چگونه بفهمیم گوگل در مورد ما چه اطلاعاتی جمع آوری کرده است؟

|
۰ دیدگاه
B5HMWK A magnifying glass highlights the Google search engine on a computer screen.. Image shot 11/2008. Exact date unknown.

هنگامی که شما از گوگل استفاده می کنید، در واقع در حال انجام یک معامله هستید. شما به صورت رایگان از سرویس هایی مثل جیمیل، گوگل درایو، موتور جستجو، یوتیوب و گوگل مپ استفاده می کنید.

کلیک – در عوض شما موافقت می کنید که گوگل اطلاعات مربوط به شما را با تبلیغ دهندگان به اشتراک بگذارد تا تاثیر گذاری تبلیغات آن ها افزایش یابد. برای مثال خطوط هواپیمایی تمایل دارند تا افرادی که به مسافرت علاقه دارند را شناسایی کنند و یا دوزندگان لباس بچه می خواهند تا والدین را تحت تاثیر خود قرار دهند.

گوگل برای جمع آوری اطلاعات در مورد شما از روش های متعددی استفاده می کند. هنگامی که شما از سرویس های گوگل استفاده می کنید و به جیمیل خود متصل می شوید و یا از گوشی اندروید خود استفاده می کنید، اطلاعاتی را در اختیار این شرکت قرار می دهید. این اطلاعات شامل نام، شماره تلفن، موقعیت مکانی و … است.

علاوه بر این ها زمانی که شما در اینترنت به گشت و گذار می پردازید، گوگل فعالیت های شما را مشاهده کرده و علایق شما را با توجه به جستجو هایتان و ورود به سایت های دیگر با موضوعات خاص تشخیص می دهد.

شما با بازدید از یک صفحه به نام Web & App Activity می توانید متوجه شوید که گوگل چه اطلاعاتی در مورد شما جمع آوری کرده و می کند.

سپس به وسیله بازدید از سایتی به نام Ads Settings قادر هستید بدانید گوگل در مورد شما چه فکری می کند، و همچنین می توانید این اطلاعات را که برای تبلیغ دهندگان قابل دسترس است، تغییر دهید.

برای یادگیری بیشتر در این مورد با ما همراه باشید.

 

دسترسی به صفحه Web & App Activity کار آسانی نیست. شما می بایست به حساب گوگل خود متصل باشید تا بتوانید آن را مشاهده کنید. پس از اتصال به حساب کاربری، به آدرس https://history.google.com/history/ مراجعه کرده و روی گزینه all time (همه زمان ها) کلیک کنید.

its-not-easy-to-find-your-web-and-app-activity-page-you-must-be-logged-in-to-google-to-see-it-once-logged-in-go-to-httpshistorygooglecomhistory-and-click-on-all-time

در صفحه جدید باز شده یک لیست طولانی از صفحات وبی که جستجو کرده اید به نمایش در می آید. شما می توانید آن ها را حذف کنید، هر چند انجام این کار آسان نیست. گوگل به شما اجازه می دهد که هر بار فقط یک روز را حذف کنید. به همین دلیل حذف کل اطلاعات مربوط به سال های طولانی تا ابد شما را معطل می کند ولی در هر صورت شما می توانید این کار را انجام دهید. روی گزینه today کلیک کرده و سپس دکمه delete را از بالای صفحه فشار دهید.

this-brings-up-a-long-list-of-all-the-web-pages-you-searched-you-can-delete-them-but-it-isnt-easy-google-lets-you-delete-only-one-day-at-a-time-that-will-take-forever-

پس از آن پیغام هشداری از طرف گوگل مبنی بر اینکه از حذف اطلاعات اطمینان دارید، برای شما به نمایش در می آید. حقیقت این است که گوگل اصلا تمایل ندارد شما این اطلاعات را حذف کنید. شما ممکن است بخواهید این اطلاعات را حذف کنید و یا تمایلی به این کار نداشته باشید، ولی در صورت انجام این کار اصلا نگران نباشید. در صورتی که شما این اطلاعات را حذف کنید برای حسب گوگل یا اینترنت شما هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد.

youll-have-to-deal-with-he-internet-or-yo

اکنون روی آیکون منو (به شکل سه خط افقی) در قسمت بالا و سمت چپ صفحه کلیک کنید.

now-click-on-the-little-menu-button-on-the-top-left-of-the-screen

در اینجا می توانید به اطلاعاتی که گوگل از طریق سرویس های صوتی، دستگاه ها، موقعیت ها و نتایج یوتیوب در مورد شما ذخیره کرده است دسترسی پیدا کنید. شما می توانید به هریک از آن ها مراجعه کرده و اطلاعاتش را حذف کنید.

heres-where-youll-find-links-to-the-voice-device-location-and-youtube-records-google-keeps-on-you-you-can-go-to-those-pages-and-delete-stuff-too

ولی شما مجبورید کل این اطلاعات را به صورت روز به روز حذف کنید و با پیغام هشداری که مرتبا به نمایش در می آید کنار بیایید.

but-youll-have-to-delete-everything-one-day-at-a-time-and-deal-with-googles-warnings-on-why-you-dont-want-to-do-that

اگر شما در منو روی گزینه location history (تاریخچه موقعیت ها) ها کلیک کنید، به یک صفحه جدید با نقشه منتقل می شوید که خطی از مکان هایی که تا به حال به آن جا سفر کرده اید را با گوگل مپ یا سرویس های دیگر نمایش می دهد. حال روی گزینه settings در کنج سمت راست و پایین صفحه کلیک کنید.

