ال جی G5 دوم اسفند رونمایی می شود
ال جی روز گذشته اعلام کرد جدیدترین پرچمدار ابن شرکت روز دوم اسفند در کنفرانس جهانی موبایل (MWC) معرفی خواهد شد.

به گزارش کلیک، کاربران و طرفداران محصولات LG ماه ها منتظر بودند تا این شرکت خبر از آخرین دست آورد خود در زمینه گوشی های هوشمند منتشر کند. شرکت LG روز گذشته با انتشار این خبر و اعلام حضور در کنفرانس جهانی موبایل در بارسلونا، از مشخصات ظاهری و سخت افزاری این گوشی هوشمند نیز پرده برداری کرد.
گوشی هوشمند LG G5 با صفحه نمایش 5.6 اینچی 4k و بدنه تمام فلزی یکی از دو پرچمدار گوشی های این شرکت در سال 2016 به حساب می آید. شرکت LG با افزودن قابلیت حسگر چشمی به G5 امنیت فوق العاده ای برای کاربران این گوشی در نظر گرفته است. همچنین پردازنده Snapdragon 820، دوربین های دو منظوره و نیز پورت مخصوص تعویض باطری از دیگر قابلیت های این گوشی هوشمند به شمارمی آید.
G5 چه تاریخی راهی بازار می شود ؟
طبق روال مرسوم شرکت LG، پیش بینی می شد این شرکت در ماه آپریل از این محصول رونمایی کرده و در ماه می یا ژوئن به فروش برساند. اما خبرها هاکی از آن است این شرکت در روز 21 فوریه 2016 در کنفرانس موبایل (MWC) در بارسلونا از این محصول رونمایی کرده و از ماه مارچ فروش G5 را آغاز خواهد کرد.
منبع: pcadvisor