چگونه متوجه شویم کسی در واتساپ ما را بلاک کرده است؟

|
۰ دیدگاه
oie_hjeIwEeJXyGp

تصور کنید که کسی شما را در واتساپ بلاک کرده باشد. به این طریق می توانید از موضوع باخبر شوید.

کلیک – آیا تاکنون با یکی از مخاطبان تان در واتساپ اوقات بدی داشته اید؟ آیا آن ها کاملا شما را نادیده می گیرند؟ شاید شما را بلاک (مسدود) کرده اند و شما فقط با فرستادن پیام هایی که حتی به مقصد نمی رسند وقت خود را تلف می کنید. با توجه به سیاست های حفظ حریم خصوصی کاربران در واتساپ، شما هیچ وقت در جریان این که کسی شما را مسدود کرده است قرار نخواهید گرفت. خودتان باید جست و جوهایی انجام دهید تا حقیقت را بفهمید (شاید حقیقتی تلخ).
در این پست ۵ نشان مبنی بر بلاک شدنتان خواهیم گفت. اگرچه دلایل دیگری هم می تواند برای پاسخ منفی به این علائم وجود داشته باشد، اما زمانی که در کنار هم قرارشان دهید تایید کننده بلاک شدن تان هستند. بیایید ببینیم بلاک شده اید یا خیر.
علامت ۱: آخرین حضور
اگر متوجه شده باشید یک قسمت کوچک “آخرین حضور” در پایین اسم کاربران واتساپ وجود دارد که نشان می دهد آخرین بار کی در واتساپ آنلاین بوده است. این اطلاعات برای کاربر بلاک شده قابل مشاهده نیست و اگر شما نتوانستید این قسمت را در اسمی که به آن مشکوک هستید ببینید، احتمالا بلاک شده اید. اگرچه کاربر می تواند این اطلاعات را از هر کس دیگری هم که بخواهد مخفی کند، در نتیجه این امر به طور قطع تایید کننده بلاک بودن شما نمی باشد.

۱
علامت ۲: تصویر پروفایلش را بررسی کنید
اگر دیدید مدتی است که تصویر پروفایل کاربر مورد نظرتان به روز رسانی نشده (برای چند ماه) می تواند به این معنی باشد که شما بلاک شده اید. افراد بلاک شده نمی توانند تغییرات موجود در پروفایل را ببینند، در نتیجه اگر شما بلاک شده باشید نمی توانید هیچ تغییری را ببینید. البته اگر آن ها یکی از آن افراد تنبلی باشند که تمایلی به آپدیت پروفایل شان ندارند، در نتیجه این می تواند دلیل عدم تغییر پروفایل شان باشد.
علامت ۳: با آن ها تماس بگیرید
همچنین شما می توانید به طور مستقیم (در واتساپ) با آن فرد تماس بگیرید و ببینید تماس برقرار می شود یا نه. کاربران تماس افراد بلاک شده را دریافت نمی کنند، و اگر شما هیچ جوابی دریافت نکردید، می تواند دلیلی بر بلاک بودن شما باشد. از طرفی دیگر ممکن است آن ها به اینترنت وصل نبوده و در نتیجه تماسی دریافت نکرده باشند.

۳
علامت ۴: تایید این که پیام تان را دریافت می کنند
کاربران، همانند تماس، هیچ پیام فوری را از کاربر بلاک شده دریافت نمی کنند. اگر شما بلاک شده باشید می توانید آن را با علامت “دابل – چکی” که در کنار پیام تان وجود دارد بفهمید. یک علامت چک بیانگر این است که پیام تان ارسال نشده، دو علامت چک به این معنی است که پیام تان ارسال شده و رنگ آبی آن علامت نشان می دهد که پیام خوانده شده است. اگر آن ها شما را بلاک کرده باشند پیام تان هرگز به ایشان نمی رسد، و شما فقط یک علامت چک خاکستری در کنار پیام تان می بینید. دوباره، اگر آن ها به اینترنت دسترسی نداشته باشند، نمی توانند پیام تان را دریافت کنند، از این رو این علامت هم ۱۰۰ درصد تایید کننده بلاک بودن شما نمی باشد.

۴
علامت ۵: آن ها را به گروه دعوت کنید
اگر کسی شما را بلاک کرده باشد نمی توانید او را به هیچ گروهی دعوت کنید. نیازی نیست در گروهی که هستید آزمایش کنید، یک گروه جدید بسازید و فردی که مشکوک هستید شما را بلاک کرده دعوت کنید. اگر پیام خطا دریافت کردید که می گوید “نمی توان مخاطب را افزود”، ممکن است بلاک شده باشید.
تایید تمام علائم
اگر برای همه علامت های بالا با پاسخ منفی رو به رو شدید، به احتمال زیاد شما را بلاک کرده اند. اگر باز هم می خواهید ۱۰۰% مطمئن شوید، می توانید گوشی یکی از کاربران واتساپ را قرض بگیرید و شماره مشکوک تان را به آن اضافه کنید. سپس تمام علائم بالا را در دستگاه جدید بررسی کنید. اگر برای هر کدام از این علامت ها پاسخ مثبت دریافت کردید، در نتیجه متاسفانه شما بلاک شده اید. در غیر این صورت صبر کنید تا بزودی با شما تماس بگیرد.
نتیجه گیری
شما می توانید برای اطمینان از این که مسدود شده اید یا نه، از علائم بالا استفاده کنید. اگر شما را مسدود کردند، احتمالا دلیل خوبی برای این کار داشتند، چرا که کاربران برای تمسخر کاربر دیگر او را مسدود نمی کنند. از این رو بهتر است دیگر ادامه ندهید و فکرتان را آزاد کنید یا اگر انتقام راضی تان می کند شما هم او را بلاک کنید (اگرچه متوجه این امر نخواهند شد). با نظرهایتان ما را مطلع کنید که آیا این اطلاعات در فهم بلاک بودن تان کمک کننده بوده است یا خیر.

منبع: maketecheasier

1 پسندیده شده
علی رهبری
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره قرمز مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.