آیا پیام رسان های خارجی می مانند؟

پیام رسان های مجازی هم چنان بحث داغ کارشناسان و مسئولان هستند.

آیا پیام رسان های خارجی می مانند؟

به گزارش کلیک، با حضور حسن روحانی رئیس جمهور و سران سایر قوا و اعضای حقیقی و حقوقی شورای عالی فضای مجازی، بیست و نهمین جلسه این شورا برگزار خواهد شد.
در این جلسه اعضای شورای عالی فضای مجازی، سیاست ها و اقدامات دوره گذار برای پیام رسان های اجتماعی برخط را بررسی کرده و در مورد آن تصمیم گیری خواهند کرد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان عضو حقوقی این شورا نیز در مورد دستور جلسه امروز شورای عالی فضای مجازی در جمع خبرنگاران گفت: حدود ۸ ماه است که در مورد وضعیت پیام رسانهای اجتماعی، کار شده است و امیدواریم بتوانیم در جلسه شورای عالی فضای مجازی، شاهد ساماندهی کلان شبکه های اجتماعی و موبایلی باشیم.

با این تصمیم گیری، محدودیت فعالیت پیام رسان ها در کشورمان بیشتر شد و باید دید تصمیم سیستم های پیام رسان بزرگ مانند تلگرام در این زمینه چه خواهد بود.

ارسال نظر