بررسی تخصصی گوشی آنر 7C؛ اقتصادی اما پربار!

رسانه کلیک - آنر 7C یک گوشی اندرویدی مقرون به صرفه جدید است که با ظاهر زیبا، نمایشگر بزرگ و دوربین دوگانه باکیفیت، به انتخاب وسوسه برانگیزی برای خرید تبدیل شده است. در ادامه این مطلب با بررسی آنر 7C همراه باشید.

بررسی تخصصی گوشی آنر 7C؛ اقتصادی اما پربار!

این روزها حتما نام برند آنر را بسیار شنیده‌اید. این کمپانی چینی‌ با معرفی گوشی‌های اقتصادی و پرچمدار مختلف، به محبوبیت بالایی در میان کاربران دست یافته است. یکی از مواردی که به محبوبیت بالای آنر در بازار تلفن‌های هوشمند کمک زیادی کرده، سیاست ‌این کمپانی در زمینه قیمت گذاری است.

آنر 7C یکی از مدل‌های اقتصادی تازه معرفی شده بوده که از نظر سخت افزار، نرم افزار و همچنین طراحی، در نوع خودش بسیار عالی ظاهر شده است. بر روی این گوشی شاهد قرار گیری یک نمایشگر 5.99 اینچی با نسبت تصویری 18:9 در کنار چیپست اسنپدراگون 450 و دوربین دوگانه هستیم.

اگر می‌خواهید با این گوشی و ویژگی‌های خاص آن بیشتر آشنا شوید، در ادامه مطلب با بررسی آنر 7C همراه کلیک باشید.

مشخصات

شبکه GSM / HSPA / LTE
ابعاد 7.8 در 76.7 در 158.3 میلیمتر
وزن 164 گرم
جنس بدنه فلزی
اندازه نمایشگر 5.99 اینج
نسبت تصویری 18:9
نوع پنل IPS LCD
رزولوشن اچ دی پلاس
چگالی پیکسلی 269 پیکسل در هر اینچ
نسبت نمایشگر به بدنه 76.3 درصد
نوع دوربین دوگانه
رزولوشن دوربین 13+2 مگاپیکسل
گشودگی دیافراگم f/2.2
رزولوشن دوربین سلفی 8 مگاپیکسل
گشودگی دیافراگم f/2.0
پردازنده 8 هسته‌ای
فرکانس پردازنده 8 هسته 1.8 گیگاهرتز
چیپست اسنپدراگون 450
حافظه داخلی 32/64 گیگابایت
رم 3/4 گیگابایت
پردازنده گرافیکی Adreno 506
سیستم عامل اندروید 8.0
رابط کاربری EMUI 8.0
ظرفیت باتری 3000 میلی‌ آمپر ساعت
قابلیت‌های دیگر حسگر اثر انگشت، Face Unlock

طراحی

آنر می‌خواهد کاربر حین کار با محصولاتش بهترین حس را تجربه کند. به همین ترتیب هم این کمپانی بدون در نظر گرفتن رده تلفن‌های هوشمندش، بهترین ویژگی‌های ظاهری را برای آن‌ها در نظر می‌گیرد. این قضیه برای آنر 7C که گوشی اقتصادی این کمپانی محسوب می‌شود هم به همین ترتیب بوده و از زبان طراحی تاثیرگذاری برای این مدل استفاده شده است. بدنه فلزی باکیفیتی برای آنر 7C در نظر گرفته شده که علاوه بر زیبایی، مقاومت بیشتری را نسبت به بدنه‌های شیشه‌ای به دستگاه آورده است.

آنر در این محصول، قاب پشتی را برای قرار گیری سنسور اثر انگشت در نظر گرفته است. با توجه به ابعاد نسبتا بزرگ آنر 7C، دسترسی به آن ممکن است برای برخی از کاربران دشوار باشد. کمی بالاتر از این اسکنر، دوربین دوگانه دیده می‌شود که درون یک محفظه با کمی بیرون زدگی از قاب در کنار فلاش LED قرار گرفته است. به جز موارد اشاره شده و نام برند آنر، خطوط آنتن دیده می‌شود که به صورت افقی در دو بخش بالایی و پایینی قاب دستگاه، کشیده شده است.

