چطور با فتوشاپ فایل گیف (gif) بسازیم؟
رسانه کلیک - فایل های گیف در شبکه های اجتماعی و فضای مجازی محبوبیت زیادی دارند؛ به همین دلیل در این مطلب به آموزش ساخت فایل gif با فتوشاپ می پردازیم.
گیفها همه جا هستند. این تصویر متحرک تکرارشونده اکنون زبان غیررسمی دنیای وب است. سریعترین روش برای نشاندادن احساسات، استفاده از گیف است. همچنین شما میتوانید مقدار زیادی از زمان خود را سر دیدن گیفهای مختلف در ردیت، فیسبوک، اینستاگرام و تلگرام هدر دهید.
مکانهای زیادی هستند که منبع گیف هستند. شما میتوانید از سرویسهای مخصوص این کار از قبیل Giphy برای پیداکردن گیفهای موردنظر خود استفاده کنید.
اما هیچکدام لذت اینکه خودتان یک گیف بسازید را ندارد. شما میتوانید در فتوشاپ یک ویدیو را به گیف تبدیل کنید یا با استفاده از چند تصویر کنار، گیف بسازید. اجازه دهید با یکدیگر مراحل ساخت هردوی اینها طی کنیم. در این مقاله از فتوشاپ نسخه CC استفاده شده است.
ساخت گیف از ویدیو
یکی از سادهترین دلایل ساخت گیف، این است که فرض کنید ویدیویی دست شما میرسد و میخواهید آن را بطور آنلاین به اشتراک بگذارید، تبدیل آن به گیف، این فرآِند را بسیار آسان میکند. این کار را با فتوشاپ میتوانید به راحتی انجام دهید.
ابتدا به این آدرس بروید File > Import > Video Frames to Layers. لازم نیست شما فایل جدیدی بسازید. در این قسمت ویدیو خود را باز کنید.
در پنجره باز شده، میتوانید تعیین کنید تمام ویدیو باز شود یا فقط قسمت خاصی از آن. اگر روش دوم را انتخاب کنید، در ادامه میتوانید نقطه آغاز و پایان ویدیوی جدید خود را تعیین کرده و آن را برش دهید. ویدیوی برش خورده درون ریزی و بقیه ویدیوی قبلی حذف میشود.
مطمئنا میدانید هرچه ویدیوی بیشتری را درون ریزی کنید، فایل گیف شما بزرگتر خواهد شد.
اگر فایل ویدیوی شما بزرگ است، محدودیت فریم (Limit To Every) را 2 یا بیشتر بگذارید تا بدون کاهش کیفیت، حجم فایل گیف نهاییتان کمتر شود.
اطمینان حاصل نمایید که گزینه Make Frame Check تیک خورده باشد، سپس به روی OK کلیک کنید. درون ریزی ویدیو آغاز میشود. این کار بسته به حجم ویدیو، مدتی طول میکشد. وقتی درون ریزی به اتمام برسد، شما فایل تصویری جدیدی دارید که هر فریم در لایه مخصوص خودش جای گرفته است.
در زیر تصویر، قسمت تایم لاین شما قرار دارد. در این تایملاین، تمام فریمهایی که گیف شما را تشکیل میدهند، در لایه مخصوص به خود، قرار دارند.
شما میتوانید هر فریمی را که خواستید اضافه یا حذف کنید. همچنین، مانند لایههای هر عکس دیگری، میتوانید لایههای این گیف را نیز ادیت کنید. اما اگر بدون هیچ ویرایش میخواهید مستقیما ویدیو را به گیف تبدیل کنید، دکمه Play را برای دیدن پیشنمایش بزنید. اگر از گیف راضی بودید، وقتش هست که ذخیرهاش کنید.
چگونه یک گیف را در فتوشاپ ذخیره کنیم؟
به آدرس File > Export > Save for Web بروید. در جعبهای که باز میشود، غرمت را روی Gif و رنگ را روی 256 تنظیم کنید. اندازه تصویر را نیز تا جایی کوچک کنید که حجم نهایی فایل، کم شود.
شما میتوانید بزرگی حجم فایل نهاییتان را در گوشه پایین سمت چپ پنجره پیشنمایش ببینید. اگر زیاد است، اسلایدر کاهش حجم را به سمت راست بکشید. با این کار کیفیت گیف پایین میآید، اما حجم گیف نیز کم میشود.
در نهایت روی Save کلیک کنید تا گیف شما ساخته شود.
عالی بود ممنون از شما
ممنونم با توضیحات دقیق و کاملتون تونستم یه کارت ویزیت لایه باز به شکل گیف درست کنم انقدر توضیحاتتون ساده و روانه هرکسی حتی اگر تازه کار هم باشه خیلی راحت کارت ویزیت به شکل گیف درست کنه.
عالی بود سپاسگذارم
مطلبش خیلی مفید بود ولی خواهشا یک فکری برای جای تبلیغات بکنین چون نه بسته میشه و نه میزاره ما نوشترو بخونیم . درکل ممنون
لعنت بر این سایت ****! همش تبلیغات وسط صفحه بود و نمیذاشت من مطالب ****تون رو بخونم!
مرسیییییییی عالی بود.من فقط یادم رفته بود چجوری سیوش کنم ک ازینجا فهمیدم.مرسی بازم
ممنون. کار مرا راه انداخت
سلام خیلی مفید بود