راه هایی برای جلوگیری از هک شدن
شما فقط در صورتی که شخصی مثل ادوارد اسنودن باشید، می توانید مطمئن شوید که هنگام استفاده از اینترنت هک نخواهید شد.

کلیک - البته منظور ما این نیست که بی خیال حفظ امنیت اطلاعات خود شوید و برای آن کاری انجام ندهید. ما از طریق تماس با "Will Strafach" یک محقق مسائل امنیتی و یکی از اعضای سابق تیم امنیتی آیفون، برای شما نکات مفیدی را جمع آوری کرده ایم که با رعایت آن ها می توانید با خیال آسوده تر در فضای مجازی حضور پیدا کنید.
همیشه یک رمز عبور روی گوشی خود تنظیم کنید
اگر شما روی گوشی خود هیچ گونه رمز عبوری قرار ندهید، در واقع شما به راحتی اطلاعات خود را در اختیار افراد دیگر قرار داده اید و ر صورتی که گوشی شما گم شود یا به سرقت برود اطلاعات شما در دسترس دیگران خواهد بود. با استفاده از یک رمز عددی 4 تایی می توان بیش از 10 هزار ترکیب مختلف ایجاد کرد، ولی با یک رمز 6 تایی امکان ایجاد 1 میلیون ترکیب مختلف وجود دارد که فوق العاده امن است.
همچنین حسگر اثر انگشت موجود در گوشی های جدید راه بسیار مناسبی برای ارتقای امنیت گوشی شما محسوب می شود.
تایید هویت 2 مرحله ای را برای کل اکانت های آنلاین خود به خصوص ایمیل، فعال کنید
تایید هویت 2 مرحله ای (Two-step verification) یک فرایند امنیتی جانبی است که در این سیستم شما باید هویت خود را از طریق دستگاهی دیگر (معمولا گوشی موبایل) تصدیق کنید. انجام این کار باعث می شود فرد دیگری نتواند با استفاده از آدرس ایمیل و رمز عبور شما به حسابتان وارد شود و امنیت حساب شما به شدت افزایش می یابد.
سرویس ایمیل شما یکی از موارد بسیار مهمی است که باید برای آن از سیستم تایید هویت 2 مرحله ای استفاده کنید چرا که اگر هکر ها به ایمیل شما دسترسی پیدا کنند، می توانند به اکانت های دیگری که با آن ایمیل ثبت شده است نیز دسترسی پیدا کنند.
امروزه اکثر شرکت های بزرگ که اطلاعات کاربران را در سرور های خود نگهداری می کنند امکان تایید هویت 2 مرحله ای را فراهم کرده اند. از جمله این شرکت ها می توان به اپل، گوگل، مایکروسافت، آمازون، دراپ باکس، و فیسبوک اشاره کرد.
برای اکانت های خود از رمز های مختلف استفاده کنید. برای مدیریت آن ها نیز می توانید از اپلیکیشن 1Password استفاده کنید.
استفاده از یک رمز عبور یکسان برای حساب های مختلف واقعا ایده بدی است، به خصوص اگر از آن رمز عبور برای حساب های مهم خود مثل حساب های بانکی استفاده می کنید.
شما باید برای هر اکانت خود از یک رمز عبور متفاوت استفاده کنید. البته انجام این کار زیاد هم آسان نیست. بنابر این اگر حافظه خوبی ندارید می توانید برای مدیریت و ثبت رمز عبور ها از اپلیکیشن 1Password استفاده کنید که در این زمینه جزو بهترین هاست.
اپلیکیشن iMessage اپل اطلاعات را به صورت رمز نگاری شده منتقل می کند. ولی اگر هنوز هم بابت اطلاعات خود نگران هستید یا به دنبال برنامه ای هستید که هم روی اندروید و هم آی او اس قابل اجرا باشد از Signal app استفاده کنید.
اپلیکیشن iMessage اپل یک برنامه از دو طرف رمزنگاری شده است به معنی این که می تواند تا 99 درصد امنیت ارتباطات شما را حفظ کند. شرکت اپل بارها در دادگاه اعلام کرده است در صورتی که دولت بخواهد به اطلاعات تبادل شده یک کاربر در iMessage دسترسی داشته باشد، این شرکت نمی تواند کاری انجام دهد چرا که کلیه اطلاعات رمزنگاری شده است.
"Strafach" همچنین Signal را به عنوان یک اپلیکیشن پیام رسانی با رمزنگاری مناسب به کاربران پیشنهاد می کند. Signal یک اپلیکیشن منبع باز است، یعنی توسط شرکت خاصی کنترل نمی شود و روش های رمزنگاری آن برای بررسی توسط کل افراد موجود است.
در هر صورت اگر واقعا نگران مورد جاسوسی قرار گرفتن هستید، باید از اپلیکیشنی مثل Signal استفاده کنید.
Strafach هشدار می دهد که شما حتما باید روی این موضوع حساس باشید مگر اینکه تحت نظارت قرار گرفتن توسط سایرین برای شما اهمیتی نداشته باشد.
با استفاده از اپلیکیشن های FaceTime و Signal می توانید تماس صوتی رمزنگاری شده برقرار کنید
اگر شما نگران شنود شدن تماس های صوتی خود هستید، با استفاده از دو اپلیکیشن FaceTime و Signal می توانید از طریق اینترنت تماس صوتی رمزنگاری شده برقرار کنید.
استفاده از VPN لزوما به معنی داشتن ارتباط امن نیست، مراقب بشید.
یکی از روش های رایج برای حفظ امنیت هنگام استفاده از شبکه های Wi-Fi عمومی، استفاده از شبکه خصوصی مجازی یا همان VPN است. انجام این کار باعث می شود که کل ترافیک شما رمزنگاری شده و هکر ها نتوانند اطلاعات تبادل شده شما از طریق Wi-Fi را مشاهده کنند.
ولی استفاده از VPN نیز به خودی خود دارای عیب بوده و آن عدم امکان اعتماد به سرویس دهنده VPN است.
Strafach می گوید: شما ناچارید به سرویس دهنده VPN خود اعتماد کنید و هیچ راهی وجود ندارد که بفهمید آیا آن ها از اطلاعات شما سوء استفاده می کنند یا خیر. آن ها در تبلیغات خود ادعا می کنند که اطلاعات شما را ذخیره نمی کنند ولی ممکن است در پشت پرده اتفاقات دیگری بیفتد که شما از آن بی خبر هستید.
کلیه اپلیکیشن های شما باید ترافیک مورد تبادل خود را رمز نگاری نمایند ولی اگر شما همچنان از استفاده از شبکه های Wi-Fi عمومی نگران هستید می توانید از خدمات VPN شرکت های معتبر استفاده کنید.
اگر با یک لینک یا ایمیل مشکوک مواجه شدید از بازکردن آن خودداری کنید
بهترین دفاع شما در مقابل هکر ها احساس درونی شماست.
اگر یک وب سایت یا ایمیل مشکوک به نظر رسید از دادن اطلاعات خود به آن جلوگیری کنید. به هیچ وجه اطلاعات شخصی خود را به یک سایت ناشناس و غیر معتبر ارائه نکنید. برای پی بردن به این موضوع نیز قفل کوچک کنار نوار آدرس مرورگر نشانه خوبی برای تشخیص است.
منبع: techinsider