کد خبر:1147701
اشتراک گذاری
مرتب‌سازی نظرها براساس:

جامعه از استارتاپ‌ های جدید استقبال کرد

استقبال جامعه از حضور استارتاپ‌ های جدید

رسانه کلیک - به گفته معاون علمی و فناوری رییس‌ جمهوری، با نقش‌ آفرینی مطلوب استارتاپ‌ ها در زیست بوم کارآفرینی و ترویج فرهنگ این جنس کسب و کارها، استقبال جامعه از حضور استارتاپ‌ های جدید با شکل‌های تازه خدمات پررنگ‌تر شده است.

به گزارش کلیک؛ به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌ رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سورنا ستاری در بازدید از دو استارتاپ شرکت دانش‌ بنیان سانا گستر سبز، به پر رنگ‌ تر شدن استقبال جامعه از حضور استارتاپ‌ های جدید و کسب و کارهای دانش‌ بنیان با ترویج فرهنگ استارتاپی اشاره کرد و گفت: با نقش‌ آفرینی کسب و کارهای خلاق و استارتاپ‌ های خدماتی، جامعه با ماهیت این جنس کسب و کارها آشنا شده‌ است. با ترویج فرهنگ اقتصاد دانش‌ بنیان و پیوند جامعه با فناوری اطلاعات و ارتباطات، استقبال جامعه از حضور استارتاپ‌ های جدید که هر روزه یکی از نیازهای جامعه را با ارائه شکل تازه‌ای از حل می‌کند، پر رنگ‌ تر شده است.

وی با بیان این‌ که اکنون اثرات مثبت حضور این استارتاپ‌ها و استقبال جامعه از حضور استارتاپ‌ های جدید برای حل مشکلات خرد و کلان جامعه عینی و قابل لمس شده است، اظهار کرد: این استارتاپ‌ ها می‌توانند در تمامی موضوعات و نیازهای جامعه گسترش پیدا کنند و ضمن ایجاد ارزش افزوده و اشتغال، چالش‌ های جامعه را با طرحی نو حل کنند.

رییس ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانش‌ بنیان کشور ادامه داد: اکنون زمان آن فرا رسیده است که اثرات و نقش استارتاپ‌ ها را در اقتصاد دانش‌ بنیان به‌ خصوص در حوزه اشتغال و کارآفرینی شاهد باشیم؛ این‌ که یک اپلیکیشین می‌تواند بیش از 5000 نفر را مشغول به کار کند، ویژگی منحصر به‌ فرد استارتاپ‌ های خدماتی است.

رشد نمایی استارتاپ‌ های خدماتی

ستاری با بیان این‌ که هریک از این استارتاپ‌ ها ظرفیت بالای رشد تا 50 برابر در سال در کنار ایجاد اشتغال درخور توجه دارند، ادامه داد: هرکدام از این شرکت‌ ها می‌توانند رشد 10 درصدی هفتگی را که رشد معمول یک استارتاپ است رقم بزند؛ این در حالی است که یک واحد بزرگ تولیدی در بهترین شرایط می‌تواند در طول یک سال چنین رشدی را تجربه کند.

رییس بنیاد ملی نخبگان افزود: این استارتاپ‌ ها به تازگی در حوزه حمل و نقل بین شهری وارد شده‌اند و ورود کسب و کارهای خلاق به این حوزه‌ها موجب می‌شود ایجاد ظرفیت اشتغال این استارتاپ‌ها با فعالیت در حوزه‌هایی چون ایده‌ پردازی و برنامه‌ن ویسی به دست خود دانشگاهیان محقق شود.

ستاری با اشاره به استقبال جامعه از حضور استارتاپ‌ های جدید و افزایش مقیاس فعالیت استارتاپ‌های خدماتی به سطح کشور گفت: در حال حاضر ابعاد فعالیت این استارتاپ ها محدود به پایتخت نیست و در حال گسترش به دیگر استان‌ ها است. در حوزه حمل و نقل داخل  شهر، اکنون استارتاپ هایی وجود دارند که بیش از 25 شهر کشور فعال هستند.

استارتاپ‌ های فناوری‌های پیشرفته و توسعه سخت‌ افزارهای هوشمند

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با بیان این‌که استارتاپ‌ های حوزه فناوری‌ های پیشرفته نیز با شتاب مطلوبی به جلو می‌رود، ادامه داد: اگرچه ممکن است فعالیت این دست استارتاپ ها به اندازه نوع خدماتی قابل لمس نباشد اما تمام فناوری موجود در استارتاپ‌ های خدماتی، مانند هوش مصنوعی، الگوریتم‌ ها و ساختار نرم‌ افزاری از دل شرکت‌ های فناوری پیشرفته بیرون می‌آید.

وی افزود: استارتاپ‌ های حوزه فناوری‌ های پیشرفته، به تازگی در بخش سخت‌ افزارهای هوشمند وارد شده‌اند و در  این عرصه به سرعت رشد می‌کنند؛ به طوری‌ که در آینده‌ای نزدیک در حوزه‌هایی مانند سلامت الکترونیک (e-health) و حمل و نقل هوشمند شاهد رشدی قابل توجه خواهیم بود.

