رسانه کلیک
  • خانه
  • اخبار تکنولوژی
  • نقد و بررسی
  • آموزش
  • بازی
  • استارتاپ‌ها
  • فیلم و سریال
  • کلیک tv
  • هواوی میت 20
  • آیفون 2018
  • قیمت خودروهای داخلی
  • قیمت خودروهای وارداتی
چیزی پیدا نشد
مشاهده همه نتایج
رسانه کلیک
  • خانه
  • اخبار تکنولوژی
  • نقد و بررسی
  • آموزش
  • بازی
  • استارتاپ‌ها
  • فیلم و سریال
  • کلیک tv
چیزی پیدا نشد
مشاهده همه نتایج
رسانه کلیک
چیزی پیدا نشد
مشاهده همه نتایج
بررسی آنر 9 لایت

بررسی تخصصی آنر 9 لایت؛ میان رده چهار چشم!

علیرضا عباسی علیرضا عباسی
30 تیر 1397
در بررسی موبایل‌
0

رسانه کلیک – آنر 9 لایت گوشی میان رده جذابی است که با ظاهری فوق العاده و مشخصات فنی بسیار خوب روانه بازار شده است. در ادامه با بررسی آنر 9 لایت همراه کلیک باشید.

قیمت بالای گوشی‌های پرچمدار باعث شده تا افراد زیادی به میان رده‌ها روی بیاورند. کمپانی‌های مختلف هم با تمرکز بر روی این کلاس از تلفن‌های هوشمند، گوشی‌های هیجان انگیزی را معرفی کرده‌اند که از مشخصات سخت افزاری مناسب و طراحی خوبی برخوردار شده‌اند. آنر یکی از این کمپانی‌ها بوده که تاکنون مدل‌های متنوعی از میان رده‌ها را با قیمت مناسب معرفی کرده و توجه‌ها را به سوی خودش جلب کرده است.

آنر 9 لایت تلفن هوشمند میان رده‌ای است که با بهره گیری از 4 دوربین، مشخصات سخت افزاری مناسب و ظاهر زیبا، می‌تواند انتخاب خوبی برای خرید یک گوشی میان رده جدید باشد. این گوشی زمانی وسوسه برانگیزتر می‌شود که بحث قیمت گذاری در میان باشد. آنر همیشه در زمینه قیمت گذاری در تلفن‌های هوشمندش بسیار کاربرپسندانه عمل کرده و رضایت افراد را از این طریق به خودش جلب کرده است. (پای Honor 9 Lite هم به ایران باز شد!)

در ادامه با بررسی آنر 9 لایت همراه باشید تا با ویژگی‌های خاص این گوشی آشنا شوید.

بررسی آنر 9 لایت – مشخصات فنی

شبکه GSM / HSPA / LTE
ابعاد 151 در 71.9 در 7.6 میلیمتر
وزن 149 گرم
جنس بدنه شیشه + فریم فلزی
اندازه نمایشگر 5.65 اینج
نسبت تصویری 18:9
نوع پنل IPS LCD
رزولوشن فول اچ دی پلاس
چگالی پیکسلی 428 پیکسل در هر اینچ
نسبت نمایشگر به بدنه 75.5 درصد
نوع دوربین دوگانه
رزولوشن دوربین 13+2 مگاپیکسل
رزولوشن دوربین سلفی 13+2 مگاپیکسل
پردازنده 8 هسته‌ای
فرکانس پردازنده 4 هسته 2.36 گیگاهرتز + 4 هسته 1.7 گیگاهرتز 
چیپست کایرین 659
حافظه داخلی 32/64 گیگابایت
رم 3/4 گیگابایت
پردازنده گرافیکی Mali-T830 MP2
سیستم عامل اندروید 8.0
رابط کاربری EMUI 8.0
ظرفیت باتری 3000 میلی‌ آمپر ساعت
قابلیت‌های دیگر حسگر اثر انگشت، Face Unlock

طراحی

طبق رسم همیشگی، بررسی آنر 9 لایت را با بخش طراحی آغاز می‌کنیم. آنر 9 لایت از بروزترین زبان طراحی برای یک تلفن هوشمند بهره‌مند شده و از این نظر بسیار عالی ظاهر شده است. بدنه‌ شیشه‌ای این گوشی که از نوع شفاف 2.5D بوده، چنان جلوه‌ای به این دستگاه هدیه کرده که در همان نگاه اول شما را شیفته خودش می‌کند. این طراحی شیک و خاص در آنر 9 لایت باعث شده تا مدل دستگاه توسط اطرافیان بسیار از شما سوال شود.

