تمرکز تلگرام بر حفظ حریم شخصی کاربران

تلگرام برروی حفاظت از حریم شخصی کاربران خود توجه ویزه ای دارد و به واسطه همین موضوع امتیازات مناسبی در این زمینه در MWC 2016 دریافت کرد.

تمرکز تلگرام بر حفظ حریم شخصی کاربران

به گزارش کلیک، پاول دورف از موسسین تلگرام و مدیر عامل آن، در کنگره جهانی موبایل در بارسلونای اسپانیا طی یک سخنرانی اعلام کرد، این پیام رسان که با تمرکز بر حفظ حریم خصوصی در دو سال و نیم پیش عرضه شد در حال حاضر بیش از 100 میلیون کاربر فعال در ماه دارد و حدود 1.5 میلیارد پیام در یک روز را مدیریت می کند.

دورف در خلال بحث در مورد «امن سازی هویت دیجیتال در دستگاه های همراه» بر روی سن آمد. از جمله افراد دیگری که در این گفتگو شرکت داشتند می توان به سیمون سگارز، مدیر عامل ARM، آنه بوروت، مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره مورفو و سیگوه برکه مدیر عامل و رئیس تلنور اشاره کرد.
بخشی از این گفتگو در مورد منازعه فعلی شرکت اپل با مسئولین فدرال آمریکا بود. FBI از اپل می خواهد نرم افزار جدیدی بنویسد تا بازرسان این سازمان بتوانند ویژگی امنیتی آیفون 5 رمزگذاری شده را دور بزنند. رضوان فاروغ و همسرش برای حملات تروریستی ماه دسامبر در سن برناردینوی کالیفرنیا که منجر به کشته شدن 14 نفر شد از این ویژگی امنیتی استفاده کرده بودند. ولی اپل به رغم حکم دادگاه حاضر به این کار نشده و از انجام آن سرباز زده است. زمانی که در این گفتگو نظر دورف در مورد این مسئله را جویا شدند، او طرف تیم کوک، مدیرعامل اپل در مخالفت با چنین حکمی را گرفت.

باز کردن قفل آیفون بسیار خطرناک است
دورف به دلیل پیش زمینه حرفه ای خود، بی تردید دیدگاه منحصر به فردی در مورد مناقشه اپل-FBI دارد. معمولا او را فردی منزوی و به نوعی یک مارک زاکربرگ روسی می دانند که در سال 2006 تحت تاثیر فیس بوک شرکتی به نام VKontakte را در روسیه تاسیس کرد.
در آپریل سال 2014، از دستور مقامات کشور روسیه مبنی بر حذف یا تسلیم اطلاعات سیاسیون و معترضین مخالف در اوکراین امتناع کرد و کمی پس از این ماجرا، مجبور به ترک این شرکت و تبعید از روسیه شد. پس از تبعیدش، برنامه تلگرام را به همراه برادرش نیکولای تولید و عرضه کرد.
او در پاسخ به سوال مجری برنامه در مورد اپل گفت، هر لحظه این خطر وجود دارد که آیفون تان دزدیده شود و از اطلاعات درون آن علیه شما استفاده شود. اگر این خطر را با باز کردن قفل آیفون بیشتر کنیم، بسیار عواقب خطرناکی در پی خواهد داشت.
لابی گری برای دور زدن ویژگی امنیتی آیفون خیلی منطقی نیست
تلگرام نیز محل بحث و جدل طرفداران حریم خصوصی و امنیت بوده است. بنیاد مرزهای الکترونیک (EFF) گروه طرفدار حقوق دیجیتال آنلاین، به ویژگی چت مخفی تلگرام امتیاز بالایی داده است. EFF برای رمزگذاری داده های در حال انتقال، امنیت ارتباطات پیشین، مستندسازی مناسب و سایر عوامل به تلگرام چک مارک های کامل داده است.
با وجود این، این برنامه به خاطر قابلیت حفاظت از حریم خصوصی اش و به خصوص پس از این که سال گذشته مشخص شد اعضای سازمان تروریستی داعش از این برنامه استفاده کردند، مورد هجمه انتقادات قرار گرفته است. پس از 13 نوامبر و حملات تروریستی پاریس که 130 کشته بر جای گذاشت، این شرکت اعلام کرد که 78 کانال پیام رسانی متعلق به این گروه تروریستی را بسته است.

دورف در 15 ژانویه طی یک به روزرسانی در حساب توئیتر خود اعلام کرد که این شرکت بیش از 600 کانال عمومی داعش را بر اساس گزارش های سو استفاده دریافت شده از سوی کاربران مسدود کرده که به طور متوسط معادل 5 تا 10 در کانال روز می شود. همچنین او در توئیتر در پاسخ به گزارش های جدید مبنی بر این که این گروه تروریستی ابزارهای ارتباطی دیگری در اختیار دارد اعلام کرد، همان طور که پیش بینی می کردم، داعش برنامه پیام رسانی مختص به خودش را عرضه کرده است و به همین دلیل، در حال حاضر لابی گری برای دور زدن ویژگی های امنیتی برنامه های پیام رسان اصلی خیلی منطقی به نظر نمی رسد.

منبع: technews

ارسال نظر