شایعه: با گزینه Block می‌توان دریافت چه کسانی پروفایلمان را در فیس‌بوک چک کرده‌اند

رسانه کلیک – شایعه‌ای اخیراً فضای مجازی را پر کرده که کاربران فیس بوک می‌توانند از طریق گزینه Block متوجه شوند چه کسانی پروفایل آنان را چک کرده‌اند.

به تازگی پیامی در فیس بوک دست به دست می‌چرخد که به کاربران توضیح می‌دهد که چگونه می‌توان افراد غریبه‌ای را پیدا کرد که در لیست دوستان کاربران نیستند اما اکانت فیس بوک آن‌ها را چک می‌کنند. کاربران با استفاده از گزینه Block می‌توانند کسانی که صفحه آنان را زیر نظر دارند، مشاهده و آن‌ها را بلاک کنند.

طبق این پیام کاربران می‌توانند با انتخاب بخش بلاک و گزینه Following Me در قسمت تنظیمات صفحه خود، لیست تمامی افرادی که اکانت فیس بوک آنان را زیر نظر دارند، مشاهده کنند.

جالب است بدانید این لیست اسامی مخفی، در واقع کسانی هستند که از دو کلمه Following و Me در صفحه شخصی خود استفاده کرده‌اند و در واقع این لیست خلاف محتوای این پیام است.

در حال حاضر، کاربران فیس بوک نمی‌توانند مشاهده کنند که چه کسانی از پروفایل آنان دیدن کرده و فیس بوک نیز چنین قصدی ندارد تا این گزینه را به صورت آپشن به پلتفرم خود اضافه کند.

لازم به ذکر است؛ افرادی که در لیست دوستان کاربران فیس بوک نیستند، تنها می‌توانند تغییراتی را که کاربر در صفحه خود اعمال کرده، مشاهده کنند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.