دوربین دوگانه در یک جایگاه مشکی رنگ سمت چپ بخش بالایی قاب دستگاه قرار گرفته و آنر فلاش LED و میکروفون دوم را خارج از این جایگاه قرار داده است. کمی پایین‌تر از این بخش، مانند اکثر گوشی‌های جدید آنر، سنسور اثر انگشت مشاهده می‌شود که با یک تو رفتگی اندک همراه بوده و به راحتی قابل دسترس است. به غیر از موارد اشاره شده، نام برند آنر با یک فونت نسبتا درشت، تنها چیزی است که بر روی قاب پشتی این میان رده به چشم می‌آید.

کیفیت ساخت بدنه آنر 9 لایت به نظر مناسب بوده و با قرار گیری در دست، حس ظرافت و لوکس بودن را به کاربر القا می‌کند. البته جنس این بدنه شیشه‌ای کمی سر بوده و گاهی حین کار با آن، ترس افتادن دستگاه از دست را خواهید داشت.

فریم فلزی دور تا دور آنر 9 لایت کشیده شده که بر روی آن شاهد قرار گیری دکمه‌ها، میکروفون اول، جایگاه دو سیمکارت و کارت حافظه، پورت‌ میکرو USB و جک صوتی 3.5 میلی متری هستیم. این فریم فلزی کاملا هم‌رنگ قاب دستگاه بوده که به لطف آن، ظاهری بدون مرز از قسمت پشتی تا جلویی دستگاه ایجاد شده است.

نمایشگر FullView به نحوی در بخش جلویی دستگاه قرار گرفته، که کمترین حاشیه‌‌ را ایجاد کند. البته  وجود سنسور اثر انگشت بر روی قاب پشتی آنر 9 لایت و نبودش بر روی بخش جلویی هم در کم حاشیه‌تر کردن این گوشی بی تاثیر نبوده است.

دو دوربین سلفی، اسپیکر مکالمه، سنسور مجاورت و چراغ اعلانات بالای نمایشگر آنر 9 را پرکرده‌اند. در بخش روبرویی این گوشی به جز این موارد و نام برند آنر که پایین صفحه نمایش موجود بوده، چیز دیگری مشاهده نشده و خبری از دکمه هوم و ناوبری سخت افزاری هم نیست.

آنر 9 لایت 149 گرم وزن دارد که در کنار ضخامت 7.6 میلی‌متری‌، به یکی از خوش دست‌ترین تلفن‌های هوشمند میان رده در بازار تبدیل شده است.

صفحه نمایش

در این بخش از بررسی آنر 9 لایت به صفحه نمایش این گوشی می‌پردازیم. آنر 9 لایت به یک نمایشگر IPS با اندازه 5.65 اینچ مجهز شده است. رزولوشن در نظر گرفته شده برای این نمایشگر فول اچ دی پلاس بوده که با توجه به اندازه آن، چگالی پیکسلی 428ppi را ایجاد می‌کند. چگالی پیکسلی ایجاد شده در این گوشی میان رده از پرچمدارانی چون آیفون 8، آیفون 8 پلاس و وان پلاس 5T بیشتر بوده و شارپنس بالایی را در اختیارتان قرار می‌‌دهد.

با روی کار آمدن نسبت تصویری 18:9، اکثر تلفن‌های هوشمند جدید با این نسبت تصویری معرفی و به بازار عرضه شدند. آنر 9 لایت هم از قضیه جدا نبوده و به همین ترتیب بر روی این گوشی شاهد قرار گیری صفحه نمایش FullView هستیم.

در منوی تنظیمات آنر 9 لایت بخشی برای شخصی سازی نمایشگر به صورت نرم افزاری قرار گرفته و از این طریق امکان ایجاد تغییرات در توازن در دمای رنگ‌ها ایجاد شده است. با استفاده از این بخش می‌توان به صورت دستی دمای رنگ‌های به نمایش گذاشته شده را تغییر داد و به بهترین خروجی ممکن دست یافت.

Night Mode بخش دیگری است که در منوی تنظیمات نمایشگر آنر 9 لایت موجود بوده و با روشن کردن آن در هنگام شب و یا محیط‌های تاریک، می‌توان از خسته شدن چشم‌ها حین کار با گوشی جلوگیری کرد.

