هنگام بلاک کردن مخاطب در واتس اپ چه اتفاقی می افتد؟

رسانه کلیک – همه ما گاهی برای دوری از افراد آزار دهنده، اقدام به بلاک کردن آن ها می کنیم. در این مطلب قصد داریم تا از نشانه های بلاک شدن در مخاطب واتس اپ بگوییم.

حتما تا به حال برایتان پیش آمده که یک شماره مزاحم یا تبلیغات آزاردهنده را در واتس اپ بلاک کنید. علاوه بر این، همه ما گاهی برای آرامش و دوری از یک عده خاص، آن ها را به صورت موقت یا دائم بلاک می کنیم. اما حین انجام این کار چه اتفاقی می افتد؟ آیا مخاطب متوجه این موضوع می شود؟ در ادامه دقیق تر به بررسی این موضوع می پردازیم.

برای بلاک کردن فرد آزار دهنده در واتس اپ کافی است تا به صفحه چت رفته و روی آیکون منو (سه نقطه عمودی) ضربه بزنید. پس از انتخاب گزینه های More و Block شخص مورد نظر بلاک می شود و شما دیگر قادر به دریافت تماس و پیام های ارسالی او نخواهید بود.

مخاطب به سادگی قادر به فهمیدن این موضوع نیست اما نشانه های زیر او را از بلاک شدن توسط شما باخبر می کنند:

  • هنگامی که مخاطب پیامی را به شما ارسال می کند، تنها یک تیک برای او به نمایش در می آید و از تیک دوم که بیانگر رسیدن پیام به شماست خبری نخواهد بود.
  • مخاطب بلاک شده از وضعیت آنلاین بودن شما، زمان بازدید از واتس اپ و تغییر عکس پروفایل هیچ اطلاعی پیدا نمی کند.
  • مخاطب امکان برقراری تماس صوتی یا تصویری با شما را ندارد.

همانطورکه ملاحظه کردید، فرد مورد نظر به راحتی می تواند از بلاک شدن خود مطلع شود. اما در حالت کلی هیچگاه نمی تواند از این موضوع یقین پیدا کند. شما پس از بلاک کردن مخاطب یگر هیچ گونه تماسی را از جانب وی دریافت نمی کنید و می توانید با خیال راحت از کار با واتس اپ لذت ببرید.

منبع maketecheasier

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.