کد خبر:1171152
اشتراک گذاری
مرتب‌سازی نظرها براساس:

گردهمایی استارتاپ ها امسال در قالب الکام استارز برگزار می شود

الکام استارز

رسانه کلیک - گردهمایی زیست استارتاپ ها در ایران در قالب الکام استارز با دو زیرمجموعه «الکام گیمز» و «الکام ترندز» در بیست و چهارمین نمایشگاه الکامپ تهران برگزار می شود.

به گزارش کلیک به نقل از مهر؛ محمدباقر اثنی عشری رییس سازمان نظام صنفی رایانه ای جزئیات حضور کسب و کارهای نوپا در بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی الکامپ تهران را به عنوان بزرگترین گردهمایی زیست بوم استارتاپ ها در ایران با دو زیر مجموعه الکام گیمز و الکام ترندز توضیح داد.

وی با اشاره به اینکه نمایشگاه الکامپ ۲۰۱۸ ، روزهای ۶ تا ۹ مردادماه جاری در چهار بخش محوری دولت هوشمند، الکامپ، پاویون استان ها و الکام استارز برگزار می شود، عنوان کرد: الکام استارز دارای دو بخش جانبی الکام گیمز و ترندز است که در بخش ترندز گرایش‌ های نوی بازار جهانی ICT و رخدادهای آینده‌ نگرانه‌ این حوزه مانند بلاک چین، اینترنت اشیا، هوش مصنوعی و رباتیک عرضه می شود. در الکام گیمز نیز کسب و کار و تولیدکنندگان بازی ها و سرگرمی های رایانه ای مورد توجه قرار گرفته اند.

اثنی عشری با تاکید بر رشد کیفی و محتوایی و نیز رشد کمی الکام استارز طی ۳ سال اخیر، اظهار کرد: در این فرآیند استارتاپ ها به سوی استقلال و خودباوری سوق داده می شوند تا برای کسب و کارهایشان به صورت عملیاتی، فکر و برنامه‌ ریزی کنند. در همین راستا چهار گونه غرفه برای استارتاپ ها برنامه ریزی کردیم تا آنها را تشویق کنیم و نیز اعتماد به نفس و ریسک پذیریشان را بالا ببریم.

رییس سازمان نظام صنفی رایانه ای ادامه داد: در نمایشگاه الکامپ امسال، غرفه های اقتصادی به صاحبان ایده اختصاص داده شده تا با هزینه ۲۵۰ هزار تومان امکان حضور در الکامپ را پیدا کنند. غرفه های استاندارد را داریم که در دوره های گذشته نیز در اختیار استارتاپ ها قرار داده شد امسال با هزینه ۷۵۰ هزار تومان وجود دارند و همینطور غرفه های ۱۲ متری و بالاتر از ۱۲ متر را طبق تعرفه های نمایشگاه پیش بینی کردیم.

وی یکی از ویژگی های این دوره را نحوه چیدمان غرفه ها دانست و افزود: علاوه بر تنوع غرفه ها امسال توزیع و پراکندگی استارتاپ ها نیز متفاوت است. در سال های گذشته استارتاپ ها در یک بخش از سالن متمرکز بودند ولی امسال به صورت پراکنده جانمایی می شوند تا امکان شبکه‌ سازی و تعامل بیشتر با دیگر بازیگران زیست بوم فناوری اطلاعات کشور برای آنها مهیا شود.

اثنی عشری گفت: سال های گذشته استارتاپ ها به یک کانتر و صندلی اکتفا می کردند ولی امسال در غرفه ۱۲ متری به نمایشگاه می آیند. این نشان دهنده روند رو به رشد استارتاپ‌ هایی است که از چهار سال پیش در الکام استارز حضور داشتند و چه بسا اولین نقطه تماسشان با کاربران همین رویداد بوده است.

به گفته وی، امسال علاوه بر ارائه طرح های رقابتی، استارتاپ هایی که کسب و کارشان به بلوغ رسیده اند می توانند طرح تجاری خود را برای سرمایه گذاران تخصصی مانند صندوق های سرمایه گذاری، بورس، سرمایه گذاران حقیقی و حقوقی ارائه کنند.