بعد از بدنه، به حاشیه‌های کناری آنر 7C می‌رسیم که توسط یک فریم فلزی همرنگ با قاب پوشیده شده است. بر روی این فریم فلزی، دکمه‌های پاور و کنترل صدا، خشاب سیمکارت و کارت حافظه، میکروفون، جک صوتی 3.5 میلی متری، پورت micro USB و اسپیکر قرار گرفته است.

بخش روبرویی گوشی به طور کامل از شیشه ساخته شده و نمایشگری که بیشترین فضای قاب را پر کرده، با همراهی دوربین سلفی، سنسور مجاورت، فلاش دوربین سلفی، اسپیکر مکالمه و نام برند آنر، به چشم می‌آید. در این بخش خبری از دکمه هوم و ناوبری به صورت سخت افزاری نبوده و به همین دلیل هم حاشیه کمی اطراف صفحه نمایش ایجاد شده است. این حاشیه کم همراه با ضخامت 7.8 میلی متری در خوش دستی دستگاه تاثیر زیادی گذاشته است.

کیفیت ساخت بدنه آنر 7C با توجه قیمتش، بسیار مناسب بوده و حین کار با دستگاه، حس خوبی با آن خواهید داشت. علاوه بر این‌ها، چهار رنگ آبی، مشکی، طلایی و رزگلد (طلایی-مسی) برای آنر 7C در نظر گرفته شده و دست شما برای انتخاب باز است.

صفحه نمایش

آنر 7C به یک نمایشگر 5.99 اینچی اچ دی پلاس از نوع FullView با نسبت تصویری 18:9 مجهز شده است. با توجه به این نسبت تصویری، نمایشگر به صورت کشیده‌ بوده و فضای بیشتری از رابط کاربری در اختیار کاربر قرار می‌گیرد. پنل در نظر گرفته شده برای این گوشی از نوع IPS LCD است و رنگ‌ها را در نزدیک‌ترین حالت ممکن به واقعیت همراه با روشنایی بالا نمایش می‌دهد.

چگالی پیکسلی که با توجه به رزولوشن و اندازه نمایشگر به دست می‌آید، یک فاکتور مهم در تلفن‌های هوشمند محسوب می‌شود. چگالی پیکسلی نمایشگر این گوشی اقتصادی، 269ppi محاسبه شده که مقدار مناسبی است و با توجه به قیمت دستگاه، مطمئنا انتظارات را برآورده می‌کند.

در طی بررسی آنر 7C متوجه کیفیت مناسب صفحه نمایش آن شدیم و استفاده از آن با تغییر زاویه دید مشکلی برای کاربر ایجاد نمی‌کند. البته در صورتی که از دمای رنگ‌های به نمایش گذاشته شده رضایت ندارید، آنر راه حلی برایتان در نظر گرفته است. به لطف وجود بخش Color Mode در منوی تنظیمات صفحه نمایش، این امکان به کاربر داده می‌شود تا دمای رنگ‌ها را با توجه به سلیقه خودش تغییر دهد. انتخاب سه مود Default ،Cold و Warm، از این منو امکان پذیر است.

دوربین

دوربین همیشه به عنوان یکی از اصلی‌ترین نقاط قوت در گوشی‌های آنر ظاهر شده است. آنر معمولا از بهترین مشخصات برای این بخش در تلفن‌های هوشمندش استفاده می‌کند و تجربه‌ای عالی از عکاسی و فیلمبرداری را در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

با توجه به اهمیت بالای بخش دوربین برای آنر، این کمپانی ماژول دوگانه را برای آنر 7C در نظر گرفته است. لنز 12 مگاپیکسلی این دوربین که به عنوان سنسور اصلی محسوب می‌شود، در کنار لنز دوم با رزولوشن 2 مگاپیکسل فعالیت می‌کند.

نتیجه عملکرد این دو لنز با هم، قابلیت واید اپرچر را به این گوشی اقتصادی آورده است. توسط واید اپرچر می‌توان به ثبت تصاویر با افکت بوکه برای پس زمینه اقدام کرد و سپس در صورت لزوم، محل فوکوس را به صورت دستی تغییر داد. علاوه بر واید اپرچر، لنز دوم کمک زیادی به جذب نور بیشتر و تشخیص عمق کرده است. تشخیص عمق باعث افزایش سرعت و دقت فوکوس حین عکاسی می‌شود.

