آموزش روش حذف یا مخفی کردن صفحات در فیسبوک

رسانه کلیک – برخی از کاربران پس از مدتی تمایل به حذف و یا مخفی کردن صفحات خود در فیسبوک دارند. برای حذف و یا مخفی کردن صفحات فیسبوک دو روش کاربردی وجود دارد.

یکی اینکه صفحه خود را به نحوی مخفی کنید تا در فهرست جستجو نمایش داده نشود و یا کلا آن را حذف کنید. در این مطلب قصد داریم تا این دو روش را آموزش دهیم.

نحوه حذف یا مخفی کردن صفحات در فیسبوک از طریق مرورگر

هرچند بسیاری از وب‌سایت‌های مربوط به فیسبوک واسط کاربری جدیدی را طراحی کرده‌اند اما فیسبوک همچنان در همان طراحی قدیمی و کلاسیک خود باقی مانده است.

برای حذف و یا مخفی کردن یک صفحه در فیسبوک، ابتدا صفحه مربوط به حساب کاربری خود را باز کنید و سپس روی دکمه Page Setting کلیک کنید.

حذف یا مخفی کردن صفحات تنظیمات مربوط به صفحه کاربری نمایش داده می‌شود و در حالت پیش‌فرض برگه General فعال است. اگر می‌خواهید صفحه خود را از دید کاربران مخفی کنید و نمی‌خواهید آن را حذف کنید می‌توانید گزینه Unpublished را انتخاب کنید.

از بالای صفحه روی گزینه Page Visibility کلیک کنید.

حذف یا مخفی کردن صفحات دکمه رادیویی Page Unpublished را انتخاب کنید و سپس روی دکمه Save Changes کلیک کنید.

حذف یا مخفی کردن صفحات از پنجره باز شده دلیلی که برای مخفی کردن صفحه خود دارید را تایپ کنید و روی دکمه Next کلیک کنید.

حذف یا مخفی کردن صفحات در نهایت روی دکمه Unpublish کلیک کرده و صفحه Facebook خود را مخفی کنید.

حذف یا مخفی کردن صفحات در این حالت امکان بازگشتن به صفحه کاربری برای هر زمانی که بخواهید امکان پذیر است. برای این کار کافی است از گزینه Publish Page استفاده کنید.

حذف یا مخفی کردن صفحات اگر بخواهید صفحه فیسبوک خود را حذف کنید باید در برگه General روی گزینه Remove Page در بخش Page Setting کلیک کنید.

حذف یا مخفی کردن صفحات روی گزینه Permanently Delete کلیک کنید.

حذف یا مخفی کردن صفحات فیسبوک از شما در مورد اینکه آیا برای حذف حساب کاربری خود مطمئن هستید سؤالاتی می‌پرسد. روی دکمه Delete کلیک کنید.

حذف یا مخفی کردن صفحات بعد از انجام این کار پیامی مبنی بر حذف صفحه و حساب کاربری شما نمایش داده می‌شود.

حذف یا مخفی کردن حساب کاربری فیسبوک از طریق اپلیکیشن فیسبوک

برای حذف و یا مخفی کردن صفحه خود می‌توانید از طریق اپلیکیشن فیسبوک روی گوشی‌های هوشمند اقدام کنید.

برای این کار ابتدا صفحه خود را روی اپلیکیشن مربوط به فیسبوک باز کنید و روی آیکون Setting در گوشه سمت راست بالای صفحه کلیک کنید.

حذف یا مخفی کردن صفحات بخش General  را انتخاب کنید.

تنظیمات فیسبوکاگر می‌خواهید صفحه خود را مخفی کنید در قسمت Page visibility روی گزینه Unpublish کلیک کنید. برای فعال کردن دوباره صفحه از همین مسیر گزینه Publish را انتخاب کنید.

حذف یا مخفی کردن صفحات برای حذف صفحه روی گزینه Permanently Delete در بخش Remove Page کلیک کنید.

تنظیمات فیسبوکدر صفحه بعدی باید تائید کنید که حتماً صفحه را می‌خواهید حذف کنید.

حذف یا مخفی کردن صفحات در صفحه بعدی روی گزینه OK کلیک کنید.

تنظیمات فیسبوکبه این ترتیب صفحه شما از فیسبوک حذف می‌شود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.