دوئل اپل پی و سامسونگ پی سال آینده در کشور چین
هماورد تلفن همراه یعنی خدمات پرداختی به لطف قرار داد های جداگانه با یک بانک چینی در حال در بر گرفتن بزرگترین بازار گوشی های هوشمند است.اگر اوضاع به خوبی پیش برود به زودی خبر های جالبی در این زمینه خواهیم شنید.

به گزارش کلیک ، رقابت اپل پی و سامسونگ پی در ارائه ی خدمات پرداختی با استفاده از موبایل سال آینده در بزرگترین بازار تلفن همراه های هوشمند به صورت رو در رو برگزار خواهد شد.
در روز پنج شنبه شرکت های سامسونگ و اپل اعلام کردند که قرارداد های جداگانه ی خود را با یک بانک چینی به نام آنینون پی حفظ و تضمین کرده بودند تا بتوانند کارت های اعتباری مشتریان خود در کشور چین برای استفاده از خدمات پرداختی با استفاده از موبایل را فعال نمایند. هم چنین هر دو کمپانی سامسونگ واپل اعلام کرده اند که سرویس ها و خدماتشان به زودی زود در اوایل سال 2016 میلادی پس از انجام آزمایش های لازم و صدور گواهی نامه ی مورد نیاز از شرکت مربوطه در سراسر کشور چین راه اندازی خواهد شد.
ادی کو مسئول خدمات و نرم افزار های اینترنتی شرکت اپل در یک بیانیه اعلام کرده است که :
" کشور چین یک بازار فوق العاده مهم و پر اهمیت برای شرکت اپل به حساب می آید و هم چنین با حمایتی که 15 بانک پیشرو چین از بانک آنیون پی چین دارند کاربران فرصت تجربه ی پرداخت های خصوصی و امن و راحتی را پیدا خواهند کرد."
چند ساعتی پس از این بیانیه شرکت سامسونگ نیز از همکاری مشابه خود با آنیون پی چین خبر داد. این بیانیه که توسط اینجونگ ری رئیس جهانی سامسونگ پی اعلام شد به صورت زیر است :
" همکاری با آنیون پی چین با حمایت رئیس بانک هایی که با آنیون پی شراکت داشتند همراه شد. این همکاری موجب ایجاد امنیت و آسان شدن استفاده از پرداخت های با استفاده از موبایل برای کاربران دارای گوشی های سامسونگ خواهد شد."
شرایط و جزئیات این قرارداد ها منتشر نشد.
اپل پی سال گذشته به مالکان گوشی های آیفون 6 و آیفون 6s یا اپل واچ ابتدا در ایالات متحده ی آمریکا و سپس در کشور های دیگر اجازه ی خرید آیتم ها از طریق تکنولوژی بی سیم ان اف سی را داد. در عین حال سامسونگ پی که ماه سپتامبر نمایشی فوق العاده و البته مشتری فراوان در آمریکا داشت نیازمند تکنولوژی ان اف سی نمی باشد و با هر کارت خوان نوار مغناطیسی می تواند کار کند.
هر دو کمپانی سامسونگ و اپل بر این باورند که با ارائه سرویس پرداخت ها با استفاده از موبایل به عنوان یک خدمت اضافی برای مشتریان می توانند باعث وفاداری مصرف کننده شوند. کاربرانی که از خدمات پرداخت موبایلی استفاده می کنند ممکن است تمایل بیشتری برای تحمل کردن گوشی هوشمند فعلی خود داشته باشند ،البته با این شرط که بتوانند اطلاعات پرداخت خود را ذخیره کنند و بتوانند از گوشی خود برای خرید اقلام مورد نیاز خود و یا هر چیز دیگری که دلشان خواست استفاده کنند.
نمایندگی های کشور چین یک شانس تجاری قابل توجه برای سیستم های پرداخت موبایلی به عنوان بزرگترین بازار گوشی های هوشمند در جهان می باشند. جمعیت عظیم 1.35 میلیاردی کشور چین و رشد طبقه ی متوسط آن بازار های پر سودی را برای شرکت های بزرگی مثل شرکت اپل و شرکت سامسونگ فراهم کرده است. برای شرکت اپل کشور چین یک بازار کلیدی محسوب می شود.دلیل ما هم به دست آوردن 12.5 میلیارد درآمد در طول سه ماه چهارم سال از طریق این کشور است که به خودی خود مبلغ قابل توجهی محسوب می شود.بنابراین این شرکت به هیج عنوان حاضر نخواهد شد که بازار خود در این کشور را از دست بدهد و حتی در صدد تقویت آن نیز خواهد بود.
رئیس شرکت اپل در تلاش برای رسیدن به یک توافق نامه با بانک چینی آنیون است که تنها بانکی در چین می باشد که می تواند پرداخت های بین بانکی را بر اساس گزارش در مارکت واچ اداره کند. این امتیاز انحصارا روی کارت های اعتباری که سیستم پردازشی قوی داشته باشند مستر کارد و ویزا را قفل می کند.
از سال گدشته شرکت اپل حداقل با هشت رئیس از بانک های کشور چین درباره ی اتخاذ اپل پی صحبت کرده است. اما یک منبع نزدیک به آن ها به مارکت واچ گفته است که همه ی آن بحث ها و مذاکره ها به خوبی پیش نرفته است. یکی از بانک ها از علاقه مند نبودن برای شرکت در هر قراردادی خبر داد.
به هر حال باید منتظر ماند و دید چه بر سر این قرارداد ها خواهد آمد و آیا سامسونگ و اپل موفق خواهند شد به اهداف خود در زمینه پرداخت های الکترونیکی برسند یا خیر. شما مخاطبین عزیز رسانه دانش و فناوری کلیک می توانید پیش بینی های خودتان را در این زمینه با ما در میان بگذارید.
منبع : Cnet