اثنی عشری با بیان اینکه استارتاپ های خارجی نیز به الکام استارز امسال می آیند، بیان کرد: سازمان فناوری اطلاعات در حال مذاکره برای حضور  شماری از استارتاپ های خارجی در این دوره از نمایشگاه الکامپ است. در ابتدا قرار بود در سالنی مجزا جانمایی شوند ولی پیشنهاد ما این است که در سالن الکام استارز و در کنار زیست بوم استارتاپ ها قرار بگیرند تا تعاملات و مذاکرات تجاری هدفمندی شکل بگیرد و بتوانند از این فضا به صورت بهینه استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه در این دوره نمایشی از زندگی و شهر هوشمند را با همکاری بخش الکام ترندز خواهیم داشت، تصریح کرد: الکام گیمز نیز در امتداد الکام استارز بر تولید بازی ایرانی و نمایش توان بومی در تولید محتوای سرگرمی متمرکز خواهد بود برخلاف دوره های قبل که رویدادی مختص به گیمرها بود.

رییس سازمان نظام صنفی رایانه ای خاطرنشان کرد: در بخش الکام استارز سال گذشته ۵۳ ارائه ویژه داشتیم که فارغ از اینکه به سرمایه گذاری رسیدند یا خیر، به ۱۴ قرار بعد از نمایشگاه منجر شد. از میان ۱۳۰ استارتاپ که در بخش رقابتی ارائه ها شرکت کرده بودند، امسال ۶۴ استارتاپ درخواست غرفه بالای ۱۲ متر دارند که این نشان دهنده رشد و بلوغ کسب و کارشان است.

اثنی عشری با اشاره به تصمیم معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مبنی بر حضور پاویون ایران و استارتاپ ها در نمایشگاه سبیت ۲۰۱۸ آلمان یادآور شد: حضور ایران در دو بخش مجزا در نمایشگاه سبیت را به مصلحت نمی دانیم و با رویکرد اجتناب از موازی کاری تصمیم گرفتیم تا غرفه سازمان نظام صنفی رایانه ای و الکامپ را با پاویون ایران که توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برپا می شود، ادغام کنیم. بنابراین امسال سازمان نظام صنفی رایانه ای حضور مستقل در سبیت ۲۰۱۸ آلمان ندارد و فقط نماینده ای از این سازمان در پاویون ایران حضور خواهد یافت.

نظرها

سر‌خط آخرین خبرها

خبرهای بیشتر
محققان چینی یخچال مخصوص تراشه‌های کوانتومی ساختند

یخچال تراشه‌های کوانتومی می‌تواند شرایط محیطی پایدار و مناسبی را برای...

جنس بدنه تیتانیومی برای آیفون ۱۵ پرو یا اولترا گزارش شد

مدت زیادی است که درباره احتمال عرضه یک آیفون با بدنه تیتانیومی شایعاتی...

هوم‌پاد مجهز به نمایشگر احتمالاً سال آینده میلادی از راه می‌رسد

این دستگاه احتمالاً یک نمایشگر 7 اینچی خواهد داشت و در نیمه اول 2024 روانه بازار...

وقتی مایکروسافت ویندوز کامپیوتر شما را کرک می‌کند!

تصور کنید یک نسخه اورجینال ویندوز را خریداری کرده‌اید و برای فعال کردن...

احراز هویت دومرحله‌ای توییتر از طریق پیامک از امروز دیگر رایگان نیست

البته کاربران همچنان می‌توانند از برنامه‌های دیگر مانند Google Authenticator برای...

کفی های کفش هوشمند می شوند

 این که آیا شما یک ورزشکارید یا دچار درد پا هستید، مهم است چراکه می توانید...

میهمانی عیدانه شاد، با ایران شاد

برنامه‌های ویژه تحویل سال در شاد اعلام شد.

عیدی اول نوروز 1402 با بسته‌های عیدانه همراه اول

بسته‌های متنوع و بی‌‎سابقه عیدانه همراه اول به مناسبت نوروز 1402 اعلام شد.

ایسوس مانیتور گیمینگ جدیدی را معرفی کرد

 ایسوس ROG مانیتور گیمینگ ROG Swift QHD OLED (با کد مدل PG27AQDM) را معرفی کرده است که نرخ...

نمایشگرهای OLEDoS هدست واقعیت ترکیبی اپل توسط سونی و ال‌جی ساخته خواهد شد

در گزارش جدیدی گفته شده است که نمایشگرهای با وضوح بالا OLEDoS هدست واقعیت ترکیبی...