کد خبر:1325604
اشتراک گذاری
مرتب‌سازی نظرها براساس:

قفل شدن گوشی های اپل در ایران در راه است؟

قفل شدن گوشی های اپل

پس از انتشار خبر مسدود شدن گوشی‌های شیائومی در برخی از کشورهای تحریم شده مثل ایران، حالا قفل شدن گوشی های اپل در ایران هم تبدیل به یکی از نگرانی‌‌های کاربران شده است.

برخی از افراد بعد از انتشار خبر غیر فعال شدن گوشی‌های شیائومی در کشورهای مورد تحریم مانند کوبا و سوریه و شاید ایران، این احتمال را می‌دهند که شرکت اپل نیز تحریم‌های علیه ایران را دو برابر کند و گوشی‌های اپل نیز در کشور با مشکل مواجه شوند.

کاربران در ایران با توجه به سیاست‌های اپل و تحریم‌های آن، برای ایجاد اپل آیدی دچار مشکلاتی هستند و برخی از خدمات این شرکت برای افرادی که در ایران هستند، غیرفعال است.

یکی از کاربران در این باره در صفحه توییتر خود نوشت: «شیائومی که هیچ، صبر کنید تا اپل گزینه ورود دو مرحله‌ای اپل‌ آیدی رو اجباری کنه تا کل آیفون‌های ایران از کار بیفته و در‌ به‌ در دنبال شماره موبایل خارج بگردیم.»

محصولات اپل در ایران با وجود تمامی مشکلاتش طرفداران بسیاری دارد و اگر ایده دو مرحله‌ای ورود به اپل آیدی عملی شود، بسیاری از کاربران با مشکلات اساسی رو به رو خواهند شد.

امکان مسدود شدن اپل آیدی در ایران وجود دارد؟

شرکت اپل برای افزایش سطح امنیت حساب کاربران، هنگام ساختن حساب کاربری یا اپل آیدی، از آنها برای ارسال کد تایید هویت شماره تلفن درخواست می‌کند، اقدامی که به دلیل تحریم‌ها و نبودن اسم ایران در این لیست، می‌تواند برای کاربران ایرانی دردسرساز شود.

به گزارش سایت اپل سنتر ایرانی، احراز هویت دو مرحله‌ای two-factor authentication روشی بسیار ایمن برای حفاظت از اطلاعات دستگاه است، ولی به دلیل این که کشور ایران تحریم است و در لیست شماره‌های مجاز نیست، باید حتما برای ساخت اپل آیدی شماره‌ای خارجی تعریف شود، به همین دلیل قابلیت احراز هویت دو مرحله‌ای برای ایرانیان کاربردی نیست، حتی ممکن است باعث به دردسر افتادن بیشتر آن‌ها شود.

در نتیجه در قسمت تنظیمات اپل آیدی، کاربران نباید هیچ‌گاه گزینه two-factor authentication را فعال کنند و بهتر است در صورت فعال بودن، آن را غیرفعال کنند تا اگر اپل دست به چنین اقدامی بزند اپل آیدی‌های قدیمی در ایران بتوانند به فعالیت خود ادامه دهند.

البته این اقدام تنها تا دو هفته بعد از ساخت اپل آیدی امکان‌پذیر است و اگر برای همیشه روشن شده باشد امکان خاموش کردن آن وجود نخواهد داشت.

البته که تحریم مجدد اپل در حد یک احتمال است، چرا که اپل چنین اقدامی را برای ساخت اپل آیدی اجباری نکرده‌ و فعلا جای نگرانی برای کاربران ایرانی وجود ندارد.

مقررات سخت‌گیرانه‌ اپل در پی اجرایی کردن تحریم‌ها علیه ایران، سبب شده کاربران آیفون و محصولات دیگر اپل در ایران برای دسترسی به خدمات این کمپانی از روش‌های مختلفی استفاده کنند و به نوعی تحریم‌های این شرکت را دور بزنند.

بیشتر بدانید: ۵ مشکل رایج آیفون ۱۰ و راهکار برای رفع آن‌ها

منبع: رویداد۲۴

نظرها

سر‌خط آخرین خبرها

خبرهای بیشتر
دانشمندان یک کپسول تصویربرداری آندوسکوپی قابل کنترل ساختند

در مقایسه با کپسول‌های موجود در بازار، این دستگاه را می‌توان کاملاً...

ماده موجود در نوشیدنی‌های انرژی‌زا می‌تواند سرعت پیری را کاهش دهد

به گفته دانشمندان شواهد نشان می‌دهد ماده تائورین که در برخی نوشیدنی‌های...

تکلیف بیمه مشاغل خانگی چیست؟

معاون اشتغال وزارت کار درباره بیمه مشاغل خانگی گفت: الزام بیمه برای مشاغل...

مکالمه صوتی با بینگ چت در نسخه دسکتاپ ممکن شد

چت‌بات هوش مصنوعی بینگ مایکروسافت حالا در نسخه مرورگر اج دسکتاپ به شما اجازه...

نرخ بهره بین بانکی دوباره کاهش یافت

بر اساس آخرین گزارش بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی برای سومین هفته متوالی...

بورسیه تحصیلی همراه اول برای نخبگان رشته‌های برق و کامپیوتر در دانشگاه تهران

همراه اول در راستای حمایت از دانشجویان نخبه و با استعداد در مقطع کارشناسی...

اثر سفرهای بلندمدت فضایی بر مغز فضانوردان

بررسی جدید پژوهشگران آمریکایی نشان می‌دهد که ماموریت‌های طولانی و سفرهای...

فیروز نادری، دانشمند ایرانی و یکی از مدیران ارشد سابق ناسا، در سن 77 سالگی درگذشت

دکتر فیروز نادری که از نزدیک به دو هفته پیش به علت حادثه‌ای در بیمارستانی در...

روش جدیدی برای آزمایش سلامت نوشیدنی‌های مالت غیرالکلی

پژوهشگران دانشکده شیمی دانشگاه تهران، به روش جدیدی برای آزمایش سلامت...

ازدواج یک زن با روبات چت هوش مصنوعی!

یک زن پس از اینکه روبات چت هوش مصنوعی ادعا کرد که او را قضاوت نمی‌کند،...