افزایش ماندگاری شیر تا سه هفته توسط فناوری جدید

|
۰ دیدگاه
milkpurdue

 
محققان به تازگی روشی ابداع کرده اند که ماندگاری شیر را تا سه هفته افزایش می دهند و طعم آن تغییر نمی کند و ارزش غذایی آن ثابت می ماند.

به گزارش کلیک، محققان موفق به پیدا کردن راهی برای جلوگیری از خراب شدن شیر با استفاده از روشی غیر شیمیایی شدند. این روش باعث می شود شیر به مدت ۲ تا ۳ هفته بیشتر سالم بماند و مزه و ارزش غذایی آن از بین نرود.

روش ابداعی آن ها افزایش دادن دمای شیر تا ۱۰ درجه در کم تر از یک ثانیه است. این افزایش سریع دما باعث از بین رفتن ۹۹ درصد باکتری های موجود در شیر می شود.

این تکنولوژی از روش LTST یا دمای پایین در زمان اندک استفاده می کند. در این فرایند شیر را به قطره های ریز تبدیل می کنند و تحت دما و فشار پایین در مدت زمان اندکی پاستوریزه می کنند. به گفته ی یکی از محققان محصول حاصل آمده دو تا سه هفته بیشتر از شیری که به روش معمولی پاستوریزه شده است ماندگاری خواهد داشت.

پس می توان نتیجه گرفت که این روش بسیار جالبی است و در حال حاضر یک شرکت تولید و پخش شیر در اوهایو از این تکنولوژی استفاده می کند. این نوع محصول در حال پخش شدن به صورت گسترده است اما هنوز تحت لیبل شیر با ماندگاری بالا پخش نشده است تا درخواست تجاری این لیبل تایید شود.

مسعود حیدری
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره قرمز مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.