طراح طرح صیانت، وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش شد | بیوگرافی مسعود فیاضی
مسعود فیاضی که پیش از این نام او به عنوان طراح و نویسنده پیشنویس طرح صیانت در رسانهها مطرح شده بود، به عنوان گزینه پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش دولت سیزدهم به مجلس معرفی شد. در بیوگرافی مسعود فیاضی سوابق مدیریتی حاشیهبرانگیز مختلفی دیده میشود.
بیوگرافی مسعود فیاضی، سوابق تحصیلی
مسعود فیاضی متولد سوم بهمن 1354 است و مدرک دکترای فقه و اصول تحلیلی و اجتهادی دارد. او که کارشناسی خود را در رشته مهندسی عمران دانشگاه فنی تهران گذراند، پس از رفتن به سمت فقه و با گذشت ۲۵ سال به مقام استادیاری این رشته رسید. او همچنین عضویت در هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی را نیز در سابقهاش دارد.
پیش از فیاضی، حسین باغگلی به عنوان وزیر و پرورش پیشنهادی دولت سیزدهم به مجلس معرفی شده بود که تنها کسی بود که رأی اعتماد مجلس را جلب نکرد.
ماجرای پیشنویس طرح صیانت
در نخستین پیشنویس طرح صیانت که در اختیار مجلس شورای اسلامی قرار گرفت، یک نام به عنوان نویسنده طرح دیده میشد: مسعود فیاضی. در واقع چنانچه فایل پیشین طرح صیانت را از وبسایت مجلس شورای اسلامی دریافت کرده و روی مشخصات آن کلیک میکردید، نام او به عنوان نویسنده این سند به چشم میخورد.
البته گفتنی است این نسخه اولیه طرح صیانت تندرویهای بیشتری نسبت به طرح فعلی داشت؛ تا جایی که مجلس ناچار به عقبنشینی از این طرح شده و بسیاری از ضوابطش را در طرح جدید تغییر داد.
حاشیههای مجلات رشد و استعفای سردبیر
مسعود فیاضی که البته با علیرضا زاکانی، شهردار جدید تهران هم نسبت خانوادگی دارد و گفته میشود برادر داماد اوست، در ادامه فعالیتهایش بیشتر به سمت حوزههای آموزشی آمد و پس از مدتی مدیر مسئول مجلات رشد وزارت آموزش و پرورش کشور شد.
با این حال حضورش در سمت مدیرمسئولی این مجلات قدیمی و پرسابقه، خالی از حاشیه نبود و پس از چندی منجر به استعفای سردبیر مجلات رشد شد.
سید امیر موسوی، سردبیر مجلات رشد جوان در رشتهتوییتی که چند ماه قبل در پروفایل شخصیاش منتشر کرد، در خصوص دلایلش از استعفای خود توضیح داد و به ایرادات عجیب و سختگیرانه فیاضی نسبت به مطالب و محتوای مجلات پرداخت.
او در این رشتهتوییت با عنوان «چرا مجبور شدم از کار در #مجلات_رشد استعفا بدهم؟» به برخی دخالتهای فیاضی در محتوای مجلات پرداخته و گفته بود در مواردی حتی از پوستری که عیناً از سایت رهبری برداشته بودیم هم ایراد گرفت و یا دستور داد کلمه موسیقی به کلی از محتوای مجلات حذف شود.
فیاضی همچنین مدتی با حکم علیرضا زاکانی، رئیس وقت مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، به عنوان معاون فرهنگی اجتماعی مرکز پژوهشهای مجلس منصوب شده بود.
حالا به نظر میرسد باید منتظر ماند و دید آیا مجلسیها به فیاضی رأی اعتماد برای تصاحب صندلی ریاست این وزارتخانه را میدهند یا نه.
نظر شما در خصوص سوابق و بیوگرافی مسعود فیاضی چیست؟ آیا با انتخاب او به عنوان وزیر آموزش و پرورش موافق هستید؟ در قسمت نظرات برایمان بنویسید.
موافقم
چطور کسی که چنین تفکر تنگ نظرانه ای دارد می خواهد وژیر آموزش و پرورش شود.به راستی که دوران قحط الرجالی فرا رسیده است.
به قول جناب مولانا،:
شمس درخشنده چو پنهان شود
شب پره رقاصک دوران شود
بلد نیست؟ خوب یاد میگیره،مگه بقیه چیکار میکنن؟آزمایش میکنن، اگه خراب شد که اغلب میشه،کار دشمنه!!! بهمین راحتی
خیر بدرد نمیخوره
بله وزارت که بدون وزیر نمیشه،و احتمالا با توجه به سن کم آقای فیاضی و همچنین مدرک ایشان در رشته مهندسی که توان تجزیه و تحلیل علوم عقلی و اشراف بر علوم عقلی در آموزش و پرورش است و هم بهره از علوم نظری با توجه به کارشناسی ارشد و مدرک دکتری ایشان،گزینه مناسبی برای وزارت باشند
در سال ۱۳۹۶ از طریق کمیسیون نخبگان بدون مدرک وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، پس از قبولی در آزمون جامع و دفاع از رساله دکتری با نمره عالی، با درجه استادیاری و در رشته فقه و اصول تحلیلی و اجتهادی عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در حوزه روششناسی و منطق فهم دین شده است.
طبق رزومه، ایشان بدون گرفتن کارشناسی ارشد و دکترای دانشگاهی، از رساله دکترا دفاع کردند.
بالاخره هرکس بیاد محاسنی داره و معایبی داره.
وزیر داشتن بهتر از وزیر نداشتنه. ضمن اینکه سوابق مرتبط ایشون کم و بد نیست اگر سیاستهای درستی رو در پیش بگیره میتونه ریل گذاری خوبی رو داشته باشه.
و چندین مجموعه خودجوش فرهنگیان که معلم استادها و مدیران و…. هستن از ایشون حمایت کردن.
بستگی داره با چه برنامه ای خودش رو معرفی کنه. نمیشه همینجوری موافقت یا مخالفت کرد باید برنانه هاش رو ببینیم.
ایشان آخرین میخ بر تابوت مرحوم آموزش وپرورش است.
مخالفم
رستم قاسمی نمیدونست وزیر راه میخواد بشه
سوابق فیاضی جان فقط وفقط به درد کار در حوزه میخورد واندک سنخیتی با آموزش وپرورش ندارد همچنانکه رئیس جمهور محترم
نمی دانم قحط الرجال است یا جهل الرجال ؟؟؟؟ عمدی در کار است که آموزش و پرورش اینگونه تضعیف گردد یا سهو است ؟؟؟متاسفم برای آموزش و پرورشی که باید قوی ترین و مقتدرترین و دانشمندترین وزیر را در بین هیأت وزیران داشته باشد و حالا بعد از گذشت و تأخیر سه ماهه چه گزینه ای به مجلس معرفی میشود !!!؟؟؟؟. یعنی باید دست مریزاد گفت به این انتخاب نامیمون و نامبارک !!!!!
وزیر بی تخصص نمی خواهیم نمی خواهیم.