پنج اپلیکیشن اندرویدی برای ایجاد میان بر در گوشی
کلیه گوشی های هوشمند عملکرد مشابهی دارند. شما چه از گوشی هایا پل و یا گوشی های اندرویدی استفاده کنید، با آیکون هایی مواجه هستید که به صورت طبقه به طبقه روی هم چیده شده اند. معمولا برای انجام هر کاری شما می بایست کار فعلی خود را متوقف کرده و با لمس کردن یکی از این آیکون ها کار دیگر را انجام دهید.

کلیک - خوشبختانه در اندروید امکان به وجود آوردن تغییراتی وجود دارد که باعث افزایش سرعت تعامل ما با گوشی می شود و به روت و فلش کردن نیز، نیازی ندارد. توسعه دهندگان توانسته اند میان بر های خلاقانه ای را برای ما به ارمغان بیاورند که با استفاده از آن ها می توان کارهایی مثل ارسال پیام، برقراری تماس و غیره را راحت تر و سریع تر انجام داد. اکثر این توسعه دهندگان سعی کرده اند با تقلید از ویژگی Assistive Touch (دستیار لمسی) سیستم عامل iOS، قابلیت مشابهی را در اندروید نیز ارائه کنند.
در اینجا قصد داریم ۵ عدد از بهترین این اپلیکیشن ها را برای شما معرفی کنیم.
- EasyTouch
قابلیت Assistive Touch یک آیکون روی صفحه به نمایش می گذارد و هنگامی که آن را لمس کنید، مجموعه ای از امکانات در اختیار شما قرار می گیرد. برای مثال قفل کردن صفحه، خاموش و روشن کردن بلوتوث و وای فای، اجرای یکی از اپلیکیشن های مورد علاقه، بازکردن دوربین گوشی و یا کارهای دیگر.
قبل از این که که قابلیت Assistive Touch برای iOS معرفی شود، تعدادی از اپلیکیشن اندرویدی قابلیت مشابهی را با ایجاد یک آیکون شناور در صفحه ارائه می کردند ولی اکنون اکثر امکاناتی که در آن ها ارائه می گردد از گوشی های اپل الهام گرفته شده است.
EasyTouch یکی از این اپلیکیشن هاست. با این که از عرضه این اپلیکیشن چند سالی می گذرد ولی طراحی آن با طراحی مدرن اندروید تطابق دارد که امتیاز بزرگی برای آن محسوب می شود. ظاهر گرافیکی صفحه تنظیمات و میان بر ها این احساس را به شما منتقل می کند که گویی شرکت گوگل آن را طراحی و عرضه کرده است.
نقطه ضعف این اپلیکیشن نیز این است که آیکون آن همیشه روی صفحه به نمایش در می آید و امکان مخفی سازی آن وجود ندارد. خوشبختانه در مقایسه با گزینه های دیگری که در این مطلب قصد معرفی آن را داریم، آیکون EasyTouch چندان هم آزار دهنده نیست. شما می توانید اندازه و شفافیت آیکون را تغییر دهید تا مزاحمت کمتری برایتان ایجاد کند. همچنین شما می توانید ظاهر آن را با تم های مختلفی که موجود است، تغییر دهید.
اپلیکیشن EasyTouch رایگان بوده و هیچ پرداخت درون برنامه ای نیز ندارد، ولی تبلیغاتی در آن به نمایش در می آید.
- Shorty
اپلیکیشن Shorty به جای آیکون های معمولی از یک آیکون قرمز رنگ که حرف S در آن دیده می شود استفاده می کند. با لمس این آیکون شما می توانید حداکثر به ۵ قابلیت دسترسی پیدا کنید. این که هر کدام از دکمه ها چه کاری را انجام دهد کاملا به شما بستگی دارد و شما می توانید قابلیت مورد نظر خود را تنظیم کنید.
این قابلیت ها می تواند شامل مواردی مثل: تماس مستقیم با یکی از مخاطبان، ارسال پیام های آماده، تصویر برداری و یا اجرای یک اپلیکیشن باشد.
