دانشگاه شهرکرد به شبکه علمی کشور متصل شد
رسانه کلیک - رییس دانشگاه شهرکرد گفت: دانشگاه شهرکرد به عنوان نخستین دانشگاه منطقه 6 کشور به شبکه علمی کشور متصل شد.

به گزارش کلیک به نقل از ایسنا؛ سعید کریمی رییس دانشگاه شهرکرد عنوان کرد: دانشگاه شهرکرد نخستین دانشگاه در منطقه شش کشور است که در میان دانشگاه های صنعتی اصفهان، کاشان و یزد به شبکه علمی کشور متصل شده است.
وی اظهار داشت: شبکه علمی یک قرار داد سه جانبه میان وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فناوری، مرکز پژوهش های صنعتی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است.
کریمی در خصوص مزایای شبکه علمی برای استان افزود: شبکه علمی یک شبکه بسته در ایران است که نتایج تحقیقات را در مراکز علمی و دانشگاه ها میان محققان، به اشتراک گذاشته و دارای امنیت خاص خود است.
وی با بیان اینکه در بسیاری از کشورهای اروپایی این شبکه وجود دارد، بیان کرد: خوشبختانه ایران نیز این شبکه علمی را دارد که این شبکه در داخل هر کشور دارای اعتبار خاصی است.
کریمی ادامه داد: داشتن زیرساخت قوی و پهنای باند بسیار بالا لازمه استفاده دانشگاه ها از این شبکه علمی است که دانشگاه شهرکرد این امکان را دارد.
وی اضافه کرد: از طریق این شبکه اشتراک تجهیزات آزمایشگاهی نیز امکانپذیر است، زیرا شبکه علمی دارای سرعت بسیار بالایی است و از طریق آن می توان تجهیزات و امکانات سایر دانشگاه ها را در کشور به اشتراک گذاشت و دانشگاه شهرکرد نیز می تواند امکانات خود را در اختیار سایر دانشگاه های ایران قرار دهد.
کریمی با اشاره به تولید نرم افزار سامانه کنفرانس و جلسات مجازی در دانشگاه شهرکرد گفت: سایر دانشگاه ها با اتصال به شبکه علمی می توانند از این امکان استفاده کنند که موجب درآمدزایی برای دانشگاه ها نیز خواهد شد.
وی تصریح کرد: هزینه اینترنت روی شبکه علمی توسط دولت نصف قیمت شده و تنها دانشگاه هایی در کشور می توانند از این اینترنت استفاده کنند که به شبکه علمی متصل باشند.
کریمی بیان کرد: از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قول داده شده تا رفع یک سری از محدودیت ها همانند فیلترینگ تا حدود زیادی روی شبکه علمی کشور حذف شود تا در نهایت دانشگاهیان از امکانات بهتری بهرهمند شوند.
وی افزود: با سفر اعضای کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی به استان، سامانه وضعیت اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاه شهرکرد افتتاح شد که این سامانه وضعیت اشتغال فارغ التحصیلان را رصد می کند و مدیران می توانند در راستای برنامه ریزی بهتر از این سامانه استفاده کنند.
کریمی متذکر شد: با این بررسی می توان مشخص کرد که آیا در برخی رشته ها نیاز به پذیرش دانشجو وجود دارد یا نه و با تغییر گرایش در رشته های بین رشته ای موجب بهبود وضعیت اشتغال در سطح جامعه شد تا رشته ها متناسب با نیاز صنایع راه اندازی شود.
رییس دانشگاه شهرکرد یادآور شد: این پالایش یک آمار دقیق به تصمیم گیرندگان استان برای برنامه ریزی خواهد داد، زیرا بسیاری از مواقع بر اساس حدس و گمان برنامه ریزی می شود در صورتی که باید براساس مستندات باشد.