به لطف موجود بودن بخش تغییر رزولوشن در این میان رده، می‌توان از مود اچ دی پلاس استفاده کرد و رزولوشن گوشی را کاهش داد. کاهش دادن رزولوشن از این طریق کمک بسزایی به افزایش شارژدهی باتری خواهد کرد.

بررسی آنر 9 لایت – منوی تنظیمات صفحه نمایش

بررسی آنر 9 لایت نشان می‌دهد کیفیت نمایشگر این گوشی میان رده در واقعیت مناسب بوده و در مقایسه با رقبایش، بهتر عمل می‌کند. با توجه به پنل IPS استفاده شده، نمایشگر با تغییر زاویه دید عملکرد خوبی داشته و درجه روشنایی بالایی در اختیار کاربر قرار می‌گیرد. البته بهتر است این موضوع را هم در نظر داشته باشید که این نمایشگر 18:9 با کیفیت فول اچ دی پلاس، با قیمت نه چندان زیادی در آنر 9 لایت در اختیارتان قرار می‌گیرد.

دوربین

این روزها استفاده از ماژول دوگانه برای دوربین میان سازندگان مختلف بسیار باب شده و هرکدام سعی می‌کنند با افزودن قابلیت‌های بیشتر به این بخش از تولیداتشان، بهترین تجربه عکاسی و فیلمبرداری را ارایه کنند. آنر هم همین رویه را دنبال کرده و برای دوربین اصلی و حتی سلفی آنر 9 لایت، از ماژول دوگانه استفاده کرده است. به این ترتیب بر روی این گوشی میان رده شاهد قرار گیری 4 لنز دوربین هستیم.

رزولوشن در نظر گرفته شده برای لنز اصلی دوربین آنر 9 لایت، 13 مگاپیکسل بوده که در کنار لنز دوم با رزولوشن 2 مگاپیکسل فعالیت می‌کند. همکاری این دو لنز باعث شده تا در این گوشی میان رده شاهد قابلیت عکاسی پرتره و ری‌فوکوس بعد از ثبت عکس‌ها باشیم. لنز دوم دوربین در این بخش به تشخیص عمق کمک کرده و از این طریق با جداسازی سوژه از پس زمینه، افکت بوکه را به تصویر اضافه می‌کند.

همان طور که اشاره کردیم، دوربین سلفی آنر 9 لایت از نوع دوگانه بوده که در آن هم مانند دوربین اصلی، لنز دوم، در ثبت عکس‌های پرتره به کمک کاربر می‌آید. تا پیش از این، تعداد کمی از تلفن‌های هوشمند از ماژول دوگانه برای دوربین سلفی بهره می‌بردند و قابلیت عکاسی پرتره برای این بخش معمولا به صورت نرم افزاری در اختیار کاربران قرار می‌گرفت. اما اکنون آنر 9 لایت با آوردن این ویژگی‌ به صورت سخت افزاری، عکس‌های پرتره‌ را با کیفیتی غیرقابل مقایسه با آنچه در مدل‌های مشابه و حتی پرچمداران موجود در بازار مشاهده کرده‌ بودیم، ثبت می‌کند.

فیلمبرداری توسط آنر 9 لایت با رزولوشن فول اچ دی و نرخ 30 فریم بر ثانیه انجام می‌شود. فیلم‌های ضبط شده توسط این گوشی، از کیفیت بالایی برخوردارند.

آنر برای این گوشی فلاش LED هم در نظر گرفته که در شرایط نوری نامناسب، شما را در ثبت تصاویر با روشنایی مناسب کمک می‌کند.

در رابط کاربری دوربین آنر 9 لایت شاهد قرار گیری قابلیت‌های کاربردی متعددی هستیم. عکاسی پرو که توسط آن می‌توان ایزو، میزان نور سفید و حتی سرعت شاتر را تغییر داد، یکی از مودهایی است که در بخش دوربین آنر 9 لایت به کاربر ارایه می‌شود. اگر از آن دسته افراد علاقه‌مند به عکاسی هستید و زمان زیادی را صرف دستیابی به بهترین تنظیمات برای ثبت عکس‌ها با کیفیت بالا می‌کنید، مود پرو می‌تواند حسابی به کارتان بیاید. آنر مود پرو را به بخش فیلمبرداری این گوشی هم آورده که بسیار عالی است.

