چطور از بروز بودن ویندوزهای ۷، ۸ یا ۱۰ آگاه شویم؟
امروزه بسیاری از کاربران ویندوز از نسخهی ویندوز ۱۰ استفاده میکنند و از آنجا که آخرین نسخهی بروز شدهی آن با نام creator یا Creators Update بالاترین امنیت را دارد کاربران ترجیح میدهند ویندوز خود را آپدیت کرده و از جدیدترین و ایمنترین نسخهی آن استفاده کنند.

کلیک - تعداد زیادی از کاربرانی که قربانی حملات هکرها میشوند، در حقیقت افرادی هستند که ویندوز خود را آپدیت نکرده است. هر بار که مایکروسافت، بروزرسانی جدیدی ارائه میدهد، ویندوز باگ گیری شده و مشکلاتش رفع خواهد شد. به همین علت اگر قابلیت بروزرسانی ویندوز را غیرفعال کردهاید و یا زمان زیادی از آپدیت شدن آن ممانعت کردهاید، بهتر است به فکر بروزرسانی ویندوز خود باشید.
ابتدا دکمه پنجره مانند یا Windows که بر روی کیبرد وجود دارد را فشار دهید، سپس وارد قسمت سرچ یا جستجو شوید. در باکس جستجو در ویندوز عبارت check for updates را تایپ کرده و اینتر را بزنید یا بر روی اولین نتیجهای که ویندوز برای شما نشان میدهد کلیک کنید.
به این ترتیب به اولین نتیجه در ارتباط با updates ویندوز هدایت میشوید که معمولا صفحه تنظیمات updates در سیستم عامل ویندوز است. لازم به ذکر است که فرقی ندارد در حال کار کردن با کدام ویندزو باشید ویندوز ۷، یا ۸ و یا ۱۰، این مرحله در تمام موارد یک نتیجه را خواهد داشت.
در ادامه صفحهای نمایش داده میشود که به شما میگوید آخرین بار دقیقا چه زمانی ویندوز با سرور مایکروسافت در ارتباط بوده است. گزینه Check for updates را انتخاب کنید تا از وضعیت بروز بودن ویندوز مطلع شوید.
به تصویر بالا توجه کنید. این عکس نشان میدهد که ویندوز در چه تاریخی به سرور مایکروسافت متصل بوده است. دکمه Check for updates را نیز در این تصویر مشاهده میکنید.
در صورتی که از ویندوز ۷ استفاده میکنید این صفحه مقداری متفاوت از تصویر بالا است ولی حاوی اطلاعات یکسانی است، به تصویر زیر توجه کنید.
در این قسمت نشان داده میشود که چند بروز رسانی در اختیارتان قرار گرفته است. در بین لیست منو هایی که در سمت چپ تصویر قرار دارد، گزینهی Check for Updates به شما کمک میکند تا از وضعیت بروز رسانی اطلاع پیدا کنید. چنانچه بخواهید آپدیتها انجام شود، بر روی گزینه install updartes کلیک کنید تا بروز رسانی انجام شود. اگر از محصولات مایکروسافت بر روی سیستم خود استفاده میکنید، و میخواهید بدانید که آنها قابلیت بروز رسانی دارند یا نسخهی جدیدی برایشان ارائه شده یا خیر، آخرین گزینه که شبیه لینک است و به صورت find out more نمایش داده شده، را انتخاب کنید تا از این بروز رسانی ها نیز اطلاع پیدا کنید.
فرض میکنیم که Install updates را انتخاب نمودهاید تا بروزرسانیها انجام شود. اکنون جزئیاتی در مورد بروزرسانی نمایش داده میشود و شما نیز باید انتخاب کنید که بعد از تمام آپدیتها سیستم ریستارت شود.
پس از این مرحله سیستم شما کاملا بروزرسانی شده، و به صورت بی نقص ترین نسخه حاضر در اختیارتان شما قرار خواهد داشت، البته بیاد داشته باشید که این موضوع باعث نمیشود سیستم شما از آپدیتهای بعدی بینیاز باشد.
گزینه آپدیت اتوماتیک را انتخاب کنید تا هر دفعه که بروزرسانی جدیدی برای ویندوزتان ارائه میگردد، سیستم بروزرسانی را انجام دهد. به این ترتیب خیال شما از بابت امنیت ویندوز راحت خواهد بود.
جالب است بدانید که کاربران ویندوز های ۷ و ۸ و حتی قدیمیتر، به سادگی می توانند امکان آپدیت را بطور کامل غیر فعال کنند ولی در ویندوز ۱۰ این امکان اصلا وجود ندارد که بتوان بطور کامل آپدیت را غیرفعال کرد و همواره ضروری ترین قسمتها به تصمیم خود مایکروسافت بروزرسانی میگردد. البته برای این بروزرسانیها سیستم باید به اینترنت آن هم از نوع پر سرعت دسترسی داشته باشید. توصیه میکنیم که حتما از ویندوز ۱۰ استفاده کنید چرا که امکانات کاربری متنوعی داشته و سبب میشود که تجربهی کاربری لذت بخشتری داشته باشید.