کاهش مناطق مناسب کشت قهوه به سبب افزایش دمای زمین

کاهش مناطق مناسب کشت قهوه پیامدهای نامطلوبی به همراه خواهد داشت، چون قهوه نه تنها یکی از نوشیدنی‌های اصلی در جهان است، بلکه مهم‌ترین راه معاش بسیاری از کشاورزان به حساب می‌آید.  

کاهش مناطق مناسب کشت قهوه به سبب افزایش دمای زمین

کاهش مناطق مناسب کشت قهوه

طبق گزارش‌های اخیر، پرطرفدارترین نوشیدنی جهان در معرض خطر قرار دارد. گفته می‌شود مزارع کشت قهوه تحت تأثیر گرمایش جهانی قرار گرفته و تا سال 2050 به میزان 50 درصد کاهش پیدا می‌کنند.

کاهش مناطق مناسب کشت قهوه پیامدهای نامطلوبی به همراه خواهد داشت، چون قهوه نه تنها یکی از نوشیدنی‌های اصلی در جهان است، بلکه مهم‌ترین راه معاش بسیاری از کشاورزان به حساب می‌آید.

نابودی مزاع کشت قهوه

قهوه حساسیت بالایی نسبت به گرمی هوا داشته و گفته می‌شود تعداد مناطق کلیدی کاشت قهوه در برزیل، کلمبیا، اندونزی و ویتنام، همگی به سبب این فاجعه جهانی و کاهش میزان بارش، به نصف کاهش خواهند یافت.

به گفته رومن گروتر، محقق اصلی این گزارش از دانشگاه علوم کاربردی زوریخ، سیستم‌های کشاورزی باید با شرایط احتمالی سازگار شوند. کاشت قهوه در مناطق جدید می‌تواند به گسترش تولید این محصول محبوب کمک کند. ولی تبدیل‌شدن به یک منطقه عالی کشت قهوه حداقل به ده سال زمان احتیاج دارد.

همچنین بخوانید: آیا نوشیدن قهوه ضرر دارد؟

منبع: ایسنا

ارسال نظر