AR Lens یکی دیگر از مودهای موجود در رابط کاربری دوربین آنر 9 لایت بوده که توسط آن می‌توان از فیلترهای واقعیت مجازی برای چهره استفاده کرد. این مود برای عکاسی با دوربین اصلی و سلفی این میان رده در دسترس است. علاوه بر AR Lens، بخش دیگری هم با نام Filter برای قرار دادن افکت‌های رنگی بر روی تصاویر موجود است.

تایم لپس، HDR، پانوراما، عکاسی رد نور، ثبت ویدیوی متحرک و واترمارک، دیگر قابلیت‌های موجود در رابط کاربری آنر 9 لایت هستند.

با توجه به قرار گیری آنر 9 لایت در گروه میان رده‌ها، این گوشی در شرایط نوری مختلف عکس‌‌های باکیفیتی را ثبت می‌کند و از این نظر کاربر را کاملا راضی نگه می‌دارد. از جمله ویژگی‌های عکس‌های ثبت شده توسط دوربین آنر 9 لایت می‌توان به جزییات بالا، کنتراست مناسب و همچنین جذب نور به اندازه کافی اشاره کرد. علاوه بر این‌ها، آنر 9 لایت در زمینه عکاسی پرتره هم بسیار عالی ظاهر شده و در این مود، جداسازی سوژه از پس زمینه به خوبی انجام می‌شود. وجود Beauty Mode هم کمک زیادی به زیبایی بیشتر عکس‌های گرفته شده در حالت پرتره می‌کند.

در ادامه بررسی آنر 9 لایت نمونه تصاویر ثبت شده با این گوشی را برایتان قرار داده‌ایم.

سخت افزار

آنر 9 لایت به چیپست قدرتمند کایرین 659 با پردازنده 8 هسته‌ای مجهز شده که همراه با لیتوگرافی 16 نانومتری‌، نیازهای پردازشی کاربر را برطرف می‌کند. پیش‌تر این چیپست را بر روی میان رده‌های دیگری مانند آنر 7X دیده بودیم و اگر بررسی کلیک از این گوشی را خوانده باشید، با قدرت آن آشنا هستید.

آنر این میان رده را در دو نسخه با رم‌های 3 و 4 گیگابایت به بازار عرضه کرده که مدل اول 32 و مدل دوم 64 گیگابایت حافظه داخلی دارد. البته در کشور ما نسخه دوم این گوشی کمیاب بوده و پیدا کردن آن کمی دشوار است.

وجود درگاه کارت حافظه برای قرار دادن کارت‌های میکرو اس دی یکی از ویژگی‌های مثبت آنر 9 لایت محسوب می‌شود. به لطف این قابلیت، شما می‌توانید تا 256 گیگابایت به حافظه دستگاه اضافه کنید. در این درگاه می‌توان به جای کارت حافظه از سیمکارت دوم هم استفاده کرد.

بررسی آنر 9 لایت

با توجه به مشخصات سخت افزاری آنر 9 لایت می‌توان گفت این دقیقا همان چیزی است که از یک گوشی میان رده با این برچسب قیمتی انتظار داریم. این گوشی در برخی بخش‌ها حتی بهتر از حد انتظار عمل کرده و در مقابل رقبای هم‌رده‌ خودش قدرتمندتر ظاهر شده است. توسط آنر 9 لایت و به کمک پردازنده گرافیکی Mali-T830 MP2، می‌توان بازی‌های سه بعدی را اجرا نمود و با سرعت بالا و کمترین افت فریم، از آن‌ها لذت برد.

بررسی آنر 9 لایت

اجرای بازی‌های گرافیکی با دیتاهای حجیم و همچنین فیلم‌های 4K با فرمت MKV، با توجه به نوع پردازنده استفاده شده در آنر 9 لایت، انجام پذیر نیست.

در ادامه برای بررسی آنر 9 لایت از نظر قدرت سخت افزاری، این گوشی را توسط برنامه‌‌‌های مختلف بنچمارک‌گیری تست کرده‌ایم. نتایج بنچمارک‌ها را در ادامه برایتان قرار داده‌ایم.

