تولید گوشی‌های آیفون در هند متوقف شد!

رسانه کلیک - اعلام قرنطینه ۲۱ روزه در هند موجب تعطیلی و تعلیق خطوط تولید گوشی های آیفون در کارخانه های اپل در این کشور شد.

تولید گوشی‌های آیفون در هند متوقف شد!

با گسترش و همه گیری شیوع ویروس خطرناک و مرگبار کرونا و بحرانی شدن شرایط جهانی، دولت هند نیز همچون بسیاری دیگر از کشورها به منظور جلوگیری از انتشار بیشتر این ویروس و قطع زنجیره انتقال آن در کشوری که بالغ بر ۱.۳ میلیارد جمعیت دارد، اعلام وضعیت اضطراری و قرنطینه همگانی در کل کشور کرد.

خطوط تولید گوشی‌های آیفون در کارخانه های اپل در هند نیز تحت تاثیر اعلام قرنطینه در این کشور به حالت تعلیق درآمده و متوقف شده است.

از کارخانه هایی که مسئولیت تولید گوشی های آیفون اپل را در هند بر عهده داشته اند، می توان به فاکس‌کان و ویسترون اشاره کرد.

شیوع گسترده ویروس کرونا تاکنون موجب از کار افتادن بسیاری از بخش‌های جوامع مختلف همچون صنایع هوانوردی، گردشگری، رستوران ها و تمامی مراکز تجاری و صنعتی شده است و حالا به نظر می‌رسد که اعلام قرنطینه کشوری به دستور نارندرا مودی، نخست وزیر هند، تولید کارخانه های بزرگ و خطوط تولید گوشی های هوشمند از جمله آیفون را در این کشور به مدت نامعلومی متوقف خواهد کرد.

منبع: gsmarena

ارسال نظر