در ماراتن تولید محتوای دیجیتال دانشگاه شریف چه گذشت؟
دانشگاه صنعتی شریف امروز میزبان جوانان و نوجوانانی بود که برای تولید محتوای دیجیتال با یکدیگر رقابت میکردند.

به گزارش کلیک، در اولین ماراتن تولید محتوای دیجیتال که در دانشگاه شریف برگزار شد، ۳۳ تیم در سه گروه آقایان، خانمها و مختلط، از ساعت ۷ صبح تا ۷ شب به پرورش ایده و تولید محتوای آن مشغول بودند. در ادامه، نگاهی میاندازیم به برخی از تیمها و پروژهای که روی آن مشغول به کار بودند.
اولین تیمی که به سراغشان رفتم، تیم «کوچکترین بازیساز رایانهای کشور» بودند که روی دو پروژه کار میکردند. یکی از این پروژهها، ساخت انیمیشنی در مورد ترویج خرید کالای ایرانی، و دیگری سایتی بود که آمار دقیق میزان خرید کالای ایرانی و خارجی را نشان بدهد.
مرد تنهایی که در تصویر میبینید یکی از اعضای گروه «کامچاتکا» است، که وقتی ازش میپرسم این اسم چه معنایی دارد، میخندد، میگوید نام مکانی در روسیه است و این که چرا این نام را انتخاب کردهاند داستانی دارد!
گروه کامچاتکا باید برای یک چالش شهری از دسته فرهنگ و جامعه، محتوا تولید کند. این عضو گروه میگوید هدفشان این است تا همه مردم به معضلات جامعه شهری مانند بهداشت، ساخت و ساز، فضای سبز و زیباسازی شهری توجه کنند. حتی برای بچهها این امکان وجود دارد تا از طریق اپلیکیشنی که آنها در حال ساختش هستند، تبدیل به شهرداران کوچک شوند.
اعضای گروه «آیندهسازان» بسیار سرحالتر از بقیه گروهها به نظر میآیند. وقتی ازشان میپرسم چه ایدهای به آنها افتاده، میخندند و میگویند که باید برای بهداشت بانوان اپلیکیشنی بسازند.
«آیندهپژوهان ابر زندگی*کارآفرینی» با اسم جالبشان در حال طراحی اپلیکیشن و وبسایتی برای معرفی اقتصاد مقاومتی بودند.
از گروه «ترفندجو» پرسیدم ایدهشان برای تولید محتوا چیست و آنها گفتند:«طلاق آگاهانه»!!
آنها باید برای آگاهیبخشی راهکارهای کاهش طلاق به خانوادهها، اپلیکیشنی طراحی میکردند تا منجر به کاهش آمار طلاق شود. به طور کلی، این گروه در جستجوی راههایی بود تا بتواند «ترفندهایی» که در زندگی روزمره به کار میآید را تبدیل به محتوای دیجیتال کند.
و سرانجام، تیم «فرانگر» نیز در حال طراحی اپلیکیشنی بود تا آگاهی خانوادهها را از وضعیت سلامت سالمندان افزایش دهد.
گروهها باید تا ۱۵ شهریور، که نتیجه داوری عملکردشان درمراسم اختتامیه مشخص میشود، منتظر بمانند.