کد خبر:1362021
اشتراک گذاری
مرتب‌سازی نظرها براساس:

تاثیر مثبت هل در درمان سرطان سینه

تاثیر مثبت هل در درمان سرطان سینه

ادویه هل به عنوان یک درمان امیدبخش، می‌تواند سلول‌های سرطان سینه تهاجمی سه‌گانه منفی را از بین ببرد.  

محققان دانشگاه کشاورزی و مکانیک فلوریدا آمریکا در جدیدترین مطالعه خود به این نتیجه رسیده‌اند که هل، عملکرد فوق‌العاده‌ای در از بین بردن سلول‌های سرطان پستان تهاجمی سه‌گانه منفی دارد. ترکیبات موجود در هل می‌تواند نویدبخش راهی نوین برای درمان سرطان پستان تهاجمی باشد.

بر اساس نتایج این مطالعه جدید، کاردامومین(Cardamomin) که یک ترکیب طبیعی موجود در ادویه هل و سایر گیاهان است، می‌تواند پتانسیل درمانی خوبی برای سرطان پستان سه‌گانه منفی داشته باشد. این یافته‌ها همچنین نشان می‌دهد این ترکیب ژنی که به سلول‌های سرطانی کمک می‌کند تا از سیستم ایمنی فرار کنند را مورد هدف قرار می‌دهد.

حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد از سرطان‌های پستان، سه‌گانه منفی هستند و این نیز به آن معناست که گیرنده‌ای برای استروژن یا پروژسترون ندارند و مقادیر اضافی از پروتئینی به نام HER2 را تولید نمی‌کنند. این موضوع سبب دشواری درمان این تومورها می‌شود، زیرا این نوع از سرطان به درمان‌های مبتنی بر هورمون که برای انواع دیگر سرطان پستان استفاده می‌شود، پاسخ نمی‌دهد. آن‌ها همچنین تهاجمی‌تر هستند و میزان مرگ و میر در آن‌ها نسبت به سایر سرطان‌های پستان بالاتر است.

دکتر پاتریشیا مندونکا، استادیار و تحلیلگر پژوهشی دانشگاه کشاورزی و مکانیک فلوریدا گفت: «ایجاد یک درمان هدفمند برای سرطان پستان سه‌گانه منفی که هم ایمن و هم مؤثر باشد، چالش‌برانگیز بوده است. به همین دلیل، نیاز اساسی به بررسی گیاهان دارویی به عنوان روشی جدید برای مبارزه با این سرطان وجود دارد.»

تاثیر مثبت هل در درمان سرطان سینه

مندونکا در ادامه بیان کرد: «این حقیقت که کاردامومین قرن‌ها به‌ عنوان ادویه و اخیرا به‌ عنوان یک مکمل استفاده می‌شود، نشان می‌دهد که مصرف آن بی‌خطر بوده و ممکن است فوایدی برای سلامتی داشته باشد. تحقیقات ما نشان می‌دهد که کاردامومین پتانسیل درمان سرطان بدون عوارض جانبی را به اندازه سایر داروهای شیمی‌درمانی دارد.»

در این مطالعه محققان بررسی کردند که چگونه کاردامومین بر بیان ژن لیگاند ۱ مرگ برنامه‌ریزی‌شده (PD-L1) که در سلول‌های تومور یافت می‌شود، تاثیر می‌گذارد. لیگاند ۱ مرگ برنامه‌ریزی‌شده در طول پیشرفت سرطان پستان، بیش‌ازحد بیان می‌شود و نقش مهمی در کمک به سلول‌های سرطان پستان برای فرار از سیستم ایمنی بدن دارد.

در این مطالعه محققان از دو رده سلولی سه‌گانه منفی سرطان پستان که از نظر ژنتیکی متفاوت بودند، استفاده کردند. یکی از آن‌ها از زنان با اجداد آمریکایی آفریقایی‌تبار و دیگری از زنان اروپایی (قفقازی) گرفته شده بود.

آن‌ها دریافتند که درمان با کاردامومین باعث کاهش وابستگی تک‌دوزی (a dose-dependent decrease) در زنده ماندن سلولی در هر دو رده سلولی می‌شود.

این کار همچنین بیان لیگاند ۱ مرگ برنامه‌ریزی‌شده را در رده سلولی قفقازی کاهش داد، اما در رده سلولی آمریکایی آفریقایی‌تبار این اتفاق رخ نداد که نشان می‌دهد سلول‌های نژادهای مختلف ممکن است به دلیل تغییرات ژنتیکی در بین نژادها، واکنش متفاوتی به کاردامونین نشان دهند.

مندونکا در ادامه افزود: «این نخستین مطالعه‌ای است که در آن تاثیر مهارکنندگی کاردامومین بر بیان لیگاند ۱ مرگ برنامه‌ریزی‌شده و درمان سرطان پستان سه‌گانه منفی مورد بررسی قرار گرفته است.»

محققان اظهار کردند که این تحقیق همچنان در حال انجام است. آن‌ها قصد دارند مطالعات بیشتری را در سلول‌ها و حیوانات انجام دهند تا اثربخشی این ترکیب را قبل از آزمایش روی افراد تایید کنند. آن‌ها همچنین می‌خواهند مکانیسم‌های دیگری را که ممکن است در خواص ضد سرطانی کاردامونین دخیل باشد، کشف کنند.

منبع: ایسنا

نظرها

سر‌خط آخرین خبرها

خبرهای بیشتر
دانشمندان یک کپسول تصویربرداری آندوسکوپی قابل کنترل ساختند

در مقایسه با کپسول‌های موجود در بازار، این دستگاه را می‌توان کاملاً...

ماده موجود در نوشیدنی‌های انرژی‌زا می‌تواند سرعت پیری را کاهش دهد

به گفته دانشمندان شواهد نشان می‌دهد ماده تائورین که در برخی نوشیدنی‌های...

تکلیف بیمه مشاغل خانگی چیست؟

معاون اشتغال وزارت کار درباره بیمه مشاغل خانگی گفت: الزام بیمه برای مشاغل...

مکالمه صوتی با بینگ چت در نسخه دسکتاپ ممکن شد

چت‌بات هوش مصنوعی بینگ مایکروسافت حالا در نسخه مرورگر اج دسکتاپ به شما اجازه...

نرخ بهره بین بانکی دوباره کاهش یافت

بر اساس آخرین گزارش بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی برای سومین هفته متوالی...

بورسیه تحصیلی همراه اول برای نخبگان رشته‌های برق و کامپیوتر در دانشگاه تهران

همراه اول در راستای حمایت از دانشجویان نخبه و با استعداد در مقطع کارشناسی...

اثر سفرهای بلندمدت فضایی بر مغز فضانوردان

بررسی جدید پژوهشگران آمریکایی نشان می‌دهد که ماموریت‌های طولانی و سفرهای...

فیروز نادری، دانشمند ایرانی و یکی از مدیران ارشد سابق ناسا، در سن 77 سالگی درگذشت

دکتر فیروز نادری که از نزدیک به دو هفته پیش به علت حادثه‌ای در بیمارستانی در...

روش جدیدی برای آزمایش سلامت نوشیدنی‌های مالت غیرالکلی

پژوهشگران دانشکده شیمی دانشگاه تهران، به روش جدیدی برای آزمایش سلامت...

ازدواج یک زن با روبات چت هوش مصنوعی!

یک زن پس از اینکه روبات چت هوش مصنوعی ادعا کرد که او را قضاوت نمی‌کند،...