معرفی بهترین اپلیکیشنهای یادگیری زبانهای خارجی برای اندروید و iOS
رسانه کلیک - با توجه به اهمیت زبانهای خارجی، اپلیکیشنهای زیادی برای یادگیری آنها ایجاد شده است. در ادامه شما را با بهترین اپلیکیشنهای آموزش زبان آشنا میکنیم.

با توجه به توسعه و پیشرفت تکنولوژی، حضور اپلیکیشنهای مختلف برای آسانتر کردن زندگی افراد روز به روز در حال افزایش است. هر کدام از این اپلیکیشنها با شیوه جدید و انحصاری خود، در زمینه خاصی فعالیت میکنند و کاربران زیادی را به سمت خود سوق میدهند ( 5 زبان خارجی که می توان از آن ها پول زیادی به دست آورد ).
یکی از این دسته برنامههای کاربردی که معمولا در مارکتهای مختلف در لیست پردانلودترینها قرار دارد، اپلیکیشنهای آموزش زبان است. این اپلیکیشنها با روشهای مختلف شما را در یادگیری زبانهای جدید کمک میکنند. اگر شیوههای سنتی یادگیری زبان را امتحان کردهاید و جواب قابل قبولی نگرفتهاید، وقت آن است تا به شیوههای مدرنتر هم فرصتی بدهید. در ادامه شما را با تعدادی از بهترین اپلیکیشنهای آموزش زبان برای اندروید و iOS آشنا میکنیم.
Duolingo
مشهورترین اپلیکیشنی که برای یادگیری زبانهای مختلف استفاده میشود، Duolingo نام دارد. در این اپ تنها کافی است روزی 20 دقیقه وقت صرف کنید و به مهارت خود در این زمینه قدرت بخشید. این اپلیکیشن در هر درس حدود 7 کلمه جدید در موضوعات مختلف را به شما آموزش میدهد و از شما میخواهد با پایان درس، تمرینات مربوط به آن را انجام دهید.
Duolingo به فکر مشکل فراموشی کلمات هم بوده و برای حل آن، بعد از گذشت چند روز، به طور هوشمند مباحث یاد گرفته شده در قبل را از شما سوال میکند. اگر به طور منظم روزی 20 دقیقه از وقت خود را صرف این اپلیکیشن کنید، بعد از حدود 3 ماه تمامی دروس Duolingo را تمام خواهید کرد. با طی این دوره، مهارت زبان مورد نظر شما در بخشهای مختلف به حد قابل قبولی خواهد رسید.
البته باید توجه داشته باشید، متاسفانه در Duolingo از زبان فارسی پشتیبانی نمیشود و شما باید از انگلیسی به عنوان زبان مرجع خود استفاده کنید. با توجه به این موضوع، یادگیری زبان انگلیسی توسط این اپ برای کاربران فارسی زبان امکان پذیر نخواهد بود.
اپلیکیشن Duolingo برای دو سیستم عامل اندروید و iOS به صورت رایگان موجود است.
Busuu
Busuu اپلیکیشن دیگری است که از آن میتوان برای یادگیری انواع زبانها از جمله انگلیسی استفاده کرد. توسط این اپلیکیشن دایره لغات، گرامر، قدرت خواندن و نوشتن کاربر تقویت میشود و در هر درس نکات جدیدی برای آموزش ارایه میگردد. توسط Busuu هم میتوان با صرف زمانی کوتاه در طول روز، زبانهای مختلف را در حد قابل قبولی فرا گرفت.
در اپلیکیشن Busuu پروفایل اختصاصی هر کاربر ساخته میشود و افراد میتوانند روند یادگیری زبان جدید را در آن به اشتراک بگذارند. همچنین در هر مرحله آموزشی اهدافی مشخص شده که باید به آنها رسید. این روش کمک زیادی به انگیزه افراد برای یادگیری زبان میکند.
شما میتوانید اپلیکیشن Busuu را از اپ استور یا گوگل پلی برای گوشی خود دانلود کنید.
Memrise
یکی دیگر از اپلکیشنهای محبوب که در زمینه آموزش زبان انگلیسی و زبانهای دیگر فعالیت میکند، Memrise است. Memrise بیشتر روی دایره لغات کاربران تمرکز دارد و از روشهای مختلفی برای یادگیری سریع لغات استفاده میکند. در این اپلیکیشن ویدیوهای آموزش زیادی وجود دارد که با استفاده از آنها میتوان توانایی صحبت و گوش کردن را تقویت کرد.
دسترسی به اکثر امکانات Memrise نیاز به اینترنت ندارد، اما برای برخی بخشها مانند ویدیوهای آموزشی باید اتصال گوشی به اینترنت را برقرار کرد.
برای دانلود Memrise میتوانید از گوگل پلی یا اپ استور اقدام کنید.
Babbel
Babbel در چندین نسخه با پشتیبانی از زبانهای مختلف برای گوشیهای اندرویدی و iOS عرضه شده است. این اپ شما را مجاب به صحبت کردن میکند و مهارتتان را در این زمینه قدرت میبخشد. در Babbel علاوه بر یادگیری لغات جدید، توجه زیادی به گرامر و نحوه جمله بندی نیز شده است.
اپلیکیشن Babbel معمولا به صورت آنلاین فعالیت میکند. در صورت نیاز میتوان درسهای بعد را دانلود کرد و به صورت آفلاین به آنها دسترسی داشت. این اپ در حالت معمولی رایگان است، اما برای استفاده از برخی امکانات حرفهایتر آن باید هزینه پرداخت کرد. Babbel از گوگل پلی و اپ استور قابل دانلود است.
Qlango
عملکرد این اپلیکیشن بر پایه ترجمه متون است و از این راه افراد را برای یادگیری زبانهای مختلف کمک میکند. آموزش زبان انگلیسی توسط Qlango در چندین مرحله مختلف برای یادگیری لغات جدید صورت میگیرد. در این اپ سوالات مختلفی از شما پرسیده میشود تا موارد آموزش داده شده در هر جلسه به خوبی ملکه ذهنتان شود.
اپلیکیشن Qlango برای اندروید و iOS به صورت رایگان موجود است.
نظر شما در رابطه با بهترین اپلیکیشنهای آموزش زبان که در این مطلب معرفی کردهایم، چیست؟