صفر تا صد درگاه پرداخت اینترنتی

صفر تا صد درگاه پرداخت اینترنتی

صفر تا صد درگاه پرداخت اینترنتی

صفر تا صد درگاه پرداخت اینترنتی

خدمات «پرداخت آنلاین» را می‌توان قلب اقتصاد دیجیتال دانست. تمام کسب‌وکارهای آنلاین در بخشی از کسب‌وکار خود نیازمند دریافت وجه از کاربران و مشتریان خود هستند. حجم تقاضا‌ و ورود فناوری‌های جدید به عرصه بانکداری سبب شد تا شرکت‌ها و استارتاپ‌های مختلف برای ورود به حوزه‌ی پرداخت و ارائه درگاه، تمایل زیادی داشته باشند.

در ادامه با انواع درگاه‌های پرداخت و نحوه‌ی کار آن‌ها آشنا خواهیم شد.

نحوه‌ی کار درگاه‌های پرداخت
ایده فرایند پرداخت در درگاه‌های پرداخت از ابتدا بسیار ساده بود و درگاه‌های امروزی نیز هنوز با استفاده از همان اصول اولیه توسعه داده می‌شوند. مراحل پرداخت درگاه‌ها به صورت زیر است:

  • مشتری درخواست خرید را در وب‌سایت یا اپلیکیشن ثبت می‌کند
  • درخواست خرید توسط مرورگر یا اپلیکیشن رمزنگاری شده و به سرور فروشنده ارسال می‌شود
  • فروشنده درخواست را برای درگاه پرداخت ارسال می‌کند
  • درگاه پرداخت پیام را رمزگشایی و اطلاعات آن را برای بانک می‌فرستد
  • بانک اطلاعات را بررسی و بعد از تایید اعتبار حساب، تراکنش مالی را انجام می‌دهد و پیام تایید (یا تایید در مواردی مانند کمبود وجه) را به درگاه ارسال می‌کند. درگاه پیام دریافت شده را به وب‌سایت فروشنده ارسال می‌کند.

در کل ما دو نوع درگاه پرداخت داریم:

  1. درگاه‌های پرداخت مستقیم :
    درگاه پرداخت مستقیم مثلا درگاه پرداخت پاسارگاد یا به‌پرداخت، محدود به چند شرکت بزرگ (شرکت‌های PSP) هستند که همه‌ی آن‌ها پشتوانه‌ی بانکی دارند. مزیت این درگاه‌ها این است که به ازای هر تراکنش مجبور به پرداخت کارمزد نیستید. اما بزرگترین عیب آن‌ها این است که فقط و فقط یک درگاه خواهید داشت و خدمات پرداخت دیگر مانند تسهیم و ریفاند و … دریافت نمی‌کنید.
  2. درگاه‌های پرداخت واسط:
    درگاه‌های پرداخت واسط که با نام درگاه پرداخت، پرداخت‌یاری هم شناخته می‌شوند، به ازای هر بار تراکنش مبلغی را به عنوان کارمزد دریافت می‌کنند. اما در عوض مزیت‌هایی از جمله تسویه آنی، تسهیم، استعلام و تبدیل بانکی و خدمات جانبی را به شما ارائه می‌کنند. البته در گذشته این نوع درگاه‌ها به خاطر عدم نیاز به اینماد برای بسیاری از کسب‌وکارهای نوپا جذاب‌تر بودند. اما با قانون الزام کسب‌وکارها به دریافت اینماد برای داشتن درگاه پرداخت، اغلب پرداخت‌یارها جذابیت و محبوبیت کمتری پیدا کرده‌اند.

