کد خبر:1223607
اشتراک گذاری
مرتب‌سازی نظرها براساس:

پایگاه داده ابری هواوی رقیب جدی مایکروسافت می شود

پایگاه داده ابری هواوی

رسانه کلیک - پایگاه داده ابری هواوی برای رقابت با شرکت هایی مانند مایکروسافت و IBM معرفی می‌شود. پایگاه داده ابری هواوی از هوش مصنوعی بهره می‌برد.

شرکت هواوی به زودی از پایگاه داده ابری (Cloud database) خود بر پایه هوش مصنوعی رونمایی می‌کند. هدف هواوی از معرفی چنین سرویسی آغاز رقابت با شرکت‌های قدرتمندی نظیر Oracle، Microsoft و IBM است.

هوش‌ مصنوعی به زودی نقشی کلیدی را در تمامی بخش‌های مختلف زندگی ما از جمله کار، تحصیل و حتی تفریح پیدا خواهد کرد. حتی چندان دور از ذهن نیست که روزی شاهد اداره شدن کل سیاره زمین توسط هوش مصنوعی و دستگاه‌های وابسته به آن باشیم.

منتظر چه چیزی هستیم؟

نوآوری‌‌ را می‌توان عامل متمایزکننده هواوی از رقبا دانست. سیستم پایگاه داده ابری هواوی را می‌توان اولین سرویس دیتابیس دنیا با پشتیبانی ذاتی از هوش مصنوعی خواند. در واقع سرویس جدید هواوی به کاربران امکان می‌دهد از هوش مصنوعی برای مدیریت داده‌های خود استفاده کنند.

سرویس جدید هواوی علاوه بر مجهز بودن به هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی، از پلتفرم‌های مبتنی بر پردازنده‌های ARM نیز در کنار پلتفرم‌های X86 پشتیبانی کرده و می‌تواند از GPU و NPU برای پردازش‌های پیچیده‌ و سنگین استفاده کند.

این امر سبب می‌شود هواوی به رقیبی سرسخت برای عرضه کنندگان سرویس‌های دیتابیس سنتی نظیر اوراکل، IBM و مایکروسافت و هم برای عرضه کنندگان سرویس‌های مدرن‌تر و اساسا مبتی بر پردازش ابری نظیر Google و AWS تبدیل شود.

براساس اطلاعات بدست آمده از منابع آگاه، هواوی قصد دارد سرویس جدید خود را در همایشی واقع در پکن چین برای اولین بار معرفی کند. یکی از مدیران هواوی در گفتگو با The Information از هدف قرار دادن بازار بومی چین در مرحله اول به علت شانس بالاتر جذب مشتری خبر داده است.

این سرویس در قالب یک نرم‌افزار آنلاین ارائه شده و به زودی تحت پلتفرم HUAWEI Cloud برای شرکت‌ها و اشخاص در سراسر دنیا در دسترس خواهد بود. لازم به ذکر است؛ هواوی قصد دارد همزمان با عرضه سرویس دیتابیس خود، محصولی برای ذخیره‌سازی توزیع شده و البته هوشمند نیز عرضه کند تا به رقیبی برای سرویس‌هایی نظیر دراپ‌باکس، گوگل درایو، آن‌درایو و ... تبدیل شود.

هواوی از ذکر جزئیات بیشتر در این رابطه خودداری کرده و باید منتظر ماند تا دید این شرکت چه مزیت‌های رقابتی برای این سیستم که تاکید زیادی بر هوشمند بودن دارد، در نظر گرفته است.

هوش مصنوعی چگونه دیتاسنترها را متحول می‌کند؟

تقاضای روز افزون برای هوش‌ مصنوعی، یادگیری ماشینی و پردازش‌های مبتنی بر زبان طبیعی، سبب شده شاهد سرازیر شدن اطلاعات به سوی دیتاسنترها در مقیاسی بسیار بزرگ باشیم. از همین رو شرکت‌ها باید در نحوه ذخیره شدن اطلاعات خود در دیتاسنترها تجدید نظر کنند.

در این راه، هوش مصنوعی می‌تواند نقشی کلیدی و موثر در بهبود فرآیند ثبت، پردازش و سرعت آنالیز کلان‌داده‌ها داشته باشد تا دیتابیس‌هایی کم‌حجم‌تر، سری‌عتر، مقیاس‌پذیرتر و با امکانات بیشتر را شاهد باشیم.

