چگونه افراد را در واتس‌ اپ بلاک کنیم؟

رسانه کلیک – قابلیت بلاک کردن در پیام رسان‌های مختلف به شما این امکان را می‌دهد تا از دسترسی برخی افراد به حساب کاربری خود جلوگیری کنید. در این مطلب نحوه بلاک کردن افراد در واتس اپ را به شما آموزش می‌دهیم. همراه ما باشید.

واتس اپ یکی از سرویس‌های مشهور در زمینه پیام رسانی بوده که مدت زیادی است شاهد فعالیت آن در این حوزه هستیم. اپلیکیشن واتس‌اپ برای پلتفرم‌های مختلف عرضه شده و افراد زیادی از آن به عنوان پیام رسان پیش فرض استفاده می‌کنند. توسط این پیام رسان محبوب می‌توان به صورت رایگان با دیگر افراد به ارسال پیام‌ و همچنین تماس‌ صوتی و تصویری پرداخت (آموزش کامل ساخت اکانت در واتس‌اپ).

قابلیت بلاک کردن که مورد مهمی در پیام رسان‌های مختلف محسوب می‌شود، در واتس اپ هم موجود بوده و شما به راحتی می‌توانید آن را برای حساب‌های مورد نظر خود فعال کنید. با بلاک کردن فرد خاصی در واتس‌اپ، دسترسی آن به حساب کاربری شما بسته شده و دیگر قادر به ارسال پیام و یا تماس با شما نخواهد بود. در ادامه مراحل بلاک کردن افراد در واتس اپ را به شما آموزش می‌دهیم. این مراحل مربوط به نسخه موبایل اپلیکیشن واتس اپ بوده و کاربران اندروید و iOS می‌توانند آن را دنبال کنند (چگونه وضعیت آنلاین بودن خود را در واتس‌اپ مخفی کنیم؟).

  1. جدیدترین نسخه از واتس‌‌اپ را با توجه به سیستم عامل خود از گوگل پلی یا اپ استور دانلود کنید.
  2. اپلیکیشن را اجرا کرده و وارد صفحه چت فرد مورد نظر خود شوید.
  3. روی آیکون سه نقطه موجود در گوشه راست بالای رابط کاربری کلیک کنید.

بلاک کردن افراد در واتس اپ

  1. روی گزینه More کلیک کنید.

بلاک کردن افراد در واتس اپ

  1. گزینه Block را انتخاب کنید.

بلاک کردن افراد در واتس اپ

  1. یکی از گزینه‌های Block یا Report and Block را انتخاب کنید.

بلاک کردن افراد در واتس اپ

برای بلاک کردن افراد در واتس اپ به نکات توضیح داده شده در ادامه هم توجه کنید.

  • با طی این مراحل در صورتی که فرد بلاک شده برایتان پیامی ارسال کند، شما آن را دریافت نخواهید کرد. این قضیه برای تماس صوتی و تصویری هم به همین شکل خواهد بود.
  • تصویر پروفایل شما برای فردی که بلاک کرده‌اید، پنهان خواهد شد.
  • در صورتی که فرد بلاک شده برای شما پیامی ارسال کند، تنها یک تیک کنار پیام نمایان می‌شود. این تیک نشان دهنده ارسال موفقیت آمیز پیام بوده و فرد مقابل متوجه عدم دریافت آن توسط شما خواهد شد.
  • در مرحله 6 با انتخاب Report and Block، همراه با بلاک کردن فرد حساب آن را به واتس اپ ریپورت خواهید کرد.
  • برای آنبلاک کردن افراد باید پس از طی مراحل بالا گزینه Unblock را انتخاب کنید.
7 نظرات
  1. سحر می گوید

    سلام
    اگر کسیو ریپورت کنم از پشتیبانیه واتساپ براش پیغام میره ؟ و اکانت منو به عنوان کسی ک ریپورتش کرده بهش اطلاع میده؟

  2. مهرنوش می گوید

    اگر کسی رو بلاک اند ریپورت کنم پیام ها برای من پاک میشه.آیا برای او هم پاک میشه؟

    1. محمد می گوید

      نه بابا

    2. نگار می گوید

      دوطرفه پاک میسه

  3. فافا می گوید

    اگه کسیو بلاک کنم، می‌تونم استاتوساشو ببینم؟

  4. لیدا می گوید

    سلام، من وقتی اون شخص‌رو بلاک و ریپورت کردم پیاما هم پاک شد و الان پشیمونم! میشه چت های پاک شده واتساپ رو برگردوند؟

  5. نیما می گوید

    سلام وقتی به یک نفر اشتباهی زنگ میزنیم سپس اورا بلاک میکنیم اون تماس ما برای طرف مقابل ارسال میشه؟

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.