AnTuTu 7.0

Powered By : click.ir

 GeekBench 4.1 Single Core

Powered By : click.ir

 GeekBench 4.1 Multi Core

Powered By : click.ir

در ادامه بررسی آنر 9 لایت سراغ بنچمارک 3DMark رفتیم و قدرت گرافیکی این گوشی را محک زدیم. نتیجه این بنچمارک به صورت زیر است:

3DMark

Powered By : click.ir

نرم افزار

همان طور که می‌دانید، کمپانی آنر از رابط کاربری EMUI در تلفن‌های هوشمندش استفاده می‌کند. جدیدترین نسخه از این رابط کاربری برای آنر 9 لایت در نظر گرفته شده و ظاهر جذا‌ب‌تری نسبت به اندروید خام دارد. مانند نسخه‌های گذشته، به طور پیش فرض خبری از اپ دراور در رابط کاربری نبوده و همه چیز با سوایپ به چپ و راست در دسترس‌تان قرار می‌گیرد. البته امکان افزودن اپ دراور از منوی تنظیمات وجود دارد. همچنین با وجود قابلیت One-handed UI می‌توان با کوچک کردن فضای رابط کاربری، توسط یک دست با گوشی کار کرد.

بررسی آنر 9 لایت

از دیگر ویژگی‌های نرم افزاری موجود در این گوشی ‌می‌توان به ایجاد ژست‌های حرکتی، تنظیم تایم برای روشن و خاموش خودکار دستگاه و شخصی سازی نوار دکمه‌های ناوبری اشاره کرد.

علاوه بر این‌ها، اپلیکیشن‌های متعددی مانند Health ،Files و Backup به صورت اختصاصی توسط آنر بر روی این میان رده قرار گرفته و شما را از نصب برنامه‌های جانبی متعدد در این زمینه بی‌نیاز می‌کند. امکان اجرای دو اپ به صورت همزمان و تقسیم صفحه رابط کاربری به دو بخش، یکی دیگر از قابلیت‌های کاربردی موجود در آنر 9 لایت به حساب می‌آید.

Phone Manager یکی از کاربردی‌ترین اپلیکیشن‌هایی است که شاهد حضورش در گوشی‌های مختلف آنر بوده‌ایم. توسط این اپلیکیشن می‌توان به بخش‌های مختلفی از دستگاه دسترسی داشت و از این طریق گوشی را کنترل کرد. بخش Optimize در این اپلیکیشکن با بررسی تک تک قسمت‌های گوشی، بهینه‌ترین حالت ممکن را برایتان فعال می‌کند.

با توجه به استفاده آنر 9 لایت از نسبت تصویری 18:9، بخشی در منوی تنظیمات ایجاد شده تا کاربر بتواند تمامی اپ‌ها را به صورت تمام صفحه در گوشی اجرا کند.

اندروید اوریو در مرکز بخش نرم افزاری آنر 9 لایت حضور داشته و قدرت بالایی را در این زمینه به این میان رده هدیه کرده است. به لطف وجود این نسخه از اندروید، جدیدترین پچ‌های امنیتی در دسترس کاربر قرار گرفته و می‌توان از قابلیت‌های اختصاصی گوگل مانند دستیار صوتی آن استفاده کرد. 

صدا

همان طور که انتظارش را داشتیم، اسپکر در نظر گرفته شده برای این گوشی از نوع مونو بوده که کیفیت و بلندی مناسبی از صدا را ارایه می‌کند. البته مطمئنا نباید انتظار اسپیکرهای استریو را از این تک اسپیکر داشت.

بررسی آنر 9 لایت

با قرار گیری الگوریتم Histen برای تنظیمات صدا در آنر 9 لایت، می‌توان خروجی صدای هدفون را به طور دستی شخصی سازی کرد و به همین ترتیب هم به بالاترین کیفیت ممکن دست یافت. در این منو، امکان دسترسی به مود صدای سه بعدی، تنظیم اکولایزر و مشخص نمودن تایپ هدفون وجود دارد. وجود جک صوتی 3.5 میلی متری یکی از نکات مثبت آنر 9 لایت در بخش صدا محسوب می‌شود.

بررسی آنر 9 لایت
بررسی آنر 9 لایت – موزیک پلیر و منوی Histen

باتری

آنر 9 لایت به یک باتری با ظرفیت 3000 میلی آمپر ساعت مجهز شده است. بررسی آنر 9 لایت به ما نشان داد که این گوشی میان رده عملکرد خوبی از نظر شارژدهی داشته و برای یک روز کامل با استفاده معمولی دوام می‌آورد. به لطف قابلیت‌های مختلف این میان رده در زمینه ذخیره انرژی، توسط آن می‌توان 86 ساعت به طور مداوم به موزیک گوش داد و یا 13 ساعت ویدیو تماشا کرد.

