چطور اسکرین شات و ویدیوها را در PS4 به اشتراک بگذاریم؟

|
۰ دیدگاه
dualshock 4

در این مطلب آموزشی، به شما خواهیم آموخت که چطور در هنگام بازی کردن از صحنه های دلخواه خود عکس گرفته یا آن ها را در قالب فایل های ویدیویی ضبط کنید و به اشتراک بگذارید.

کلیک – در این مطلب در مورد ویژگی صحبت خواهیم کرد که در داخل دسته های بازی یا همان joystick ما وجود دارد. دسته DualShock 4 دارای یک دکمه Share است. این دکمه به منظور گرفتن فوری اسکرین شات و ویدیو در پلی استیشن ۴ طراحی شده است. علاوه بر این به وسیله این دکمه می توانید خیلی سریع اسکرین شات یا ویدیو خود را در پلتفرم مورد نظر، آپلود نمایید. کار کردن با این دکمه بسیار ساده است زیرا طراحی آن طوری صورت گرفته که شست بازیکنان به آن نزدیک است. اما با تمام این اوصاف  هنوز به نظر می رسد که بسیاری از کاربران نمی دانند که چطور از کارایی دکمه Share به درستی در پلی استیشن ۴ بهره ببرند.

در پلی استیشن ۴ برای این که شما محتوایی را به اشتراک بگذارید باید از آن صحنه عکس بگیرید. اما سوال اینجاست که چطور باید این کار را انجام داد؟

چطور از صحنه مورد نظر در پلی استیشن ۴ عکس بگیریم؟

برای این کار باید ابتدا دکمه Share را بر روی دسته Dualshock4 بفشارید. با انجام این کار یک منو به نام Share Menu باز خواهد شد.  در این منو چندین راه کار وجود دارد که شما می توانید به منظور عکس گرفتن از صحنه مورد نظر خود از آن ها استفاده کنید.

Video Clip: برای آپلود یک ویدیو کلیپ می توانید بلافاصله این گزینه را انتخاب نمایید یا این که دکمه مربع را انتخاب کرده تا ویدیو کلیپ شما جهت ویرایش ذخیره شود و سپس در زمان دلخواه آن را بارگذاری کنید.

Screenshot: برای بارگذاری یک اسکرین شات می توانید بلافاصله این گزینه را انتخاب نمایید یا این که دکمه مثلث را زده تا اسکرین شات شما ذخیره شود و سپس در زمان دلخواه آن را آپلود نمایید.

Start Share Play: این گزینه این امکان را به شما می دهد تا کنترل دستگاه خود را به کاربر دیگری از راه دور بسپارید.

Broadcast Gameplay:  با استفاده از این گزینه شما می توانید بازی خود را به صورت آنلاین در پلتفرم هایی مانند Twitch یا سایر پلتفرم ها که برای استریم بازی به کار برده می شود، استریم کنید.

dualshock 4

گزینه های مرتبط به ویدیو

البته آن چه که واضح است این است که  بیشترین گزینه ها برای ویدیو متعلق به Sony ShareFactory است. Sony ShareFactory، یک سرویس ویرایش کلیپ است که همانند ابزارهای پیشرفته ویرایش کلیپ عمل می کند. اما از آن جایی که ما قصد داریم این آموزش را طوری پیش ببریم که به دور از هرگونه پیچیدگی باشد و شما بتوانید به سادگی مفهوم آن را دریابید بنابراین درباره جزئیات ShareFactroy در آینده بیشتر صحبت خواهیم کرد.

برای آپلود یک ویدیو کلیپ در یک بازی، دکمه share را بزنید و سپس گزینه Upload Video را انتخاب نمایید. پس از  انتخاب یک کلیپ، یک پلتفرم را نیز انتخاب نمایید. شما می توانید فیسبوک، توییتر، یوتیوب یا Dailymotion را برگزینید. اگر شما حساب کاربری خود را به PSN یا همان شبکه پلی استیشن متصل نکردید، پلی استیشن ۴ ، پیغامی را نمایش داده و از شما می خواهد که این کار را انجام دهید.

البته این نکته را در نظر داشته باشید که سایت توییتر تنها ویدیوهایی را قبول می کند که مدت زمان آن ها ۱۰ ثانیه باشد. بنابراین اگر مدت زمان ویدیو شما طولانی تر از میزان تعیین شده باشد، صفحه ای به شما نمایش داده خواهد شد تا ویدیو خود را قبل از بارگذاری در توییتر برش (trim) کنید.

البته سرویس های دیگر هم این امکان را در اختیار شما قرار می دهند تا ویدیوهای خود را برش کنید، اما این کار اختیاری است. راه دیگر این است که پیش از ورود به صفحه آپلود، ویدیوهای خود را از بخش Capture gallery برش کنید.

بعد از انجام مراحل بالا اطلاعاتی از جمله عنوان و متن مورد نظر را وارد کرده و در نهایت دکمه Share را در پایین صفحه بفشارید. با انجام این کار کلیپ شما آپلود خواهد شد. ( میزان زمان آپلود شدن یک ویدیو کلیپ بستگی به طول آن و هم چنین سرعت اینترنت شما دارد، اما سیستم این کار را در پی زمینه انجام خواهد داد.)

