پیشرفت تکنولوژی؛ مشکلی بزرگ برای صنعت چاپ
حتی در این دوره از عصر دیجیتال، موسسات بزرگ مانند گتی در لس آنجلس یا مرکز هنر واکر در مینیاپولیس، همچنان به تولید کتابهای هنری جدید میپردازند.

به گزارش کلیک، با توجه به این که موزهها علاقهمند هستند تا آثار نفیس و گران قدر گذشته را نگه داری کنند، تولید کتابهای هنری جدید منطقی به نظر میرسد. اما کتابهای هنری چاپ شده امروزی مانند کتابهای قدیمی نیستند. در عوض، آن ها یک حس جدید و بی واسطه را القا می کنند.
کارا کرک ، ناشر انتشارات گتی ایماژ در این باره گفت: دوست دارم به شوخی هم که شده بگویم که ما شروع به خرید داستانهای عاشقانه در قالب کتابهای الکترونیکی کرده ایم، اما ما هنوز میزهای قهوه را داریم که می توانیم پشت آن بنشینیم و با خواندن کتابهای واقعی از آن نهایت لذت را ببریم و اگر شما یکی از طرفداران کتاب هستید، چه چیزی بهتر از کتابهای هنری برای جمع آوری آن؟
همان طور که رشد روزنامه ها ضعیف تر می شود و سرعت تبدیل اطلاعات به فایلهای دیجیتال قدرت می گیرد، به آسانی می توان فهمید که پیشرفتهای فناوری، صنعت چاپ را همزمان هم تقویت می کند و هم تضعیف. این مسئله به ما یاد آوری می کند که شمشیر تکنولوژی از هر دو لبه برنده است.
الیسا لشویتز، مدیر بزرگ ترین انتشارات توزیع کننده کتاب هنر و کاتالوگ گفت: فن آوریهای چاپ بسیار پیشرفته شده اند . به عنوان مثال شما کتابی را که در سال ۱۹۸۰ چاپ شده است در نظر بگیرید و آن را با کتابهایی که امروزه به چاپ می رسند مقایسه کنید. تفاوت از هر نظر از زمین تا آسمان است. از نحوه صحافی و ترکیب رنگ گرفته، تا کیفیت ساخت کتاب و صفحات داخلی، همگی تغییر کرده است. همه این ها، نشان از پیشرفت صنعت چاپ می باشد که طی این سال ها و با پیشرفت تکنولوژی به دست آمده است.
تیموتی راجرز ، مدیر Wolfsonian - FIU گفت: هر کتاب یک شی هنر است، موزه ما بر روی خصوصیات جسمانی کتاب ها تمرکز دارد و سعی می کند آن ها را به بهترین شکل ممکن نگه داری نماید. ما می خواهیم کتاب را به گونه ای نگه داری کنیم که آیندگان از آن ها به بهترین شکل ممکن استفاده کنند.
در سال ۲۰۱۵ که تقریبا موزههای کوچک (این نوع موزه ها ۳۸ کارمند تمام وقت دارند و بودجه سالانه ای در حدود ۵ میلیون دلار دارند) چهار عنوان جدید که همگی بر روی کاغذهای با جنس مرغوب بودند را منتشر کردند. در حالی که محدودیتهای بودجه بر تلاشهای ناشران تاثیر می گذارد، در نتیجه انگیزه آن ها هم کم می گردد.
آن چه مسلم است این است که بودجه چاپ کتاب با کاهش فراوانی روبه رو شده است و ناشران هم دیگر تمایل آن چنانی برای انتشار کتابهای میان رده و متوسط ندارند. همین امر باعث می شود تا قسمت دوم کار، یعنی بازار کتابهای دیجیتال گسترده تر و فعال تر شود. نتیجه این کار می تواند در آینده برای بشر گران تمام شود. چرا که نه کسی می داند انرژی تا چه زمانی در دسترس است و نه کسی می داند ما تا چه زمانی بر روی این کره خاکی زندگی می کنیم.
منبع: nytimes