۱۵ نکته کاربردی که باید در مورد iMessage بدانید

|
۰ دیدگاه
3

اگر یک گوشی آیفون دارید، به‌احتمال‌ زیاد چندین بار از برنامه پیام‌رسان آن استفاده کرده‌اید. در حقیقت، این برنامه پرکاربردترین نرم‌افزار بر روی آیفون شماست.
کلیک – نکات مثبت زیادی در مورد برنامه iMessage وجود دارد که آن را تبدیل به پلتفرمی ایده‌آل برای ارسال پیام می‌کند. یکی از این نکات مثبت، رمزنگاری کامل آن و کار بر روی اینترنت است؛ اما سرویس‌های رایگان مشکلات عجیبی دارند که بهتر است از آن‌ها مطلع باشید. همچنین این برنامه ویژگی‌هایی دارد که به‌احتمال‌زیاد تابه‌حال از آن‌ها استفاده نکرده‌اید.

در ابتدا لطفی در حق خودتان کرده و خواندن گزارش‌های تحویل را غیرفعال کنید.
به‌ جز در حالتی که از آزار ذهنی دیگران (با خواندن گزارش‌های تحویل) لذت می‌برید، به‌کلی این ویژگی را خاموش کنید. با این کار مردم نمی‌توانند بفهمند که شما عمداً (سهواً) جواب آن‌ها را بعد از ۵ ساعت نداده‌اید.
از بخش Settings به قسمت Messages بروید و تیک Send Read Receipts را بردارید.
باکس پیشنهاد کلمه را از بالای صفحه‌کلید بردارید.
فقط آن را به سمت پایین بکشید.
بر روی آیکون دوربین در سمت چپ و میکروفون در سمت راست ضربه بزنید و نگه‌دارید تا پیام‌های ویدیویی و صوتی بفرستید.
می‌توانید با ضربه و نگه‌داشتن بر روی این دو آیکون به‌سرعت عکس‌ها، ویدیوها و پیام‌های صوتی بفرستید. پیام‌های صوتی و تصویری به‌صورت خودکار کمی بعداز اینکه باز شوند، حذف می‌شوند.

اگر ترجیح می‌دهید از شماره تلفن واقعی‌تان برای ارسال پیام استفاده نکنید، به‌جای آن از آدرس ایمیل استفاده کنید.
حساب کاربری iMessage شما نه‌تنها می‌تواند با شماره تلفن شما کار کند؛ بلکه می‌تواند با آدرس ایمیل شما نیز پیام ارسال کند. اگر تمایل به استفاده از شماره تلفن را ندارید، می‌توانید آدرس پیش‌فرض ارسال خود را به هر آدرس ایمیلی تغییر دهید.
این کار زمانی مفید است که از یک کامپیوتر مک یا آی‌پد پیام ارسال می‌کنید و نمی‌خواهید کسی شماره تلفن شما را بفهمد.
مشخص کنید که دیگران با کدام آدرس ایمیل می‌توانند به شما از طریق iMessage دسترسی داشته باشند.
می‌توانید پیام‌های خود را نه‌تنها با شماره تلفن همراه خود، بلکه با آدرس ایمیلی که در دستگاه تان ثبت کرده‌اید نیز دریافت کنید.
تمام عکس‌ها و ویدیوهای به اشتراک گذاشته‌شده در یک گروه پیامی را ببینید.
بر روی منوی Details در سمت راست قسمت بالای یک گروه پیام ضربه زده و به پایین بکشید تا تصویر کوچکی از تمامی عکس‌ها و ویدیوهای به اشتراک گذاشته‌شده بین شما و دیگران به نمایش درآید.
پیام‌هایی که از طرف افرادی که در لیست مخاطبین شما نیستند را فیلتر کنید.
این ویژگی ابزار خوبی برای آن دسته از مردمی است که پیام‌های بسیار زیادی دریافت می‌کنند.
بر روی گروه پیام خود اسم بگذارید.
بر روی دکمه Details در سمت راست قسمت بالای یک گروه پیامی ضربه زده و نامی دلخواه برای گروه انتخاب کنید.
یک گروه پیامی را بی‌صدا کنید یا به‌کل از آن خارج شوید.
اگر می‌خواهید اعلان‌های گروه پیامی را دریافت نکنید یا به‌کلی از گروه خارج شوید، می‌توانید از منوی Details این کار را انجام دهید.
مکان خود را با دیگران به اشتراک بگذارید.
می‌توانید به‌سرعت مکان خود را بر روی نقشه با استفاده از منوی Details و بخش Send My Current Location، با دیگران به اشتراک بگذارید. همچنین اگر Share My Location را انتخاب کنید، به فرد اجازه می‌دهید برای مدت‌زمان خاصی مکان شما را مشاهده کند. این کار به آن‌ها اجازه می‌دهد مکان شما را بر روی نقشه‌ای در منوی Details یا در برنامه Find My Friends اپل ببینند.