آنر 7C به دوربین سلفی 8 مگاپیکسلی مجهز شده است. گشودگی دیافراگم لنز این دوربین f/2.0 بوده که در جذب نور مناسب به خوبی عمل می‌کند. آنر برای این که کاربر بتواند در شرایط نوری نامناسب و محیط‌های تاریک هم عکس‌های‌ سلفی مناسبی از خودش بگیرد، این گوشی اقتصادی را به فلاش LED برای این بخش مجهز کرده است.

فیلمبرداری توسط دوربین اصلی و سلفی آنر 7C با رزولوشن فول اچ دی و نرخ 30 فریم بر ثانیه انجام پذیر است.

دوربین آنر 7C از نظر ویژگی‌های نرم افزاری هم بسیار خوب ظاهر شده و قابلیت‌های متنوعی برای تجربه بهتر عکاسی و فیلمبرداری با گوشی، برای کاربر در نظر گرفته شده است. با باز کردن برنامه دوربین و سوایپ صفحه اصلی به سمت راست، به منوی مودهای مختلف وارد می‌شوید و بخش‌های HDR، پانوراما، فیلترهای رنگی و واترمارک در اختیارتان قرار می‌گیرد. تعدادی از این مودها برای دوربین سلفی هم موجود است.

بررسی آنر 7C بررسی آنر 7C - رابط کاربری دوربین

علاوه بر این‌ها آنر برای هر دو بخش دوربین اصلی و سلفی مود زیبایی را به صورت نرم افزاری در رابط کاربری قرار داده و کاربر می‌تواند با روشن نمودن آن، جلوه زیباتری به چهره افراد بدهد.

دوربین دوگانه را این روزها بیشتر بر روی گوشی‌های پرچمدار مشاهده می‌کنیم و قرار گیری آن بر روی آنر 7C که به عنوان یک مدل اقتصادی ارزان قیمت محسوب می‌شود، بسیار هیجان انگیز است. کیفیت تصاویر ثبت شده توسط این گوشی در نوع خودش مناسب بوده و با توجه رده قرارگیری دستگاه، شما را راضی نگه می‌دارد. روشنایی و کنتراست مناسب دو ویژگی‌ اساسی در عکس‌های گرفته شده توسط آنر 7C به حساب می‌آید.

در ادامه برای بررسی آنر 7C در بخش دوربین، نمونه تصاویر گرفته شده توسط این گوشی را برایتان قرار داده‌ایم.

[lightgallery images="180186,180187,180188,180189,180190,180191,180192,180193"]

سخت افزار

در این بخش از بررسی آنر 7C به سخت افزار این گوشی می‌پردازیم. کمپانی آنر چیپست اسنپدراگون 450 را همراه با یک پردازنده 8 هسته‌ای برای آنر 7C در نظر گرفته است. این پردازنده پاسخگوی نیازهای معمولی کاربران خواهد بود.

آنر 7C با حافظه داخلی 32 و رم 3 گیگابایت عرضه شده است. البته نسخه‌ای هم از این گوشی با حافظه داخلی 64 و رم 4 گیگابایت موجود بوده که متاسفانه در کشور ما به راحتی یافت نمی‌شود.

همان طور که پیش‌تر در بخش طراحی بررسی آنر 7C اشاره کردیم، بر روی فریم دوری این گوشی خشابی تعبیه شده که محل قرار گیری سیمکارت و کارت حافظه micro SD است. آنر 7C این امکان را به کاربر می‌دهد تا به طور همزمان از دو سیمکارت همراه با کارت حافظه استفاده کند.

پردازنده گرافیکی در نظر گرفته شده برای این گوشی، Adreno 506 بوده که از پس فرآیندهای گرافیکی نه چندان سنگین، بر می‌‌آید.

در ادامه برای بررسی آنر 7C در بخش سخت افزار، نتایج بنمچارک‌های به دست آمده از این گوشی را برایتان قرار داده‌ایم.

