اسامی 60 نماینده مجلسی که زنگنه در وزارت نفت استخدام کرد!
به گفته نائب رئیس مجلس شورای اسلامی، بیژن زنگنه وزیر نفت سابق در دولت های خاتمی و روحانی، ۶۰ نماینده مجلس را در وزارت نفت استخدام کرده است.
احمد امیرآبادی فراهانی نائب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه آقای زنگنه در ۲ دوره مسئولیتش در دولت های آقایان خاتمی و روحانی، 60 نفر از نمایندگان را در وزارت نفت استخدام کرد، گفت: «او تنها در دوره قبل، 25 نماینده و از سال 1392 تا سال 1400 هم که دوباره وزیر شد، 35 نماینده را به وزارت نفت برده است.»
وی افزود: «یکی از نمایندگان در قرارداد نفتی با خارجیها، از این قرارداد ایراد گرفت و با من شروع به دعوا کرد و پس از اینکه در دوره بعدی مجلس، رای نیاورد بلافاصله هیئت مدیره یکی از شرکت های نفتی شد؛ بنابراین دعوای او به خاطر آن مسئله بود .»
امیرآبادی اضافه کرد: «در طول 10 دوره گذشته مجلس، 8 هزار نفر به ایران خودرو توسط نمایندگان مجلس معرفی شدند و فقط یک نماینده به تنهایی ، 300 نفر را معرفی کرد.»
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: «در مورد دخالت در عزل و نصب ها، زمانی که وزیر مربوط در جلسه رای اعتمادش، به نمایندگان میگوید که فرماندار و استاندار را با نظر شما انتخاب میکنم، این موضوع علاوه بر اینکه اشتباه است بلکه توقع نمایندگان را بالا میبرد و اگر وزیر مربوط، این کار را انجام ندهد ممکن است بین دو قوه اختلاف ایجاد شود.»
لیست اسامی نمایندگان مجلس با استخدام عجیب در وزارت نفت در دوران زنگنه
همچنین بخوانید: بیوگرافی جواد اوجی وزیر نفت دولت رئیسی
منبع: تسنیم
باسلام وزیر نفت امروز جناب آقای اوجی باید گوش این مال مردم خور هارو بگیره بندازه بیرون بخدا ملت آفرین میگن
این افراد هیچکدام تخصصی در نفت ودستگاههای زیر مجموعه نداشتند
بسیاری بیش از ۲۰ سال ماهیانه ماینگین ۱۰۰ ملیون تومن حقوق پاداش ماموریت وغیره دریافت کرده اند
این جمعیت حق به جانب
فرزندان واقوام خود را هم در وزارت نفت مشغول کار کرده اند
این خیانت اگر بیشتر از اختلاس نباشد کمتر نیست
چرا حقوق اینها را ( شرکت نفت ، اساتید دانشگاه ، شرکت مخابرات و ….) را پایین نمیآورید تا همه حقوق یکسان بگیرند و عدالت برقرار شود و اینجور رانت و پارتی بازی بوجود نیاید، این از عدالت به دور است که بعضی جاها و شرکت ها و دانشگاهها اینقدر حقوق بالا میکیرن، خب این حقوقها را کن کنید و در عوض به اون اداراتی که خقوقشون پایینه اضافه کنید تا عدالت برقرار بشه، چرا یه معلم یا یه پلیس یا بازنشسته و یا …. باید اینقدر خقوقشون پایین باشه در عوض شرکت نفت و اساتید دانشگاه و … اینقدر زیاد حقوقبگیرن؟؟؟!!!!
آه اه اه اه،….
روند فساد مالی و رانت خواری در کشور همه روز رو به افزایش بوده و اگر توجهی جدی و فوری به آن نشود . به امری فراجناحی تبدیل میگردد .
بنام خدا
رانت امتیازی است که در اختیار عدهای یا گروهی قرار میگیرد تا از طریق آن بدون ملاک قرار گرفتن استحقاق ، کارآمدی و رقابت آزاد با دیگران کسب درآمد کنند. نزدیکی به مراکز قدرت، راه رانتخواری را هموار کرده و زمینهساز فساد دولتمردان . نمایندگان مجلس و افراد ذی نفوذ در سایر نهاد ها انتخابی و انتصابی را فراهم نموده است .
