حقه های کلاه برداران در واتس اپ

|
۰ دیدگاه
whatsapp-trickss

در دنیای دیجیتالی امروزی کلاه برداری اینترنتی امری متداول به حساب می آید. به تازگی این نوع کلاه برداری در نرم افزار whatsapp بسیار مشاهده شده است.

کلیک – افراد ساده لوح زیادی وجود دارند که قربانی هکرهایی می شوند که نرم افزارهایی مانند WhatsApp را مورد هدف قرار داده و پیام هایی از طرف سازندگان به آنها می فرستند و به آنها می گویند: “شما دارای پیام های خوانده نشده هستید یا تماس های صوتی چک نشده دارید یا ارسال دوباره پیام انجام دهید و در غیر این صورت حساب های شما بسته خواهد شد.” ما باید به کاربران هشدار دهیم که مسئولان WhatsApp هرگز با آنها تماس برقرار نمی کنند و کاربران باید این پیام ها را نادیده بگیرند زیرا اکثر این پیام ها محتوی ویروس هستند.

بنابراین اگر شما احیاناً یکی از این پیام ها را دریافت کردید، به شما اعلام می کنیم که حداقل در این مورد خاص از دستورالعمل ها پیروی نکنید. بر روی لینک کلیک نکنید و هیچ هزینه ای پرداخت نکنید! فوراً پیام را مستقیماً پاک کنید، زیرا اگر این کار را نکنید به احتمال زیاد دستگاه شما به یک ویروس آلوده خواهد شد.
یکی از حقه هایی که افراد زیادی را قربانی می کند پیامی است دارای این مضمون که “حساب WhatsApp شما در حال بسته شدن است و شما باید این پیام را به ده نفر دیگر ارسال کنید تا از بسته شدن حساب شما جلوگیری شود. این پیام از طرف ” جیم بالزامیک ( مدیر عامل WhatsApp)” است که می گوید “اگر شما این پیام را به دیگران ارسال نکنید ما فرض می کنیم که حساب شما نامعتبر است و آن حساب ظرف 48 ساعت آینده حذف خواهد شد. لطفاً این پیام را نادیده نگیرید در این صورت WhatsApp دیگر فعال سازی حساب شما را شناسایی نخواهد کرد.” بنابراین، این پیام به کاربران توصیه می کند که آن را به افراد دیگر نیز دوباره ارسال کنند و در غیر این صورت، آنها متحمل هزینه 25 پوندی برای فعال سازی مجدد حساب های خود خواهند شد.
ما به شما اطمینان می دهیم که WhatsApp هرگز از کاربران خود هزینه ای مطالبه نخواهد کرد و در حال حاضر کاملاً رایگان است زیرا هزینه اشتراک سالیانه 99 سنتی آن نیز حذف شده است. در واقع در گذشته کسانی که این هزینه را پرداخت نمی کردند حساب های آنها بسته می شد، اما بعداً قادر بودند آن را بعد از پرداخت این مبلغ ناچیز دوباره فعال کنند.

hacker-credit-card-600x400

ترفند دیگری که کاربران غیر فعال را فریب می داد این بود که اگر آنها غیر فعال باشند، WhatsApp از آنها هزینه دریافت خواهد کرد و آنها نیز باید این پیام را به ده کاربر دیگر ارسال کنند، بنابراین می توانند اثبات کنند که اعضای فعالی هستند. همانند این پیام:
“سلام، من دیوید دی سورتک مؤسس WhatsAppهستم. این پیام برای آگاهی تمام کاربران است که ما فقط 53 میلیون حساب در دسترس برای گوشی های جدید داریم. سرورهای ما اخیراً بسیار متراکم شده اند، بنابراین ما از شما کمک می خواهیم تا این مشکل را برطرف کنیم. ما نیاز داریم تا کاربران فعال ما این پیام را به تمام افراد موجود در لیست تماس های خود ارسال کنند تا کاربران فعالی که از WhatsApp استفاده می کنند را تایید کنند. اگر شما این پیام را به تمام کاربران WhatsApp لیست تماس های خود نفرستید حساب شما غیر فعال باقی می ماند و در نتیجه، شما تمام لیست تماس های خود را از دست خواهید داد. با ارسال این پیام، علامت به روز رسانی خودکار بر روی گوشی هوشمند شما نمایان خواهد شد. گوشی شما ظرف 24 ساعت به روز رسانی خواهد شد و دارای طراحی و رنگ جدید برای پنجره گفتگو خواهد بود و آیکون آن نیز از سبز به آبی تغییر خواهد کرد. تا وقتی که شما یک کاربر غیرفعال باشید، WhatsApp از شما هزینه دریافت خواهد کرد. اگر شما این پیام را حداقل به 10 نفر از لیست تماس های خود بفرستید آرم این نرم افزار در دستگاه شما به قرمز تغییر می کند که نشان دهنده پذیرش شما به عنوان یک کاربر فعال است. فردا ما در ازای 37 سنت پیام هایی را برای کاربران WhatsApp می فرستیم. شما این پیام را به بیش از 9 نفر از لیست تماس های خود دوباره ارسال کنید و بعد از آن آرم نرم افزار به آبی تغییر خواهد کرد، این بدین معناست که وضعیت شما به طور دائمی به یک کاربر رایگان تبدیل شده است.”

بنابراین اگر نمی خواهید اتفاقی برای دستگاه شما بیافتد که قطعاً هم اتفاقی برای حساب های شما نخواهد افتاد، فقط این گونه پیام ها را به سطل زباله دستگاه پرتاب کنید.

منبع: insider

0 پسندیده شده
محمدرضا مرتضایی
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره قرمز مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.