AnTuTu 7.0

[click_chart value=179983]

GeekBench 4.1 Single Core

[click_chart value=179990]

GeekBench 4.1 Multi Core

[click_chart value=179992]

(GFXBench 4 (Car Chase Offscreen

[click_chart value=180005]

نرم افزار

در این بخش از بررسی آنر 7C به یکی از فاکتورهایی می‌رسیم که برند آنر معمولا در آن بسیار موفق ظاهر می‌شود. این کمپانی برای آنر 7C نسخه هشتم رابط کاربری محبوب EMUI را در نظر گرفته است. این رابط کاربری از نظر ظاهر و قابلیت‌های کاربردی نسبت به اندروید خام بسیار بهتر بوده و عملکرد فوق العاده‌ای دارد.

قدرت EMUI 8.0 در این گوشی اقتصادی زمانی به اوج خودش می‌رسد که شاهد قرار گیری اندروید اوریو به عنوان سیستم عامل اصلی هستیم.

بررسی آنر 7C بررسی آنر 7C - رابط کاربری EMUI 8.0

آنر 7C از نظر شخصی سازی در بخش نرم افزار، بسیار عالی ظاهر شده است. با وجود اپلیکیشن Theme در این گوشی، کاربر می‌تواند با دانلود و نصب تم‌های مختلف، ظاهر دستگاه را شخصی سازی کند. علاوه بر بخش تم، در منوی تنظیمات این گوشی امکانات دیگری هم برای ایجاد تغییرات در ظاهر رابط کاربری قرار گرفته است.

در آنر 7C تعدادی اپلیکیشن به صورت از پیش نصب شده وجود داشته که شما را از دانلود و نصب برنامه‌های جانبی در این زمینه بی‌نیاز می‌کنند. اپلیکیشن Health برای کنترل سلامت، Files برای مدیریت فایل‌ها، Backup برای بکاپ‌گیری و تعدادی دیگر از این قبیل موارد در آنر 7C موجود است.

صدا، قابلیت‌های خاص و باتری

آنر 7C به یک اسپیکر مونو مجهز شده است. این اسپیکر از نظر بلندی و کیفیت صدا عملکرد متوسطی دارد و نباید انتظار زیادی از آن داشته باشید. اما عملکرد آنر 7C از نظر خروجی صدا در هدفون بهتر بوده و صدا را با کیفیت بالا به گوش کاربر می‌رساند.

علاوه بر این‌ها، الگوریتم Histen که به صورت نرم افزاری در این گوشی قرار گرفته، شما را در شخصی سازی صدا کمک زیادی می‌کند و از این طریق با دسترسی به ویژگی‌های صدای سه بعدی، انتخاب تایپ هدفون و اکولایزر، به کیفیت بالاتری هم دست خواهید یافت. این ویژگی تنها در خروجی صدای هدفون در دسترس خواهد بود.

وجود جک صوتی 3.5 میلی متری یکی دیگر از ویژگی‌های مثبت آنر 7C در بخش صدا محسوب می‌شود.

سنسور اثر انگشت که بر روی قاب پشتی آنر 7C قرار گرفته، مسئولیت حفاظت از گوشی را بر عهده دارد. این سنسور با دقت و سرعت بالا عمل می‌کند و علاوه بر بازگشایی قفل، می‌تواند عملکردهای دیگری هم داشته باشد.

به لطف وجود قابلیت Face Unlock در آنر 7C، کاربر می‌تواند تنها با قرار دادن گوشی در مقابل چهره، قفل دستگاه را به سرعت باز کند. این فناوری با کمک دوربین سلفی عملی شده و در شرایط نوری مختلف به جز محیط‌های تاریک، به خوبی کار می‌کند.

باتری در نظر گرفته شده برای آنر 7C از نوع لیتیوم پلیمر با ظرفیت 3000 میلی آمپر ساعت است. با توجه به مشخصات سخت افزاری این گوشی، آنر 7C عملکرد مناسبی از نظر شارژدهی داشته و می‌تواند برای یک روز کامل دوام بیاورد. به لطف قابلیت‌های متنوع این گوشی در زمینه صرفه جویی انرژی، کاربر می‌تواند به شارژدهی دستگاه بیفزاید.

ارسال نظر