بررسی آنر 9 لایت

قابلیت‌های خاص

آخرین قسمت از بررسی آنر 9 لایت را به قابلیت‌های خاص آن اختصاص داده‌ایم. سنسور اثر انگشت که بر روی قاب پشتی دستگاه قرار گرفته، مسئولیت تامین امنیت آنر 9 لایت را بر عهده دارد. توسط این سنسور می‌توان تنها در عرض 0.25 ثانیه، قفل دستگاه را باز کرد. سیستم یادگیری ماشینی در نظر گرفته شده برای این گوشی در سرعت عملکرد قفل دستگاه تاثیر زیادی گذاشته است. علاوه بر این‌ها از سنسور اثر انگشت آنر 9 لایت می‌توان برای باز کردن منوی اعلانات، عکس گرفتن، پاسخ دادن به دادن تماس و موارد این چنینی استفاده کرد. 

بررسی آنر 9 لایت

آنر قابلیت Face Unlock را با کمک دوربین سلفی به این میان رده آورده و کاربر می‌تواند با قرار دادن چهره مقابل آن، قفل دستگاه را باز کند. سرعت بازگشایی قفل توسط این قابلیت‌ بالا بوده و در شرایط نوری مختلف به جز تاریکی مطلق، عملکرد مناسبی دارد.

آیا آنر 9 لایت می‌تواند انتخاب خوبی به عنوان میان رده باشد؟ نظر شما در رابطه با بررسی آنر 9 لایت چیست؟

بررسی

Honor 9 Lite

8.3 امتیاز

آنر 9 لایت گوشی میان رده جذابی است که با بهره گیری از 4 دوربین، مشخصات سخت افزاری مناسب و ظاهر زیبا، می‌تواند انتخاب خوبی برای خرید باشد. این گوشی با رنگ‌های متنوع و قیمت وسوسه برانگیز وارد بازار شده است.

نقاط مثبت

  • طراحی فوق‌العاده زیبا
  • دوربین دوگانه اصلی و سلفی
  • نمایشگر FullView با رزولوشن فول اچ دی پلاس
  • قابلیت تشخیص چهره برای بازگشایی قفل دستگاه
  • اندروید اوریو همراه با رابط کاربری EMUI

نقاط منفی

  • طراحی سر بدنه
  • کیفیت صدای اسپیکر می‌توانست بالاتر باشد

جمع بندی

  • طراحی 0
  • صفحه نمایش 0
  • دوربین 0
  • سخت افزار 0
  • نرم افزار 0
  • صدا 0
  • باتری 0
  • قابلیت‌های خاص 0
تگ‌ها: Honor 9 Liteآنر 9 لایتبررسی Honor 9 Liteبررسی آنر 9 لایتبررسی تخصصی آنر 9 Liteبررسی تخصصی آنر 9 لایتویژهگوشی آنر 9 لایت
پست قبلی

تصاویر واقعی گلکسی نوت 9 خبرساز شد!

پست بعدی

25 هزار گوشی مسافری متخلف قطع و وصل شد/ لزوم رسیدگی به تخلف گیرندگان ارز دولتی



مرتبط

چیپست اسنپدراگون QM215
سخت افزار

چیپست اسنپدراگون QM215 برای گوشی های پایین رده در حال توسعه است

محمد قریشی
30 بهمن 1397
داستان بازی The Outer Worlds
اخبار بازی‌ها

داستان بازی The Outer Worlds خطی خواهد بود

بهزاد شعبانی
30 بهمن 1397
استیکر کمک مالی به استوری اینستاگرام اضافه می شود
شبکه‌های اجتماعی

استیکر کمک مالی به استوری اینستاگرام اضافه می شود

محمد قریشی
30 بهمن 1397
پست بعدی
تاریخ معرفی آنر نوت 10

تاریخ معرفی آنر نوت 10 اعلام شد

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

رسانه کلیک

کلیک | نبض فناوری و اطلاعات
دریچه ای به دنیای تکنولوژی

با ما همراه باشید

  • About
  • Advertise
  • Careers
  • Contact

click.ir © کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به رسانه کلیک است.

چیزی پیدا نشد
مشاهده همه نتایج
  • خانه
  • اخبار تکنولوژی
  • نقد و بررسی
  • آموزش
  • بازی
  • استارتاپ‌ها
  • فیلم و سریال
  • کلیک tv

click.ir © کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به رسانه کلیک است.