آیا گوگل در صنعت ساخت تلفنهای هوشمند باقی میماند؟
چنانچه به افرادی رجوع کنید که هیچ اطلاعاتی از دنیای فناوری ندارند و در مورد موبایلهای پیکسل (Pixel) از آنان سؤال کنید، احتمالاً بدون اینکه پاسخ مناسبی داشته باشند و یا حتی این مدل را بشناسند، فقط نگاهتان میکنند.

چنانچه به افرادی رجوع کنید که هیچ اطلاعاتی از دنیای فناوری ندارند و در مورد موبایلهای پیکسل (Pixel) از آنان سؤال کنید، احتمالاً بدون اینکه پاسخ مناسبی داشته باشند و یا حتی این مدل را بشناسند، فقط نگاهتان میکنند.
سالها است گوگل در فکر ساخت تلفنهای هوشمند است و تصور می کند اپل نه تنها در زمینه تولید سختافزار خوب، بلکه با تولید نرم افزارهای بسیار عالی در این صنعت یکهتاز است. به همین خاطر، این شرکت تصمیم گرفت با خرید موتورولا مانند اپل در این صنعت خوش بدرخشد که پس از مدتی به اشتباه خود پی برد و مجبور شد موتورولا را به لنوو بفروشد.
گرچه به عقیده بسیاری از تحلیلگران کمی دیر شده است، اما به نظر میرسد که گوگل با استخدام مهندسان مجرب و گرفتن مالکیت معنوی از شرکت htc در پی جبران مافات است. به همین خاطر این شرکت تصمیم گرفته تا تلفنهای هوشمند خود را با نامی متفاوت به بازار روانه کند.
لازم به ذکر است، کیفیت ساخت تلفن های هوشمند گوگل عالی است و به گفته علاقهمندان این برند، سیستم عامل اندروید خام این مدل بینظیر است که البته خیلی مورد استقبال کاربران قرار نگرفت. حال باید دید که گوگل بلاخره موفق میشود تا قلب مردم را در سرتاسر جهان تسخیر کند؟
همکاری گوگل با شرکت HTC به نظر کاربران این دو شرکت، پارادوکس دارد. اچ تی سی مدلهای بسیار در خور توجهی به بازار عرضه کرده و تا حدود زیادی برندی خوشنام در این زمینه محسوب می شود، اما از سوی دیگر، بازاریابی گوگل در فروش محصولات خود وحشتناک است.
صنعت تولید تلفنهای هوشمند تقریباً به بلوغ رسیده است. ورود شرکتهای جدید به این صنعت باید با تولید محصولات بسیار متفاوت همراه باشد و یا پیامی متفاوت به جهانیان ابراز کند؛ برای مثال، اپل تأثیر بینهایت شگرفی در بازار تلفنهای هوشمند داشته و از طرف دیگر، سامسونگ نیز با تولید پرچمداران بینظیر، توجهات بسیاری را در سالهای اخیر به خود جلب کرده است. حال سامسونگ با اتکا به مشکلاتی که محصولات اپل با آن دست و پنجه نرم میکنند، به دنبال تثبیت بیش از پیش جایگاه خود در این صنعت است.
گرچه گوگل با همکاری شرکتهای تبلیغاتی، توانسته نگاهها را به سمت خود سوق دهد، اما همچنان بازاریابی تلفن های هوشمند گوگل چالشی بزرگ برای این شرکت محسوب میشود.
استخدام مهندسین مجرب در گوگل گامی ابتدایی در تولید محصولات هوشمند به شمار می آید. حال، باید منتظر ماند و دید که گوگل از حالا به بعد در جلب نظر کاربران تلفنهای هوشمند چقدر موفق ظاهر می شود.