ماجرای مدیران اسنپ و جدایی مدیر عامل اسنپ تریپ
رسانه کلیک – طی روزهای اخیر خبر جدایی مدیر عامل اسنپ تریپ از اسنپ ماجراهایی به دنبال داشت، تغییراتی که سوژه اول رسانهها بود.

تغییراتی که در روزهای اخیر در اسنپ رخ می دهد و مدیرانی که ترجیح می دهند به دلایل مختلف از تیم کناره بگیرند؛ باعث شد ذره بین به دست گرفته و به بررسی این داستان بپردازیم.
10 مهر ماه بود که مهاجر با حضور در رویداد فیروزه پلت عنوان کرد: «در حال حاضر بازیکن دوم پرواز داخلی هستیم. ما قصد داریم وارد بازارهایی شویم که بتوانیم رشد کنیم. البته الان اسنپ تریپ سودده نیست اما سودده خواهیم شد.»
تعداد روزهای پس از این صحبتها به اندازه انگشتهای دو دست نرسیده بود که خبری تحت عنوان جدایی مهاجر از اسنپ تریپ منتشر شد. امیر علی مهاجر در ایمیلی که برای کارکنان اسنپ تریپ ارسال کرده بود دلیل این جدایی را ترک ایران عنوان کرد. او در نامه خداحافظی با اشاره به اینکه اسنپتریپ در فاصله دوسال توانسته از یک گروه کوچک در بازار هتلهای داخلی به رهبر این بازار تبدیل شود، تاکید کرده که حالا این سرویس میتواند در سایر بخشها هم یکی از مدعیان رهبری بازار باشد. با این اتفاق هم «مارک کلیفت» که پیشتر نیز به عنوان مدیرکل اجرایی (CEO) شرکت حضور داشت، راهبری اسنپ تریپ را به عهده گرفت.
همین جدایی باعث شد با مروری بر کارنامه مدیران اسنپ؛ به این اصل رسید که جدایی مدیران این تیم به امری عادی مبدل شده است.
امروز کانال استارتاپ 360 با انتشار عکسی در این رابطه نوشته: «مدیران ارشد ایرانی اسنپ سهامی دریافت نمیکنند و اصل سهام شرکت در اختیار خارجیهاست. این موضوع پیشتر هم رسانهای شده بود که بیش از 80 درصد سرمایهگذاری انجام شده و عمده سهام اسنپ در اختیار خارجیهاست! روند تغییرات در گروه اسنپ اخیرا سرعت بیشتری گرفته و مدیران ارشد و میانی ایرانی این مجموعه یکی پس از دیگری از اسنپ خارج میشوند که در این جدول به تعدادی از این جابجاییها در این مجموعه که رسانهای شده یا در شبکههای اجتماعی نقل شده پرداختهایم.»
در این عکس نام هومن دمیرچی به عنوان کوفاندر اسنپ دیده میشود که در ماههای اولی که اسنپ وارد میدان عمل شد بعد از ماجراهایی از تیم جدا شده و تپسی را راه انداخت. پارسا جانباز به عنوان مدیر اسنپ باکس در تیم اسنپ جا خوش کرده بود که بعد از مدتی از تیم جدا شده و به عنوان مدیر اجرایی به تیم علی بابا پیوست.
شهرام شاهکار نیز که زمانی به عنوان مدیر عامل اسنپ میشناختیم اینک مدیر بخش خودروی دیوار است.
اینبار اما جدایی امیر علی مهاجر واکنشهای متفاوتی در پی داشته است. در حالی که بسیاری از اهالی اکوسیستم ار این جدایی ناراحت بودند و جدایی جوان ترین مدیر ایرانی اسنپ تریپ را برای این استارتاپ ناگوار میخواندند؛ عده ای با زاویه دیدی متفاوت تیتر برخی رسانهها در این رابطه را سوژه کردند.
مهاجر در پاسخ به برخی از دوستان که ار این جدایی ابراز ناراحتی کرده بودند در توییتر نوشت: «روزهای آینده بهتر هم خواهد بود.»
ظاهرا این داستان که مدیران ارشد ایرانی اسنپ سهامی دریافت نمیکنند و اصل سهام شرکت در اختیار خارجیهاست، مهمترین مبحثی است که مدیران ایرانی را از ادامه راه دلسرد می کند.
باید منتظر بمانیم و ببینیم مهاجر قرار است در ادامه، کارنامه فعالیتی خود را در چه زمینهای پیش ببرد و از آن مهم تر اینکه اسنپتریپی که در هفتههای اخیر مدعی شده بود دومین بازیگر زمین بازی گردشگری است؛ در ادامه به اولین ایران تبدیل خواهد شد و یا کلا اسنپتریپ به هیچ وجه اسنپتریپ سابق نخواهد شد؟