if-you-click-on-location-history-in-the-menu-it-takes-you-to-a-page-with-a-map-which-represents-your-timeline-of-where-and-when-you-traveled-with-google-maps-or-othehe-lower-right-corner

از این قسمت شما می توانید تمامی داده های مربوط به موقعیت های مکانی را حذف کنید. ولی در صورتی که می خواهید تمامی اطلاعاتی که گوگل از شما جمع کرده است را ببینید، روی download a copy of all your data کلیک کنید. همچنین شما با رفتن به صفحه account settings نیز می توانید به این صفحه دانلود دسترسی پیدا کنید که در زیر توضیح خواهیم داد.

ttings-page-more-on-th

روی گزینه select all کلیک کرده و با مراجعه با پایین صفحه دکمه  next را بفشارید.

click-on-select-all-scroll-down-and-select-next

در اینجا نوع و فرمت فایل را انتخاب کنید. پیشنهاد ما این است که از فرمت پیش فرض .zip استفاده کنید; چرا که ویندوز و مک معمولا قادرند بدون هیچ مشکلی این فایل ها را باز کنند. در مرحله بعد روش تحویل فایل را انتخاب کنید. شما در صورتی که فضای ذخیره سازی کافی در رایانه خود دارید، می توانید فایل را روی درایو خود ذخیره کنید. گوگل به شما هشدار می دهد که گردآوری آرشیو های ایمیل شده ممکن است ساعت ها و یا روز ها طول بکشد. شما باید صبور باشید. همچنین در صورتی که از گزینه ذخیره سازی روی درایو استفاده کنید این مراحل ۲ ساعت طول می کشد. پس از پایان کار، گوگل ایمیلی به شما ارسال خواهد کرد.

hat-are-emailed-may-

در آزمایش ما گوگل دو فایل بسیار حجیم ۲ گیگابایتی از اطلاعاتی که ذخیره کرده بود برایمان ارسال کرد. درون این فایل ها پوشه هایی وجود داشت که شامل اطلاعات و اسکریپت هایی از رایانه و داده ها بود. ولی اکثر آن ها تصویر بود. کلیه تصاویری که از سال ۲۰۱۳ تاکنون آپلود شده بود با سایز کامل موجود بود. در قسمت زیر می توانید تصویری از یکی از عکس ها من، اسکریپت ها و لیستی از فایل های ارسالی را مشاهده کنید.

google-sent-me-two-enormous-2g-files-on-what-it-ispuppy-that-it-sent-and-a

در حالی که شما انتظار می کشید، می توانید در مورد چیز هایی که تبلیغ دهندگان در مورد شما می گویند اکتشاف کنید. در حالی که شما به حساب کاربری خود متصل هستید به یکی از سرویس های گوگل رفته و روی آیکون account (حساب کاربری) کلیک کنید. سپس روی my account کلیک نمایید.

while-you-are-waiting-you-can-explore-what-advertisers-are-told-about-you-while-you-are-logged-in-go-to-any-google-service-and-click-on-your-account-icon-then-click-on-my-account

با انجام این کار شما به صفحه تنظیمات حساب کاربری خود هدایت می شوید. در سمت چپ گزینه activity controls به شما اجازه می دهد تمامی اطلاعاتی که گوگل به صورت روزانه در مورد شما ذخیره می کند را مشاهده کنید. گزینه Control your content امکان دانلود تمامی داده ها را فراهم می کند. ولی این بار روی ads settings کلیک کرده و سپس به پایین صفحه رفته و روی manage ad settings کلیک کنید.

this-takes-you-to-your-account-settings-page-on-the-left-the-activity-cogoogle-keeps-on-you-control-your-contentic

در اینجا شما خواهید دید که گوگل در مورد شما چگونه فکر می کند. در آزمایش ما بعضی از موارد صحیح بود، مثل: دوچرخه ها، تناسب اندام، کتاب ها، غذاها و نوشیدنی ها و گوشی تلفن همراه. اما بعضی دیگر نادرست بود، مانند موسیقی آسیای شرقی، بانکداری، رپ و هیپ هاپ.

this-is-what-google-thinks-im-into-some-stuff-is-anic-background-a

با مراجعه به پایین صفحه و کلیک روی control signed-out ads می توانید گزینه interest-based ads را حداقل برای این مرورگر خاموش کنید که باعث می شود گوگل از به اشتراک گذاری اطلاعات شما با تبلیغ دهندگان خودداری کند. گوگل در مورد آن به شما هشدار خواهد داد. همچنین شما می توانید از موتور جستجوی DuckDuckGo استفاده کنید که فعالیت های شما را ردیابی نمی کند.

ne-which-

منبع: techinsider.io

0 پسندیده شده
حمید عابدینی
حمید عابدینی هستم دانشجوی رشته زبان انگلیسی چند سالی هست که در زمینه مهارت های مختلف رایانه ای فعالیت دارم، از طراحی و مدیریت سایت گرفته تا طراحی گرافیکی.طراحی کامپیوتری جزو علایقم هست و با نرم افزار های مختلف در این زمینه کار می کنم. فعلا هم مقالات و مطالب انگلیسی رو ترجمه می کنم. امیدوارم این مطالب براتون مفید باشه
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره قرمز مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.