کد خبر:1319440
اشتراک گذاری
مرتب‌سازی نظرها براساس:

تجهیز گوشی شیائومی می میکس 4 به خنک‌کننده بلک شارک

تجهیز شیائومی می میکس 4 به خنک کننده بلک شارک

شرکت شیائومی در نظر دارد با اتصال خنک کننده مغناطیسی بلک شارک به گوشی می میکس 4 ، انرژی حرارتی ناشی از پردازنده را پایین بیاورد.

خنک کننده بلک شارک | راهکار شیائومی برای کاهش دمای پردازنده می میکس 4

شرکت شیائومی چند روز پیش از می میکس 4 رونمایی کرد. گوشی جدید به 8/12 گیگابایت حافظه رم و 128/256 گیگابایت حافظه اصلی مجهز شده و از تراشه SoC پرچمدار اسنپدراگون 888 پلاس بهره می برد. اما همانطور که می دانید، این تراشه ها علیرغم عملکرد خارق العاده و سرعت پردازشی بالا، انرژی حرارتی زیادی تولید می کنند. لذا شرکت های سازنده باید به فکر یک راهکار مؤثر برای رفع این مشکل باشند.

ظاهرا شرکت چینی تصمیم گرفته تا محصول جدید خود را همراه با خنک کننده مغناطیسی بلک شارک به بازار بفرستد. چنانچه در تصویر زیر مشاهده می کنید، این قطعه به خوبی به پنل پشتی اسمارت فون متصل شده و حرارت را دفع می کند.

خنک کننده بلک شارک 11588 میلی متر مربع مساحت دارد و از صفحه گرافینی تعدیل دمای جدید استفاده می کند. مساحت صفحه نیز حدود 1232 میلی متر مربع است.این وسیله بر اساس اثر پلتیه (حضور گرما یا سرما در یک نقطه اتصال الکتریکی بین دو هادی) کار می کند. فن داخلی دستگاه به سرعت می چرخد و با ایجاد یک منبع هوای قدرتمند، دمای گوشی را به طور قابل توجهی پایین می آورد.

خنک کننده مخناطیسی بلک شارک از پد سیلیکونی حرارتی کامپوزیت و یک قطعه مس خالص با رسانایی حرارتی بسیار بالا بهره می برد. این قطعه ضمن کاهش اثر سرمایشی، سطح تماس بین دستگاه و اسمارت فون را افزایش می دهد.

اگر صاحب شیائومی می میکس 4 هستید و یا قصد خرید آن را دارید، آیا حاضرید از خنک کننده مغناطیسی بلک شارک برای گوشی خود استفاده کنید؟

نظرها

سر‌خط آخرین خبرها

خبرهای بیشتر
قیمت اینترنت برخی اوپراتورها افزایش یافت

 این افزایش قیمت ها بین 30 تا 50 درصد در اپراتورهای مختلف متغیر است. این افزایش...

تاریخ معرفی ایسوس ROG Phone 7 مشخص شد

 پیش از این گزارش شده بود که ایسوس درحال کار بر روی سری جدید گوشی‌های هوشمند...

مایکروسافت لغو عرضه‌ Redfall روی پلی‌استیشن 5 را تکذیب کرد

شرکت مایکروسافت (Microsoft) اعتقاد دارد که نه‌ تنها جلوی انتشار هیچ بازی برای پلی...

بیشترین کلمات جستجو شده گوگل در سال ۱۴۰۱ توسط کاربران ایرانی

با پایان سال ۱۴۰۱ باید بیشترین کلمات جستجو شده در گوگل را مرور کنیم. در ادامه...

عربستان سعودی قصد دارد در شرکت فضایی اسپیس‌ایکس سرمایه‌گذاری کند

عربستان سعودی قصد دارد در یک همکاری با اسپیس‌ایکس، به‌عنوان سرمایه‌گذار در...

هوش مصنوعی ChatGPT حالا می‌تواند با کمک افزونه‌ها به اینترنت دسترسی داشته باشد

OpenAI در خبری اعلام کرد که ChatGPT حالا از افزونه‌ها پشتیبانی می‌کند و می‌تواند...

تیک‌های آبی سیستم قدیمی توییتر در روز دروغ اول آوریل حذف می‌شود

 توییتر در خبری اعلام کرده است که از 1 آوریل (12 فروردین) تیک‌هایی آبی قدیمی...

تلسکوپ هابل برای اولین‌بار یک سیاه‌چاله ابَرپرجرم فراری را ثبت کرد

تلسکوپ هابل موفق به ثبت اولین تصویر از یک سیاه‌چاله ابَرپرجرم فراری شد.

به‌روزرسانی واتس‌اپ با دو قابلیت جدید؛ مدیریت گروه‌ها آسان‌تر می‌شود

واتس‌اپ آپدیتی شد و حالا افزون بر امکان مشاهده گروه‌های مشترک خود با دیگر...

گوشی جدید نوکیا معرفی شد

 بر اساس خبرهای جدید، امروز شرکت نوکیا به صورت رسمی از گوشی هوشمند Nokia C12 Pro...