چین یکی از کشورهای پیشرو در زمینه توسعه هوش مصنوعی است و کمپانی‌های چینی توانسته‌اند هوش مصنوعی را به طور موفقیت‌آمیز در عرصه‌های متعددی به‌کار ببندند. حرکت نوآورانه هواوی نیز به عنوان اولین شرکت ترکیب کننده هوش مصنوعی با دیتاسنترها می‌تواند در آینده‌ای نزدیک سبب تغییر مفهوم دیتاسنترها و نحوه عملکردها آن‌ها در سراسر دنیا شود.

این موضوع از چه نظر اهمیت دارد؟

بخش‌ کسب‌وکار‌های سازمانی هواوی که شامل دیتاسنترها و سرویس‌های ابری نیز می‌شود، در سال 2018 میلادی رشد سالانه 24 درصدی را تجربه کرد. از سوی دیگر گزارشات حاکی از آن هستند که Oracle، غول غربی دیتابیس‌های سازمانی و پردازش‌های ابری، صدها تن از نیروی کار خود در چین را تعدیل کرده است.

همچنین در شرایطی که دولت‌های مختلف به خصوص آمریکا، به بهانه حفظ حریم خصوصی کاربرانشان دست به اعمال تحریم‌ در جهت تقویت کسب و کارهای بومی خود زده و شرکت‌های خارجی ارائه‌دهنده خارجی را تحت فشار می‌گذارند، عرضه چنین سرویسی از سوی هواوی می‌تواند سبب کسب موفقیتی بسیار بزرگ در بازار چین و در نهایت بازار کشورهایی باشد که به هر دلیلی تمایلی به استفاده از محصولات آمریکایی ندارند، شود.

در نهایت، مهم‌ترین موضوع در رابطه با عرضه پلتفرم دیتابیس مبتنی بر هوش‌ مصنوعی هواوی، تبدیل شدن هواوی از یک شرکت اساسا سخت‌افزاری که بیشتر تمرکز خود را روی شبکه‌های مخابراتی و دستگاه‌های الکترونیکی همراه گذاشته بود و صرفا از نرم‌افزار برای رفع نیازهای رقابتی خود استفاده می‌کرد؛ به یک غول نرم‌افزاری و رقابت با کمپانی‌های بسیار بزرگی نظیر مایکروسافت و گوگل است.

نظرها

سر‌خط آخرین خبرها

خبرهای بیشتر
دانشمندان به سرنخ‌های جدیدی از منشأ کرونا دست یافتند

برخلاف باور عموم که منشأ کرونا را خفاش‌ها می‌داند، حالا دانشمندان باور...

تبلیغات جدید به اینستاگرام می‌آیند؛ این‌بار در نتایج جستجو و به‌صورت نوتیفیکیشن

شرکت اینستاگرام در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که به‌صورت آزمایشی نمایش تبلیغات...

شیائومی سیستم عامل MIOS را برای جایگزینی MIUI آماده می‌کند

در روزهای اخیر شایعاتی از تلاش شیائومی برای ساخت یک سیستم عامل جدید خبر...

محققان چینی یخچال مخصوص تراشه‌های کوانتومی ساختند

یخچال تراشه‌های کوانتومی می‌تواند شرایط محیطی پایدار و مناسبی را برای...

جنس بدنه تیتانیومی برای آیفون ۱۵ پرو یا اولترا گزارش شد

مدت زیادی است که درباره احتمال عرضه یک آیفون با بدنه تیتانیومی شایعاتی...

هوم‌پاد مجهز به نمایشگر احتمالاً سال آینده میلادی از راه می‌رسد

این دستگاه احتمالاً یک نمایشگر 7 اینچی خواهد داشت و در نیمه اول 2024 روانه بازار...

وقتی مایکروسافت ویندوز کامپیوتر شما را کرک می‌کند!

تصور کنید یک نسخه اورجینال ویندوز را خریداری کرده‌اید و برای فعال کردن...

احراز هویت دومرحله‌ای توییتر از طریق پیامک از امروز دیگر رایگان نیست

البته کاربران همچنان می‌توانند از برنامه‌های دیگر مانند Google Authenticator برای...

کفی های کفش هوشمند می شوند

 این که آیا شما یک ورزشکارید یا دچار درد پا هستید، مهم است چراکه می توانید...

میهمانی عیدانه شاد، با ایران شاد

برنامه‌های ویژه تحویل سال در شاد اعلام شد.