کد خبر:1325297
اشتراک گذاری
مرتب‌سازی نظرها براساس:

موانع پخش فیلم مست عشق با شرکای ترکیه‌ای برطرف شد

پخش فیلم مست عشق

پس از یکسال و نیم کشمکش بین شرکای ایرانی و ترکیه‌ای فیلم مست عشق، مشکلات حقوقی این فیلم برطرف شد. با اعلام تیم سازنده این فیلم، تمام سهام پخش فیلم مست عشق به ایران واگذار شد.

موانع پخش فیلم مست عشق برطرف شد

دو سال پیش بود که حسن فتحی خبر از ساخت یک فیلم‌ سینمایی با محوریت حضرت مولانا و شمس تبریزی داد. فیلم مست عشق یک محصول مشترک با ایران و ترکیه است که در کشور ترکیه فیلمبرداری شد. همچنین، فرهاد توحیدی و حسن فتحی از نویسندگان فیلمنامه این فیلم هستند.

یکی از نکات قابل توجه فیلم مست عشق حضور چهره‌های محبوب سینمای ایران و ترکیه است. شهاب حسینی و پارسا پیروزفر به عنوان بازیگران نقش مولانا و شمس تبریزی ایفای نقش کرده‌اند. همچنین، حسام منظور، ابراهیم چلیکول، هانده ارچل و سلما ارگچ از دیگر بازیگران نامی این فیلم پرستاره هستند.

اما با شروع پاندمی ویروس کرونا، شرایط تولید فیلم مست عشق طبق برنامه پیش نرفت. فیلمبرداری بخش زیادی از این فیلم متوقف شد. به طوری که، شرکای ترکیه‌ای و ایرانی دچار اختلاف نظر در نوع پخش و تکیمل پروژه شدند.

سرمایه‌گذاران ترک بعد از کشمکش‌ها و دعواهای رسانه‌ای اعلام کرد قصد دارد نسخه سریالی مست عشق را تدوین و پخش کند. ماجرا تا جایی پیش رفت که زمان پخش سریال مست عشق را هم برنامه‌ریزی کردند. اما سرمایه‌گذاران ایرانی مخالف این کار شریک ترکیه‌ای خود بودند.

پایان بحران مست عشق
نمایی از فیلم مست عشق

پایان بحران مست عشق

با این تفاسیر، بالاخره بعد از یکسال و نیم درگیری رسانه‌ای، هردو طرف به توافق رسیدند و پایان خوشی برای این اتفاق رخ داد. فرهاد توحیدی اعلام کرد موانع پخش فیلم مست عشق برطرف شده است. وی اعلام کرد سرکنسول ایران در استانبول به عنوان حَکَم وارد این ماجرا شد تا اختلافات را حل کند.

جواد معبودی‌فر، سرکنسول‌گری ایران در استانبول، اعلام کرد: «جلسه نشست و مذاکره میان دو شرکت ایرانی و ترکیه‌ای سازنده «مست عشق» برگزار و کلیه موارد اختلاف با میانجی‌گری سرکنسولگری حل شد. بنابراین، سهام کامل پروژه به طرف ایرانی واگذار شد. زمان آماده‌سازی و پخش اثر توسط روابط عمومی فیلم اعلام می‌شود.»

پس از اعلام رسمی سرکنسول ایران مبنی بر حل اختلافات سرمایه‌گذاران مست عشق، نمایندگان بخش ترکیه نیز این خبر را تأیید کردند. نماینده ترکیه‌ای در ادامه بیان کرد:‌ «با تلاش و حکمیت سرکنسول محترم ایران و همچنین تفاهم و تحقق خواسته‌ها، سهام فیلم مست عشق به طرف ایران واگذار شد.»

خوشبختانه اختلافات فیلم مست عشق به پایان رسید. حالا باید منتظر بمانیم تا چه زمانی این فیلم سینمایی آماده پخش می‌شود. لازم به ذکر است، فیلم مست عشق هنوز برای مجوز پروانه نمایش در داخل ایران اقدام نکرده است.

نظر شما درباره حواشی فیلم مست عشق چیست؟ آیا این فیلم می‌تواند به موفقیت بزرگی برسد؟ لطفا نظرات خود را با کلیک در میان بگذارید.

نظرها

سر‌خط آخرین خبرها

خبرهای بیشتر
یک آیفون نسل اول آکبند با استیکر Lucky You با قیمت 40 هزار دلار فروخته شد

این آیفون آکبند با قیمتی 67 برابر بالاتر از قیمت اصلی در سال 2007 به فروش رسیده...

چت‌بات هوش مصنوعی Bard به‌زودی به مدل زبانی پیشرفته‌تری ارتقا می‌یابد

به گفته سوندار پیچای، چت‌بات هوش مصنوعی Bard به‌زودی از مدل LaMDA، به مدل PaLM...

جیمیل ۱۹ ساله شد

 گوگل از سرویس Gmail نوزده سال پیش در چنین روزی رونمایی کرد.

ساخت یک باتری جدید مبتنی بر آب بدون فلز

یک باتری جدید مبتنی بر آب می‌تواند به کاهش وابستگی به لیتیوم برای ذخیره...

خودکشی یک مرد پس از 6 هفته صحبت با چت‌بات

یک مرد بلژیکی 6 هفته پس از صحبت درباره تغییرات اقلیمی با یک چت‌بات هوش مصنوعی...

آیا ممکن است سیاره‌ای کاملاً از ماده تاریک تشکیل شده باشد؟

ستاره‌شناسان می‌گویند احتمالاً سیاره‌هایی فراخورشیدی از جنس ماده تاریک...

برترین نوآوری‌های سال ۲۰۲۲ چه بودند؟

طی چند سال گذشته، شیوع همه‌گیری کرونا و اعمال محدودیت‌ها در زندگی روزمره...

رایانش ابری چیست؟

رایانش ابری روشی برای ذخیره‌سازی داده‌ها و نگهداری از آنها، ارائه نسخه وب...

۶ دلیل برای اینکه در گوشی نباید از کارت حافظه استفاده کنید

طی سال‌های گذشته روز‌به‌روز شمار گوشی های اندرویدی که از کارت حافظه...

کشف یک سیاره فراخورشیدی ۱۳ برابر مشتری

ستاره‌شناسان هنگام بررسی انبوه داده‌های تولید شده توسط کاوشگر TESS ناسا به یک...