آموزش پنهان کردن و عدم نمایش پست‌های فیسبوک برای افراد خاص

|
۰ دیدگاه
0

شبکه‌ اجتماعی فیسبوک در حال حاضر از پرطرفدارترین شبکه‌های اجتماعی آنلاینی محسوب می‌شود که تعداد کاربران متعددی در سراسر دنیا دارد. هم اکنون افراد زیادی با استفاده از این شبکه اجتماعی با دوستان، اعضای خانواده و … خود ارتباط برقرار می‌کنند. شما در فیسبوک می‌توانید پست‌های مد نظرتان را در فرمت‌های مختلف تصویری، نوشتاری، ویدئویی و …. ارسال کنید، اما اگر تمایل داشته باشید که پست ارسالی شما تنها برای افراد خاصی نمایش داده شود و یا برای افراد خاصی نمایش داده نشود باید چگونه عمل کنید؟

انجام این کار فرآیند بسیار آسان و ساده‌ای را شامل می‌شود. شما در حین بارگذاری یک پست در شبکه اجتماعی فیسبوک این قابلیت را دارید که دستورالعملی را برای آن‌تعیین کنید تا پس مد نظر برای اشخاص خاصی نمایش داده نشود و یا برعکس پست شما تنها برای اشخاص خاصی نمایش داده شود. در این مقاله قصد آموزش این عمل را داریم. بنابراین با مقاله اختصاصی و آموزشی ما همراه باشید.

ابتدا با استفاده از لپ‌تاپ یا کامپیوترتان مرورگر مد نظر و مورد استفاده خود را اجرا نمایید.  سپس وارد سایت فیسبوک شده و به حساب کاربی خود وارد شوید. حال نسبت به ارسال پست جدیدی که مد نظرتان است اقدام کنید. در صفحه‌ نمایش داده شده بر روی گزینه‌ Friends کلیک کرده و سپس گزینه‌ More Options را انتخاب کنید (دقت داشته باشید که ممکن است گزینه‌ نمایش داده شده‌ در قسمت Friends به صورت پیش‌فرض بر روی Public انتخاب شده باشد. در این شرایط هم گزینه More Options را انتخاب کنید).

Face1

با انتخاب گزینه‌ی More Options با چند گزینه‌ بیشتر رو به رو خواهید شد. در این قسمت مانند تصویر زیر عمل کرده و بخش با عنوان Custom را انتخاب کنید.

Face2

به محض انتخاب این گزینه پنجره‌ای جدید با عنوان Custom Privacy را مشاهده خواهید کرد. در این قسمت می‌توانید افراد خاصی را که می‌خواهید پست شما برای آن‌ها نمایش داده شود را انتخاب کنید و یا می‌توانید در بخش زیرین که با عنوان Don’t share this with نشان داده شده، افرادی را انتخاب کنید که تمایل ندارید پست شما برای آن‌ها نمایش داده شود.

Face3

بدین منظور کافیست که نام فرد مد نظر را در پنجره‌ مقابل بخش Don’t share this with تایپ کنید تا آیکون تصویر مربوط به حساب کاربری وی نمایش داده شود. با انتخاب تصویر او در واقع این فرد به لیست سیاه پست مد نظرتان وارد می‌شود و نهایتا نمی‌تواند پست ارسالی شما را مشاهده کند.

اما همانطور که اشاره کردیم در بخش با عنوان Share this with می‌توانید لیست کسانی را وارد کنید که تمایل دارید پست شما را مشاهده کنند. اگر دقت داشته باشید در این قسمت به طور پیش‌فرض عبارت “Firends” وارد شده که این عبارت بدین معناست که تمامی دوستانتان قادر به مشاهده‌ پست ارسالی جدید شما خواهند بود (مگر اینگه برای افرادی خاص از طریق بخش Don’t share this with مستثنا قائل شده باشید).

Face4

بنابراین با استفاده از این دو قسمت می‌توانید به سادگی وضعیت نمایش پست خود برای دوستانتان را مدیریت کنید. دقت داشته باشید که پس از انجام و انتخاب موارد مد نظرتان بر روی گزینه Save Changes کلیک کنید تا تغییرات اعمالی شما ذخیره‌سازی شوند.

نکته: اگر نام فرد خاصی را در بخش Share this with وارد کنید، به طور اتوماتیک پست شما تنها برای وی ارسال می‌شود و سایر افراد قادر به دیدن پست شما نخواهند بود. در واقع بدین صورت پستی اختصاصی برای یک فرد یا افرادی خاص ارسال می‌شود. بنابراین اگر قصد دارید یک پست اختصاصی را تنها برای یک یا چند نمونه از دوستانتان ارسال کنید نیازی به وارد کردن لیست تمامی افرادی که نمی‌خواهید پست‌تان را مشاهده کنند در بخش Don’t share this with وجود ندارد و تنها کافیست که نام افراد مد نظرتان را در بخش Share this with وارد نمایید.

Face5

اگر موس خو را بر روی بخش Custom هدایت کنید، اطلاعاتی در رابطه با بهینه‌سازی وضعیت نمایش پست‌ مد نظر ارائه خواهد شد. به عنوان مثال در تصویر زیر به طور مختصر اشاره شده که پست شما برای “دوستانتان، به جز Lowell Heddings” نمایش داده می‌شود. یعنی با ارسال این پست تمامی دوستانتان به غیر از Lowell Heddings قادر به مشاهده آن خواهند بود.