آیا درگاه پرداخت مستقیم همان درگاه پرداخت شخصی است؟
در یک کلام، خیر! درگاه پرداخت شخصی در واقع یک لینک پرداخت است که افراد می‌توانند با استفاده از آن مبالغ تا سقف ۵۰ میلیون تومان را دریافت کنند. درگاه‌های پرداخت شخصی منحصر به کسب‌و‌کارها نیستند و افراد می‌توانند برای تبادلات مالی شخصی خود نیز از آن‌ها استفاده کنند. برای مثال در مواقعی که قرار است شخص دیگری مبلغی را برای شما کارت‌به‌کارت کند به اپ یا عابربانک دسترسی ندارد، شما می‌توانید با استفاده از درگاه شخصی یک لینک پرداخت بفرستید و مبلغ را دریافت کنید.
همچنین در مواقعی که شما دوست ندارید اطلاعاتی نظیر شماره‌کارت را در اختیار پرداخت‌کننده قرار دهید (برای مثال موقع فروش یک جنس در دیوار)، می‌توانید با استفاده از درگاه شخصی تبادلات مالی خودتان را به سرانجام برسانید.
یکی از ویژگی‌های اصلی درگاه‌های پرداخت شخصی امکان دریافت درگاه بر روی هر شماره‌حساب است. به این ترتیب افرادی که چندین منبع درآمد و گردش حساب دارند می‌توانند با دریافت درگاه‌های مجزا و جدا کردن شماره‌حساب هر منبع درآمد، به تبادلات مالی خود نظم ببخشند.

آیا درگاه پرداخت مستقیم کارت به کارت به راحتی قابل دریافت است؟
برای دریافت درگاه‌های پرداخت مستقیم باید در سایت ارائه‌کننده ثبت‌نام و بعد از پر کردن فرم درخواست، مدارک هویتی مانند کارت ملی، شناسنامه یا… را بارگذاری کنید. پس از تایید مدارک هویتی، درگاه پرداخت شخصی شما ایجاد می‌شود.
شرکت‌های ارائه‌کننده درگاه پرداخت شخصی به طور معمول یک مبلغ ثابت را دریافت می‌کنند که از مبلغ کارمزد کارت‌ به ‌کارت کمتر است و این هزینه از دارنده درگاه دریافت می‌شود.

در نهایت کدام درگاه پرداخت برای من مناسب‌تر است؟

به طور خلاصه اگر کسب‌و‌کار شما مقیاس‌پذیر است و یا در حوزه ‌B2B کار می‌کنید، درگاه پرداخت مستقیم مانند درگاه اینترنتی بانک پاسارگاد برای شما مناسب‌تر است.
اما اگر کسب‌و‌کار شما کوچک است و در یک حوزه خاص کار می‌کنید و یا نیاز دارید هرچه سریع‌تر درگاه را دریافت و فروش را شروع کنید، درگاه‌های پرداخت واسط گزینه مناسبی برای شما هستند.

در آخر نیز اگر یک کسب‌و‌کار شخصی دارید و پرداخت‌های شما بیشتر به صورت کارت‌به‌کارت است، می‌توانید از درگاه‌های پرداخت شخصی استفاده کنید.

دریافت تند، سریع و بی‌دردسر یک درگاه پرداخت

اگر به دنبال یک درگاه پرداخت مناسب برای سایت و یا فروشگاه اینترنتی خود می‌گردید؛ ما در پادیوم برای شما نه تنها یک درگاه پرداخت، که مجموعه‌ای از خدمات پرداخت را تدارک دیده‌ایم.
درگاه پرداخت پادیوم، هم واسط است و هم مستقیم! یعنی وقتی کاربر پولی را از طریق درگاه پرداخت پادیوم برای شما واریز می‌کند، از طریق یک درگاه متعلق به بانک پاسارگاد، دریافت و سپس وارد حساب دیجیتال شما (در قسمت‌های پایین‌تر حساب دیجیتال را توضیح دادیم) می‌شود. با این حساب شما هم از سایر امکانات پادیوم مانند کیف پول و دایرکت دبیت و تسویه و تسهیم و … استفاده می‌کنید و هم تا اطلاع ثانوی نیاز به پرداخت کارمزد ندارید.
برای دریافت سرویس درگاه پرداخت لازم است ابتدا در سایت پادیوم ثبت‌نام کنید و اطلاعات خود را به صورت کامل وارد کنید. همچنین برای داشتن درگاه پرداخت، باید اینماد و کد رهگیری مالیاتی هم داشته باشید. در نظر داشته باشید که کارشناسان پادیوم همواره پاسخگوی تمامی سوالات شما در این زمینه هستند.

ارسال نظر