به منظو آپلود کلیپی که قبلا در گالری ذخیره شده است کافی است تا موارد مشابهی را که در بالا گفته شد، انجام دهید. فقط در مرحله پایانی زمانی که بر روی کلیپ مورد نظر در گالری هستید دکمهShare   را بزنید.

گزینه های اسکرین شات

به منظور آپلود یک اسکرین شات در بازی دکمه Share را بفشارید و گزینه Upload Screenshot را انتخاب کنید. زمانی که یک یا چند اسکرین شات را انتخاب کردید، سپس نوبت به انتخاب پلتفرم مورد نظر می رسد. شما می توانید فیسبوک، توییتر یا PSN messaging را انتخاب نمایید. در صورتی که حساب کاربری شما به شبکه پلی استیشن (PSN) متصل نباشد، PS4 از شما می خواهد تا این کار را نجام دهید.

دقت داشته باشد که PSN messaging به شما اجازه می دهد تا فقط یک عکس را جهت بارگذاری انتخاب کنید و در واقع امکان آپلود چندین عکس به صورت هم زمان در این پلنفرم وجود ندارد. شبکه اجتماعی توییتر نیز حداکتر اجازه انتخاب ۴ عکس را خواهد داد و در برای فیسبوک نیز می توانید تا ۳۰ عکس انتخاب نمایید.

پس از انجام مراحل بالا اطلاعات خود از قبیل متن و عنوان را در فرم های مربوط وارد کنید و دکمه Share را که در پایین صفحه است، بفشارید. پس از انجام این کار اسکرین شات ها  آپلود خواهند شد. (مدت زمان بارگذاری اسکرین شات ها به تعداد آن ها و هم چنین سرعت اینترنت شما بستگی دارد. اما در هر صورت سیستم این کار را در پس زمینه انجام می دهد.)

در هنگام استفاده از PSN messaging این پلتفرم از شما می خواهد تا دوستانی را که قصد دارید اسکرین شات های خود را برای آن ها ارسال کنید ، انتخاب نمایید و سپس شما را وارد یک صفحه PSN messaging استاندارد همراه با اسکرین شات انتخاب شده به عنوان ضمیمه می کند.

نکات مهم :

شما نمی توانید در تمام طول بازی اسکرین شات بگیرید. به طور معمول طراحان بازی محدودیت هایی را وضع می کنند که بازیکنان نمی توانند در هر مکان از بازی که هستند عکس بگیرند. یکی از محدودیت ها معمولا شامل قسمت های پایانی بازی ها است. در صورتی که بازیکن در صحنه ای از بازی باشد که نتواند از آن اسکرین شات بگیرد و آن را به اشتراک بگذارد، پلی استیشن ۴ به بازیکن در مورد این موضوع پیغام خواهد داد. راه حلی که وجود دارد این است که از یک دستگاه خارجی مانند تلفن همراه برای گفتن اسکرین شات استفاده شود.

گفتنی است که بازیکنان می توانند عملکرد دکمه Share را تغییر دهند. در حالت عادی با فشار دادن این دکمه وارد منوی Share خواهیم شد و با پایین نگه داشتن دکمه به مدت چند ثانیه یک اسکرین شات از بازی گرفته می شود. اما اگر قصد دارید تا جای این دو را با هم عوض کنید کافی است به مسیر زیر بروید:

Settings > Sharing and Broadcasts > Share Button Control Type

در نهایت پس از طی کردن این مسیر گزینه Easy Screenshots را انتخاب کنید . با انجام این کار عملکرد این دکمه برعکس خواهد شد. یعنی با یک بار زدن دکمه Share یک اسکرین شات گرفته خواهد شد و با نگه داشتن طولانی آن، وارد منوی Share  می شوید.

هم چنین در صورتی که دکمه Share را دوبار سریع و پشت هم بزنید می توانید شروع به ضبط کردن ویدیو یا توقف ضبط ویدیو شوید. در صورتی که ضبط کردن را متوقف نکنید، سیستم به طور پیش فرض ۱۵ دقیقه از ویدیو را ضبط خواهد کرد. (اگر اخبار رسیده در مورد firmware نسخه بتا درست باشد، ممکن است این مدت زمان در به روز رسانی بعدی به ۶۰ دقیقه تغییر یابد.) با این حال شما می توانید مدت زمان پیش فرض برای ضبط ویدیو خود را از منوی Sharing and Broadcasts تغییر دهید.

علاوه بر این، زمانی که شما در طول بازی جایزه ای می گیرید، اسکرین شات ها به صورت پیش فرض ذخیره می شوند و  شما می توانید جوایز خود را به همراه اسکرین شات های گرفته شده از آن ها از طریق منوی Trophy به اشتراک بگذارید.

کارشناس ارشد مهندسی نرم افزار از دانشگاه MMU / مدرس زبان سی شارپ / مدیر وب سایت نیازمندی های مندبالا / علاقمند به استارتاپ ها و کسب و کارهای نوپا. پ.ن : عضو گروه موسیقی فولکلور گیله لوی :) کانال من، معرفی سایتها و اپلیکیشن های خلاق : https://telegram.me/creative_web_app
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره قرمز مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.