بعنوان نمونه با تاکیدات مکرر مقام معظم رهبری ، بیش از یک دهه از تشکیل ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی میگذرد .
شاهد بودیم که اراده و جسارت
قابل توجهی برای خشکاندن فساد بکار گرفته نشده .
نهادهایی مانند مجلس شورای اسلامی ، قوه قضائیه، نیروی انتظامی، سازمان بازرسی کل کشور که خود عهدهدار مبارزه با فساد شدهاند، که نمیتوانند خود را عاری این مسائل ببینند چه برسد به قوه مجریه عریض و طویل .
به این ترتیب شعارهای مبارزه با فساد مالی و اداری بیشتر در مدار رقابت های جناحهای قدرت میچرخد
که این قبیل حرکت ها اقدامی موثر برای کاهش فساد فراگیر مدیریتی در ایران نبوده و دردی از مردم دوا نخواهد کرد .
برای مبارزه با مفاسد ، دو رویکرد وجود دارد که رویکرد اولی در ایران رایج است. رویکرد اول، نظارت متمرکز است که با تاسیس سازمان های حکومتی به جنگ با فساد میرود
و رویکرد دوم هم نظارت غیرمتمرکز است که برای مبارزه با مفاسد، به جای ایجاد ساختار و سازمان جدید، از ظرفیت های مردم استفاده می شود.
در رویکرد اول برای مبارزه با فساد باید بودجه و امکانات زیادی مصرف شود ولی در رویکرد دوم، از ظرفیت تک تک مردم و نهادهای مدنی و کارکنان پاک دست بازنشسته مطلع ، برای مبارزه با فساد استفاده می شود و این کار دیگر معطل و محتاج بودجه و امکانات دولتی و جلسات فرسایشی بدون انگیزه نیست .
آمارهای بین المللی هم نشاندهنده کارآمدی رویکرد دوم در مبارزه با فساد است.
به عنوان مثال، طبق اعلام نهاد های مربوطه ، گزارشات مردمی که تنها یکی از روش متعدد برای کشف فساد در جهان است، منجر به شناسایی ۴۳ درصد از فسادها در سراسر دنیا شده است. در واقع، تقریبا همه کشورها فهمیده اند مبارزه با فساد بدون مشارکت مردم، امکان ندارد و باید از ظرفیت مردم استفاده کرد.
اما قضیه به این راحتی ها هم نیست زیرا مفسدین معمولا از ثروت، قدرت و نفوذ بالایی برخوردارند و هر شهروندی توان مقابله با این افراد را ندارد مگر اینکه در نظام قانون گذاری کشور به شکل صریح و رسمی از گزارشگران فساد حمایت شود یعنی باید سوت زنی را تحت حمایت قانون درآورد تا دیگر کسی جرات تعرض به سوت زن ها را نداشته باشد و این دقیقا همان اتفاقی است که در خیلی از کشورهای موفق در مبارزه با فساد اعم از کشورهای پیشرفته مانند آمریکا، انگلیس، کانادا، کره جنوبی و ژاپن و یا کشورهای توسعه نیافته مانند عربستان، افغانستان، موزامبیک و غنا رخ داده است.
به امید بیداری مجلس و سایر قوا
با شروع پاکسازی از درون خودو وضع قوانین شایسته با همکاری یکدیگر .
نمونه این روش موفق ، صوت زنی از داخل وزارت نفت برای انجام استخدام رانتی دختر نماینده گرگان بود . با تشکر و دعای خیر
منوچهر سدری : وزارت نفت
یکسان سازی حقوق را اقای رعیس جمهور انجام بده تا اینها بفکر استخدام توی نفت نباشند اگر حقوق نفت مثل بقیه جاها کم باشه اینها هم این کار را انجام نمیدادند و توی ارگانهای دیگر پخش می شدند
باید حساب پس بدن
آیا زنگنه بدون هماهنگی چنین غلطی کرده است؟؟؟؟
آنهم برای 60 نفر ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
آنهم 60نماینده مجلس؟؟؟؟؟
عجیب است