Face6

با کلیک بر روی گزینه‌ Post مطلب مد نظرتان با توجه تنظیمات انجام شده ارسال می‌شود.

Face7

شما همچنین می‌توانید تنظیمات مشابه و مد نظرتان را برای تمامی پست‌های‌ فیسبوکی خود نیز لحاظ کنید. در این شرایط دیگر نیازی ندارید که هر بار فرد مد نظر را در بخش Don’t Share with انتخاب نمایید و بدین صورت پست‌های ارسالی شما به طور اتوماتیک برای این فرد نمایش داده نمی‌شود. این اقدام در پاره‌ای از موارد می‌تواند به واقع کاربردی باشد. به عنوان مثال تصور کنید که فردی در لیست دوستانتان قرار دارد که نمی‌خواهید وی پست‌های شما را ببیند و در عین حال تمایلی به حذف او از لیست دوستانتان ندارید. در این شرایط غیرفعال‌ کردن قابلیت مشاهده تمامی پست‌های شما توسط او می‌تواند راه‌ حلی بسیار ساده به منظور دستیابی شما به هدف مد نظرتان محسوب شود. در ادامه به آموزش انجام این موضوع می‌پردازیم.

به منظور انجام اینکار دقیقا مانند تصویر زیر از بخش بالایی و سمت راست صفحه‌ فیسبوک خود، بر روی آیکون فلش مانند موجود کلیک کنید و سپس از منوی نمایش داده شده گزینه‌ی Settings را انتخاب کنید.

Face8

چنانچه در این مرحله پستی را نیمه‌کار رها کرده باشید، با پیغام زیر مواجه خواهید شد. در این شرایط بر روی گزینه‌ با عنوان Leave This Page کلیک کنید و دوباره به بخش Settings بروید. نگران پست نیمه کاره مانده خود نباشید، چرا که با برگشتن به صفحه‌ مربوط ارسال یک پست جدید، مجددا اطلاعات پست نیمه کار شما نمایش داده شده و شما قادر به مدیریت آن خواهید بود.

Face9

پس از باز شدن صفحه‌ مربوط به “تنظیمات” یا “Settings” از ستون سمت چپ بر روی گزینه‌ Privacy بروید.

Face10

به محض انتخاب این گزینه، صفحه‌ی مربوط به تنظیمات Privacy نمایش داده خواهد شد. در این صفحه قسمتی با عنوان ” Who can see my stuff?” وجود دارد. در مقابل زیرگروه با عنوان ” Who can see future posts?” گزینه‌ی Edit را مشاهده خواهید کرد. مانند تصویر زیر بر روی این گزینه کلیک کنید.

Face11

با انتخاب گزینه‌ی Edit صفحه‌ پیش روی‌تان گسترش پیدا می‌کند. مشاهده می‌کنید که محیطی مشابه با تنظیمات ابتدایی که به آن‌ها اشاره داشیم، نمایش داده می‌شود. فرآیند توضیح داده شده در ابتدای مقاله را بار دیگر تکرار کنید. با انجام این اقدامات اینبار تنظیمات شما برای همیشه و برای تمامی پست‌های آینده‌ی شما لحاظ خواهد شد. بنابراین بر روی گزینه‌ Custom کلیک کنید.

Face12

مجددا نام افراد مد نظرتان را وارد کرده و گزینه‌ی Save Changes را انتخاب نمایید. دقت داشته باشید که در اغلب موارد، افراد تنها تمایل دارند که از نمایش پست‌هایشان برای شخص خاصی جلوگیری به عمل آورند. بدین منظور تنها کافیست که نام وی را در کادر مقابل بخش “Don’t share this with” وارد کرده و گزینه‌ی Save Changes را انتخاب کنید.

Face13

با بازگشت به صفحه‌ “Privacy Settings and Tools” پیغامی مانند تصویر زیر نمایش داده خواهد شد که شما را از وضعیت تعیین شده برای انتشار پست‌هایتان آگاه کرده و خاطر نشان می‌کند که این تنظمیات برای تمامی پست‌های بخش “ارسال پست جدید” نیز لحاظ می‌شود. بنابراین این تنظیمات در آینده به طور اتوماتیک فعال خواهند بود.

Face14

بدین صورت شما می‌توانید به سادگی یک وضعیت خاص را برای پست‌های فیسبوکی خود تعیین نمایید و از نمایش آن‌ها برای افراد خاصی به طور دائم و یا موقت جلوگیری به عمل آورید. امیدوار هستیم که در این مقاله توانسته باشیم به شیوه‌ای کاربردی و ساده شما عزیزان را راهنمایی کرده و به هدف مد نظرتان رسانده باشیم. لطفا ما را از نظرات و پیشنهادات خود بهره‌مند کنید.

منبع: howtogeek

0 پسندیده شده
امین رضائیان
امین رضائیان هستم. 25 ساله و دانشجوی ارشد رشته‌ی عمران - مهندسی زلزله، فوق‌العاده علاقمند به دنیای دستگاه‌های هوشمند به ویژه موبایل و تبلت، تقریبا 4 سالی میشه که به طور حرفه‌ای تو زمینه‌ تولید محتوا، پشتیبانی رسانه‌ای و نگارش مقالات اختصاصی حوزه‌ موبایل، تبلت و اجزای سخت افزاری تشکیل دهنده‌ این محصولات فعالیت دارم. امیدوار هستم که بتونم تجربیات خودم رو به شکل کاربردی در اختیار شما عزیزان قرار بدم.
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره قرمز مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.