بستر تازه برای ارائه خدمات منزل

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری در نخستین بخش از بازدید خود، از استارتاپ آچاره یکی از محصولات پلتفرمی شرکت دانش‌ بنیان سانا گستر سبز دیدن کرد.

هدف این کسب و کار نوآور، رفع دغدغه‌ های مربوط به خدمات منزل برای مشتریان و  ایجاد تحول در زمینه خدمات منزل است. بر پایه این زیرساخت، بسیاری از کسانی که توانایی انجام کار فنی دارند، ولی به دلیل نبود سرمایه قادر به معرفی خود و ارتباط با مشتری نهایی نیستند می‌توانند مشغول فعالیت شوند.

همچنین مشتریان خدمات می‌توانند خدمات مورد نیازشان را از طریق این استارتاپ و  با کیفیت بالاتری نسبت به میانگین کیفیت خدمات سنتی دریافت کنند.

این استارتاپ بستری را برای پیوند نیروهای نظافتی، پرستاری، باغبانی، تعمیراتی و تاسیساتی و مشتریان این خدمات در هر زمان و مکان ایجاد کرده است.

این کسب و کار نوآور در حوزه خدمات، ایجاد 100 هزار موقعیت شغلی تا پایان سال 97 را در برنامه خود پیش‌بینی کرده است نماید.

نگاهی نو در خدمات حمل و نقل بین شهری

اوبار، عنوان استارتاپ دیگری از همین شرکت دانش‌ بنیان است که معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری از ویژگی‌های آن دیدن کرد.

این استارتاپ خدماتی با راه اندازی یک شبکه ترابری، سعی کرده است تا جدیدترین فناوری های پردازش داده و اطلاعات را در بازار قدیمی حمل و نقل بین شهری به کار گیرد.

اوبار برای نخستین بار در کشور، با استفاده از الگوریتم های هوش مصنوعی و پیاده سازی سیستم Machine learning  قیمت‌ دهی هوشمند را وارد صنعت حمل کالا کرده است.

این شرکت توسط جمعی از فارغ التحصیلان دانشگاه های برتر کشور و جهان در حوزه فنی مهندسی و کسب و کار راه اندازی شده است و با ایجاد بستری نرم‌ افزای، ضمن ایجاد اشتغال برای فعالان حوزه حمل و نقل بار، و حذف واسطه های سنتی، به مشتریانش کمک می‌کند محموله های مورد نظر خود را با قیمتی پایین‌تر و کیفیت و سرعتی بالاتر نسبت به شیوه‌های پیشین سنتی ارسال کند.

در حال حاضر 30 هزار راننده ماشین سنگین و 4000 مشتری شامل شرکت ها، کارخانه ها و تولیدی ها در شبکه اوبار عضو هستند.

گفتنی است؛ در این بازدید اسماعیل قادری‌ فر رییس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی، پرویز کرمی دبیر ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان و مهدی فقیهی دبیر ستاد توسعه فناوری اطلاعات، ارتباطات و فضای مجازی معاونت علمی، ستاری را همراهی کردند.

نظرها

سر‌خط آخرین خبرها

خبرهای بیشتر
دانشمندان به سرنخ‌های جدیدی از منشأ کرونا دست یافتند

برخلاف باور عموم که منشأ کرونا را خفاش‌ها می‌داند، حالا دانشمندان باور...

تبلیغات جدید به اینستاگرام می‌آیند؛ این‌بار در نتایج جستجو و به‌صورت نوتیفیکیشن

شرکت اینستاگرام در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که به‌صورت آزمایشی نمایش تبلیغات...

شیائومی سیستم عامل MIOS را برای جایگزینی MIUI آماده می‌کند

در روزهای اخیر شایعاتی از تلاش شیائومی برای ساخت یک سیستم عامل جدید خبر...

محققان چینی یخچال مخصوص تراشه‌های کوانتومی ساختند

یخچال تراشه‌های کوانتومی می‌تواند شرایط محیطی پایدار و مناسبی را برای...

جنس بدنه تیتانیومی برای آیفون ۱۵ پرو یا اولترا گزارش شد

مدت زیادی است که درباره احتمال عرضه یک آیفون با بدنه تیتانیومی شایعاتی...

هوم‌پاد مجهز به نمایشگر احتمالاً سال آینده میلادی از راه می‌رسد

این دستگاه احتمالاً یک نمایشگر 7 اینچی خواهد داشت و در نیمه اول 2024 روانه بازار...

وقتی مایکروسافت ویندوز کامپیوتر شما را کرک می‌کند!

تصور کنید یک نسخه اورجینال ویندوز را خریداری کرده‌اید و برای فعال کردن...

احراز هویت دومرحله‌ای توییتر از طریق پیامک از امروز دیگر رایگان نیست

البته کاربران همچنان می‌توانند از برنامه‌های دیگر مانند Google Authenticator برای...

کفی های کفش هوشمند می شوند

 این که آیا شما یک ورزشکارید یا دچار درد پا هستید، مهم است چراکه می توانید...

میهمانی عیدانه شاد، با ایران شاد

برنامه‌های ویژه تحویل سال در شاد اعلام شد.