کد خبر:1050952
اشتراک گذاری
مرتب‌سازی نظرها براساس:

وزیر نمی تواند جلوی اجرای فیلترینگ را بگیرد

تصمیم در رابطه با محدود کردن یا نکردن شبکه ها و سایت های داخلی و خارجی با کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه است.

به گزارش کلیک، عبدالصمد خرم آبادی، دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه، گفت: وزیر ارتباطات صرفا یک عضو کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه است و نمی تواند به تنهایی در رابطه با فیلترینگ ها تصمیم بگیرد.

خرم آبادی توضیح داد: تصمیم در رابطه با محدود کردن یا نکردن شبکه ها و سایت های داخلی و خارجی با کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه است.

مشاور دادستان کل کشور با بیان اینکه وزارت ارتباطات باید زمینه اجرای دستورات این کارگروه را فراهم کند، افزود: ریاست این کارگروه بر عهده دادستانی کل کشور است و وزارت ارتباطات به عنوان عضو، موظف به اجرای دستورات است. هیچ تصمیمی که به تنهایی از سوی وزارت ارتباطات اخذ شود، قابلیت اجرایی شدن ندارد.

وی در این خصوص وجود مخالفت با فیلترینگ نیز اظهار داشت: از مخالفت با فعل فیلترینگ خبری ندارم، البته نباید این گونه باشد. تا امروز همه دستورات را وزارت ارتباطات اجرا کرده است و قانونا هم نمی تواند با دستورات مخالفت کند.

دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه تصریح کرد: اختلافاتی در مورد زمان اجرای اعمال برخی محدودیت ها برای شبکه های خارجی و اینکه آن را از چه زمان اعمال کنیم، وجود دارد. همه بر سر اینکه دیتای کشور باید در شبکه ملی اطلاعات تبادل شود هم نظر هستیم.

خرم آبادی عنوان کرد: نظر ما بر این است که هرچه سریعتر باید زمینه را برای فعالیت شبکه های اجتماعی داخلی فراهم کنیم و از شبکه های خارجی که فرهنگ و اقتصاد ما را با تهدید مواجه کرده است، دل بکنیم.

نظرها

2 نظر

  1. با فیلتر کردن فقط مردومو حریص تر میکنید … نتیجشم کاملا میتونید از وی چت تا تلگرام ببینید

    رای موافق 0
    رای مخالف 0
  2. frzad frzen

    جناب وزیر شما هم تدارکاتچی هستید تو این کشور همه برا هم تصمیم میگیرن .لطفا معنی واقعی وزیر بودن را کشف کنید .

    رای موافق 0
    رای مخالف 0

سر‌خط آخرین خبرها

خبرهای بیشتر
در پی سوءاستفاده کاربران، امکان دسترسی رایگان به مدل هوش مصنوعی Midjourney متوقف شد

در پی ساخت تصاویر جعلی بحث‌برانگیز، حالا دیگر امکان ساخت رایگان تصاویر با...

دوربین جدید سونی ZV-E1 معرفی شد

دوربین سونی ZV-E1 به‌طور خاص برای ثبت ولاگ ساخته شده است و از یک سنسور فول‌فریم...

لامبورگینی رولتو 2024 معرفی شد

اونتادور برای حدود یک دهه پرچمدار محصولات گاو خشمگین ایتالیایی بود و اکنون...

تماس ماهواره ای آیفون ۱۴ به ۶ کشور جدید آمد؛ ایران هم جزو لیست است؟

اپل از ارائه قابلیت تماس ماهواره ای اضطراری آیفون 14 برای 6 کشور دیگر نیز خبر...

مایکروسافت به بینگ چت تبلیغات اضافه می‌کند

مایکروسافت تأیید کرد که در حال افزودن تبلیغات به تجربه چت با نسخه جدید بینگ...

روش جدید دارورسانی به جای تزریق

آیا خوب نیست اگر بتوان دارو را بدون استفاده از سوزن دردناک تزریق کرده و آن...

نامه سرگشاده ماسک و 1000 فعال حوزه فناوری: به‌خاطر بشریت توسعه هوش مصنوعی را 6 ماه متوقف کنید

جمعی از فعالان حوزه فناوری در نامه سرگشاده‌ای از آزمایشگاه‌های هوش مصنوعی...

حالت مطالعه به نسخه دسکتاپ مرورگر گوگل کروم می‌آید

به‌روزرسانی جدید مرورگر گوگل شامل حالت مطالعه می‌شود که برای افزایش تمرکز و...

سرعت اینترنت موبایل و ثابت در ایران کاهش یافت

طبق جدیدترین گزارش Speedtest، رتبه اینترنت ثابت و موبایل در فهرست اسپیدتست...

برای نخستین بار در جهان کامپیوتر کوانتومی IBM به یک کلینیک پزشکی اختصاص داده شد

 شرکت آی‌بی‌ام از اولین رایانه کوانتومی جهان که به تحقیقات مراقبت‌های...