پایان ماجراجویی ناسا در هاوایی

آرزوی سفر به مریخ و کاوش سیارات جدید همیشه از جمله آرزوهای دست‌نیافتنی بشر کنجکاو بوده و هست.ولی با دستاوردها و تلاش‌های دانشمندان این آرزو رو به نزدیکی است ولی برای به دست آوردن این آرزو باید رنج و مشقت‌ هایی را هم به جان خرید.

پایان ماجراجویی ناسا در هاوایی

به گزارش کلیک، در آخرین خبرهای رسیده محققان به یک سال زندگی در انزوا برای شبیه سازی سکونت در مریخ که بخشی از برنامه ناسا است در هاوایی پایان داده اند.
این گروه از محققین که در راستای آزمایشات انزوا برای فضانوردان این ماموریت را آغاز کرده بودند از ۲۹ اوت ۲۰۱۵ در یک اتاق گنبدی به قطر ۱۱ متر و ارتفاع ۶ متر بدون هوا و غذای تازه زندگی می کردند و این هفته به کار خود پایان داده‌اند.
کارشناسان تخمین می زنند که ماموریت انسانی به سیاره مریخ می تواند تا یک سال زمان ببرد.این مطالعه با کمک ناسا و با مدیریت دانشگاه هاوایی انجام شد و از زمان آزمایش ۵۲۰ روزه روس ها بلندترین تجربه زندگی در انزوا در نوع خود است.این تیم شامل یک اختربیولوژیست فرانسوی، یک فیزیکدان آلمانی و چهار آمریکایی - یک خلبان، یک معمار، یک خبرنگار و یک خاک شناس - بود.
درحالی که سایر مطالعات سفر به مریخ بر مشکلات تکنیکی و علمی سفر تمرکز دارد، تجربه زندگی در انزوا به عنصر انسانی آن و مشکلات ناشی از زندگی در فضای تنگ می پردازد.
آنها در این مدت مجبور بودند با امکانات ناچیز تحقیقاتی بسازند، وقت بیرون رفتن از گنبد لباس فضانوردی بپوشند و برای پرهیز از درگیری شخصی بکوشند.
محل اقامت اعضای این تیم که توسط ناسا استخدام شده بودند در نزدیکی یک آتشفشان غیرفعال در هاوایی بود.که می توان گفت از نظر ساختار محیطی شبیه ترین نقطه برای انجام این آزمایشات بوده است.این مردان و زنان هر کدام یک تخت کوچک و یک میز در داخل اتاق های خود داشتند و آذوقه آنها شامل پودر پنیر و کنسرو تن بود.
'کیم بینستد' محقق اصلی این مطالعه گفت:محققان چشم انتظارند در اقیانوس تنی به آب بزنند، سبزیجات، میوه و غذاهای تازه که در گنبد موجود نبود بخورند.
با شروع تعطیلات این دسته از محققین باید منتظر بود و دید دیگر چه خبرهایی از ناسا و پژوهش‌های جدیدش در رابطه با سفر به فضا منتشر خواهدشد.

ارسال نظر