این تمام چیزی است که Shorty می تواند برای شما انجام دهد. این اپلیکیشن جزو برنامه هایی است که کار کردن با آن لذت بخش است و به اپلیکیشن های ساخته شده توسط گوگل شباهت زیادی دارد. البته این اپلیکیشن رایگان نیست و برای استفاده از آن باید ۹۹ سنت پرداخت.
- Floating Toolbox
اپلیکیشن Floating Toolbox از یک دکمه شناور روی صفحه استفاده می کند، ولی پس از لمس آن به جای باز شدن یک منو، به لیستی از اپلیکیشن های مورد علاقه خود دسترسی پیدا می کنید. با لمس کردن آن یک پنل از دکمه دایره ای شکل آن بیرون می آید و پس از اینکه کارتان تمام شده دوباره به جای خود بر می گردد و برای جلوگیری از مزاحمت محو می شود.
شما می توانید اندازه، میزان شفافیت و رنگ آیکون را بسته به سلیقه خود سفارشی سازی کنید. البته نسخه رایگان آن امکان دسترسی به این تنظیمات را ندارد و اگر تمایل داشته باشید به آن ها دسترسی پیدا کنید باید نسخه حرفه ای را با قیمت ۲٫۰۳ دلار خریداری کنید.
- Simple Shortcuts
آیا از دکمه هایی که بخشی از صفحه را اشغال می کند خسته شده اید؟ با اپلیکیشن Simple Shortcuts می توانید این مشکل را حل کنید. آیکون این اپلیکیشن به صورت نامرئی در گوشه صفحه قرار می گیرد و هنگامی که گوشه صفحه را لمس کرده و بکشید، نمایان شده و اپلیکیشن هایی را به نمایش می گذارد. شما می توانید تعدادی از اپلیکیشن های مورد علاقه خود را در منوی آن قرار دهید.
این اپلیکیشن دارای تبلیغات حمایتی بوده و بنر های تبلیغاتی به نمایش در آمده در آن باعث می شود صفحه تنظیمات آن کمی به هم ریخته باشد. البته خوشبختانه شما می توانید با پرداخت مبلغ ۱ دلار تبلیغات را حذف کرده و همچنین می توانید آیکون اپلیکیشن ها را با اضافه کردن ستون های اضافی مرتب کنید.
- Assistive Touch 2
در پلی استور گوگل اپلیکیشن هایی وجود دارد که خود را Assistive Touch (دستیار لمسی) معرفی می کنند. اکثر این اپلیکیشن ها قابلیت هایی مشابه هم دارند و تفاوتی ندارد که شما کدام یک را برای استفاده انتخاب کنید.
اپلیکیشن Assistive Touch که توسط تیم Assistive Touch توسعه داده شده است جزو همین اپلیکیشن هاست. در این اپلیکیشن شما قادرید ترتیب آیکون ها را چینش کنید، رنگ های متنوعی را انتخاب کنید و یا ظاهر دکمه اپلیکیشن را با اختصاص تصاویر خود سفارشی سازی کنید.
اپلیکیشن Assistive Touch 2 امکان کوچک کردن دکمه شناور را فراهم می کند که باعث می شود این دکمه مزاحمت کمتری را برای شما هنگام کار با گوشی ایجاد کند. پس از لمس دکمه آن به جای یک منوی مربعی شفاف، شاهد نمایش آیکون ها به صورت دایره وار و حلقه ای خواهید بود. از نظر عملکرد این دو اپلیکیشن بسیار به هم شبیه هستند ولی ظاهر گرافیکی Assistive Touch 2 مدرن تر بوده و با اندروید لالی پاپ و مارشمالو هماهنگ تر است.
باید توجه داشت که میزان نمایش تبلیغات در این اپلیکیشن بسیار زیاد است و ممکن است کمی برای شما آزار دهنده باشد.
برای حذف تبلیغات در Assistive Touch 1 باید ۱٫۹۸ دلار پرداخت، در حالی که برای حذف آن ها در Assistive Touch 2 پرداخت مبلغ ۹۹ سنت کافی است.
منبع: makeuseof