کد خبر:1284070
اشتراک گذاری
مرتب‌سازی نظرها براساس:

به نقل از آذری جهرمی؛

عدم صدور دستور برای توزیع سیم کارت رایگان بین دانش‌آموزان

توزیع سیم کارت رایگان بین دانش‌آموزان

رسانه کلیک - آذری جهرمی در پاسخ به سوالی درباره دستور رییس‌جمهور برای توزیع سیم کارت رایگان بین دانش‌آموزان گفت: هنوز چنین دستوری داده نشده است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه دستوری برای توزیع سیم کارت رایگان بین دانش‌آموزان صادر نشده است، گفت: جمع بندی نهایی وزارت ارتباطات وآموزش و پروری ارائه بسته سه ماهه رایگان به معلمان، اتصال ۶۸ هزار مدرسه به اینترنت و ارائه بسته اختصاصی شاد بود که همه اینها انجام شده است.
 
به گزارش روز سه‌شنبه از خانه ملت،  محمدجواد آذری جهرمی در حاشیه نشست کمیسیون‌های روز سه‌شنبه مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه چرا با وجود دستور رییس جمهوری، سیم‌کارت دانش‌آموزی رایگان در میان دانش‌آموزان توزیع نشده است، اظهارداشت: نه سیم‌کارت رایگان توزیع شد و نه آقای رییس جمهوری چنین دستوری را صادر کرد.
 
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: یکی از نمایندگان مجلس خطاب به رییس جمهوری نامه‌ای را نوشته‌ بود که در بحث عدالت آموزشی تسهیلاتی را در نظر بگیرید که رییس جمهوری این نامه را برای بررسی و اقدام لازم به وزارت ارتباطات ارجاع داد این که ارجاع به معنای دستور اجرا نبود.
 
آذری جهرمی تصریح کرد: جمع‌بندی نهایی ما با وزارت آموزش و پرورش این بود که یک بسته سه ماهه رایگان به معلمان اعطا شود، ۶۸ هزار مدرسه به صورت رایگان به شبکه اینترنت متصل شوند و برای دانش‌آموزان بسته اختصاصی "شاد" در نظر بگیریم و در آخر "شاد" در شبکه رایگان شود که همه این اتفاق‌ها رخ داده است.
 
این عضو کابینه دولت گفت: لزومی ندارد سیم‌کارت رایگان توزیع شود چراکه همه سیم‌کارت‌های فعلی قابلیت تبدیل به سیم‌کارت کودک و اتصال به شبکه شاد را دارند.
 

محاسبه اینترنت با نرخ آزاد بدون اطلاع مشترک خلاف قانون است

 
آذری جهرمی در پاسخ به سئوال دیگری درباره مصرف غیرمتعارف اینترنت مشترکان خاطرنشان کرد: این بحث مهمی است که کاربران گاهی احساس می‌کنند که بسته‌های اینترنت آنها زودتر از موعد تمام می‌شود و اینترنت آنهابدون اینکه مطلع شوند، با نرخ آزاد محاسبه می‌شود.
 
وی افزود: این مسئله جزو حقوق مصرف‌کنندگان است و ما موظف هستیم با اپراتورهایی که حقوق مصرف کننده را محترم نمی‌شمارند، برخورد کنیم.
 
وزیر ارتباطات ادامه داد: سازمان تنظیم مقررات در این رابطه به اپراتورها تذکر داده و اعلام کرده است که با این پدیده برخورد خواهد شد؛  اگر شهروندانی با این پدیده مواجه هستند که بسته آنها تمام شده و اطلاع‌رسانی کافی صورت نگرفته و قبض‌های نجومی برای آن‌ها آمده است، با شماره ۱۹۵ تماس بگیرند؛ قطعا با این پدیده برخورد جدی می‌شود.
 

موانع قانونی توسعه دولت الکترونیک در کمیته مشترک با کمیسیون برنامه بررسی می‌شود

 
محمدجواد آذری جهرمی همچنین در حاشیه جلسه امروز با اعضای کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر در حوزه ارائه خدمات الکترونیکی و دولت الکترونیک با تلاش‌ بسیار زیرساخت‌های مهمی ایجاد شده است، اظهارداشت: برخی از نیازمندی‌های مردم و فرایندهای اداری مورد نیاز جامعه هم‌اکنون به صورت الکترونیکی در حال انجام است.
 