شماره‌هایی که به شما پیام می‌فرستند را بلاک کنید.
از بخش Settings به منوی Messages و پس از آن به قسمت Blocked بروید. می‌توانید شماره‌هایی را که نمی‌خواهید با شما تماس گرفته، پیام ارسال کنند یا تماس FaceTime برقرار کنند، در این بخش اضافه کنید.

پیام‌های خاص را در یک مکالمه حذف کنید
بر روی آن پیام خاص ضربه زده و نگه‌دارید و سپس بر روی More… ضربه بزنید.
پس از آن می‌توانید پیام‌های موردنظر را انتخاب و به‌جای حذف کل مکالمه، آن پیام‌های خاص را حذف کنید.
نام خانوادگی مخاطبان را حذف کرده یا تنها حرف اول آن را نشان دهید.
راهی برای پنهان کردن نام خانوادگی مخاطبانتان از بالای مکالمه وجود دارد. شما می‌توانید تنها حرف اول نام خانوادگی یا تنها نام/نام خانوادگی مخاطب را نمایش دهید.
از بخش Settings به قسمت Mail, Contacts, Calendars بروید و بر روی Short Name از بخش Contacts ضربه بزنید تا تنظیمات موردنظر خود را انجام دهید.

برای ذخیره فضا، پیام‌های قدیمی خود را به‌طور خودکار حذف کنید.
از بخش Messages در قسمت Settings، به Keep Messages رفته و از آنجا می‌توانید زمان حذف خودکار پیام‌ها را پس از ۳۰ روز یا یک سال انتخاب کنید و با این کار فضای ذخیره‌سازی روی آیفون را حفظ کنید.

اگر می‌خواهید آیفون خود را فروخته یا دور بیندازید، حساب کاربری iMessage خود را غیرفعال کنید و خود را از دردسرهای بعدی نجات دهید.
اگر تصمیم دارید یک گوشی اندرویدی خریداری کنید، غیرفعال کردن حساب کاربری iMessage در اپل، امری بسیار مهم است. اگر این کار را نکنید، پیام‌ها باز هم به شماره تلفن شما ارسال می‌شوند؛ اما در برزخ iMessage می‌مانند و در گوشی اندرویدی شما نمایش داده نمی‌شوند.
برای غیرفعال کردن شماره خود از سرویس iMessage اپل، شماره تلفن خود را در این صفحه وب اپل وارد کنید.

منبع:cnet

0 پسندیده شده
زهیر معصومیان
زهیر معصومیان تحصیلات کارشناسی ارشد نرم‌افزار جز اولین وبلاگ نویس‌های فارسی زبان در سال ۸۱ بودم که در زمینه کامپیوتر و تکنولوژی مطلب می‌نوشتم. به تکنولوژی، کامپیوتر، عکاسی، سینما و صنعت خودرو علاقه‌مندم .
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره قرمز مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.