آموزش حذف دائمی حساب کاربری تلگرام + تهیه نسخه پشتیبان از داده‌های تلگرام

رسانه کلیک – پیام رسان تلگرام یکی از معروف‌ترین اپلیکیشن‌های پیام رسان است که نه تنها قابلیت‌های زیادی دارد بلکه بسیار ایمن است؛ اما مثل سایر اپلیکیشن‌های پیام رسان معایبی هم دارد. اگر شما هم از آن دسته کاربرانی هستید که تمایل به حذف دائمی حساب کاربری خود در تلگرام دارید در این مطلب آموزش‌هایی را در این باره ارائه خواهیم کرد.

وقتی حساب کاربری خود را از تلگرام حذف کنید چه اتفاقی رخ خواهد داد؟

همیشه در نظر داشته باشید که وقتی حساب کاربری خود را در تلگرام به صورت دائمی غیر فعال می‌کنید امکان برگرداندن آن برای شما وجود نخواهد داشت. حتی اگر دوباره اقدام به دانلود و ساخت حساب کاربری با همان شماره تلفن بکنید گفتگو‌ها، گروه‌ها و کانال‌هایی که در آن‌ها عضو بوده‌اید به صورت دائمی حذف خواهند شد.

تهیه نسخه پشتیبان از داده‌های تلگرام

قبل از اینکه حساب کاربری خود را به صورت دائمی حذف کنید بهتر است داده‌ها و اطلاعات مهم خود مثل عکس‌ها، گفتگو‌ها و از این دست را در جایی ذخیره کنید. برای ایجاد نسخه پشتیبان شما باید از آخرین نسخه اپلیکیشن دسکتاپ تلگرام استفاده کنید. این نسخه به شما امکان دانلود داده‌ها در فرمت‌های HTML و یا JSON را خواهد داد. برای این کار مراحل زیر را طی کنید.

ابتدا نسخه دسکتاپ تلگرام را دانلود، نصب و باز کنید. سپس وارد بخش Setting یا تنظیمات تلگرام شده و  در قسمت advance Setting گزینه Export Telegram Data را انتخاب کنید.

حساب کاربری تلگراماز پنجره باز شده روی گزینه Export Chat History کلیک کنید و نوع داده‌ها مثل عکس، ویدیو، فایل‌های صوتی و از این دست را انتخاب کنید. در واقع نوع داده‌هایی را که می‌خواهید منتقل کنید و از آن‌ها نسخه پشتیبان تهیه کنید را در این قسمت باید مشخص کنید.

در این حالت می‌توانید داده‌هایی که از آن‌ها نسخه پشتیبان تهیه کرده‌اید را در حالت آفلاین نیز مشاهده کنید.

بعد از انجام عملیات انتقال و ایجاد نسخه پشتیبان از داده‌های مورد نظر، پنجره Export را ببندید و همچنان پیام رسان تلگرام را باز نگه دارید.

داده‌های انتقال داده شده قابلیت باز شدن و مشاهده شدن از طریق هر مرورگری را دارند.

حذف کردن دائمی حساب کاربری پیام رسان تلگرام

برای حذف دائمی پروفایلتان در تلگرام دو راه وجود دارد. یک راه استفاده از تنظیمات مربوط به Self-destruction و راه دیگر حذف دائمی حساب کاربری به صورت دستی.

استفاده از تنظیمات مربوط به بخش Self-Destruction برای حذف دائمی حساب کاربری در تلگرام

معمولاً دوره زمانی حذف دائمی حساب کاربری که به صورت پیش‌فرض در بخش self-Destruction تلگرام تنظیم شده است، 6 ماه است اما شما می‌توانید این مدت زمان را کاهش و یا افزایش دهید. این تنظیمات برای زمانی کاربر دارد که شما می‌خواهید حساب کاربری تلگرام شما بعد از مدت زمان مشخصی که از آن استفاده نکردید به صورت خودکار حذف شود.

حساب کاربری تلگرامبرای این کار ابتدا وارد اپلیکیشن تلگرام و حساب کاربری خود شده و گزینه Setting را انتخاب کنید. در بخش Setting روی گزینه Privacy and Security کلیک کنید.

در قسمت Delete my account if away for طول مدت زمانی که می‌خواهید بعد از آن حساب کاربری شما در تلگرام به صورت خودکار به طور دائمی حذف شود را انتخاب کنید. کمترین مدت زمانی که می‌توانید انتخاب کنید 1 ماه است.

اگر در طول مدت زمانی که تنظیم کرده‌اید از اپلیکیشن تلگرام استفاده نکنید، حساب کاربری شما به صورت خودکار به طور دائمی حذف خواهد شد.

حذف دائمی حساب کاربری پیام رسان تلگرام به صورت دستی

در اپلیکیشن تلگرام هیچ‌ گزینه‌ای برای حذف دائمی حساب کاربری به صورت مستقیم وجود ندارد. برای حذف حساب کاربری تلگرام به صورت دستی و دائمی باید از نسخه تحت وب این اپلیکیشن استفاده کنید.

برای این کار ابتدا وارد آدرس  https://my.telegram.org/auth?to=deactivate شده و اطلاعات حساب کاربری خود مثل شماره تلفن خود همراه با کد کشور را وارد کنید.

کد تائید که برای حساب کاربری شما ارسال می‌شود را وارد کنید و روی دکمه Sign In کلیک کنید. بعد از ورود به حساب کاربری روی لینک مربوط به حذف دائمی حساب کاربری تلگرام کلیک کنید . با این کار صفحه‌ای برای شما باز می‌شود که از شما دلایل مربوط به حذف حساب کاربری پرسیده می‌شود. هم می‌توانید دلیل خود را در این وارد کنید و هم اینکه بدون وارد کردن دلیل روی دکمه Delete My Account کلیک کنید.

در صفحه بعدی از شما می‌‌خواهد که حذف حساب کاربری خود را تائید کنید. و شما با انتخاب گزینه Yes, delete my account می‌توانید تائید کنید که حساب کاربری شما به صورت دائمی حذف شود.

حذف دائمی حساب کاربری تلگرامبعد از انجام این کار حساب کاربری تلگرام شما به راحتی به صورت دائمی حذف خواهد شد.

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.