وزیر ارتباطات و فناوری افزود: البته بخشی از نیازهای جامعه هنوز الکترونیکی نشده که در صورت انجام آن، می‌تواند بهره‌وری ما را افزایش دهد.
 
آذری جهرمی با اشاره به مباحث مطروحه در نشست امروز کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس خاطرنشان کرد: در بحث اصلاح ساختار بودجه که اکنون در حال بررسی همزمان در مجلس و سازمان برنامه و بودجه است، بررسی شد که چگونه می‌توان در بودجه از دولت الکترونیکی بهره‌وری داشت.
 
وی تاکید کرد: دولت الکترونیک بدون اصلاح فرایندها میسر نخواهد بود و امروز مسایل مختلف و آمار متفاوتی از پیشرفت دولت الکترونیک در این جلسه اعلام و مطرح شد که ما ۲۰ رتبه در بحث جهانی پیشرفت داشته‌ایم و ضمن کاهش میزان مراجعات، ماهانه ۱۰۰ میلیون استعلام در مراکز تبادل در حال انجام است که هر کدام از استعلامات مطابق یک مراجعه است.
 
وزیر ارتباطات و فناوری یادآور شد: همچنین ضعف‌ها و عدم همکاری برخی دستگاه‌ها بررسی و مقرر شد؛ ما هم به اتفاق مجلس نظارت بر فعالیت دستگاه‌ها در حوزه وظایف آنها در بحث دولت الکترونیک را دنبال کرده و برخی مقررات موجود که مانع توسعه دولت الکترونیک هستند را در کمیته مشترک میان ما و کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات بررسی و در برنامه هفتم توسعه مورد بازنگری قرار بگیرد.

نظرها

سر‌خط آخرین خبرها

خبرهای بیشتر
چگونه خلافی عدم تمدید بیمه شخص ثالث را از اینترنت بگیریم؟

پلیس راهنمایی و رانندگی برای اینکه بتواند نظم بیشتری در جامعه برقرار کند و...

خروج کامل اینتل از بازار 5G؛ کسب‌وکار مودم‌های نسل پنجم به مدیاتک واگذار می‌شود

اینتل می‌گوید کار توسعه مودم‌های 5G را متوقف خواهد کرد تا تمرکز خود را روی...

پایان اشتراک ارزان گیم‌پس

مایکروسافت دیگر اشتراک ۱ دلاری گیم پس را ارائه نمی‌دهد و مشترکان جدید...

ایلان ماسک به دنبال مقصر افشای کد منبع توییتر در اینترنت

مطابق درخواستی که توییتر برای دادگاه فرستاده است، ظاهراً بخش‌هایی از کد...

رونمایی از مودم 5G اگزینوس مودم 5300 سامسونگ

مودم جدید سامسونگ با لیتوگرافی 4 نانومتری تولید شده و احتمالاً در تراشه پیکسل...

شکستن رکورد جهانی اکتشاف و سفر با بالون هوای داغ

 سایت بین المللی ناوبری ماهواره ای که پروازهای مختلف جهانی را ردیابی می کند...

قیمت اینترنت برخی اپراتورها افزایش یافت

 این افزایش قیمت ها بین 30 تا 50 درصد در اپراتورهای مختلف متغیر است. این افزایش...

تاریخ معرفی ایسوس ROG Phone 7 مشخص شد

 پیش از این گزارش شده بود که ایسوس درحال کار بر روی سری جدید گوشی‌های هوشمند...

مایکروسافت لغو عرضه‌ Redfall روی پلی‌استیشن 5 را تکذیب کرد

شرکت مایکروسافت (Microsoft) اعتقاد دارد که نه‌ تنها جلوی انتشار هیچ بازی برای پلی...

بیشترین کلمات جستجو شده گوگل در سال ۱۴۰۱ توسط کاربران ایرانی

با پایان سال ۱۴۰۱ باید بیشترین کلمات جستجو شده در گوگل را مرور کنیم. در ادامه...