کد خبر:1129463
اشتراک گذاری
مرتب‌سازی نظرها براساس:

اسنپ و تپ سی از دسترس خارج شدند!

اسنپ

رسانه کلیک –  اپلیکیشن‌های سیستم درخواست تاکسی آنلاین اسنپ و تپ سی به عنوان بزرگترین سیستم‌های درخواست تاکسی آنلاین به صورت موقت به علت نقص فنی از دسترس خارج شده‌اند.

به گزارش خبرنگار کلیک، اپلیکیشن‌‌های شناخته شده اسنپ و تپ سی که در حوزه درخواست آنلاین تاکسی فعالیت می‌کنند به صورت بحث بر انگیزی به صورت همزمان از دسترس خارج شده‌اند اما در این میان اسنپ به عنوان بزرگترین سیستم آنلاین حمل و نقل اعلام کرده است که نقص فنی باعث این مشکل شده است و به زودی این مشکل حل خواهد شد در حالی که هنوز تپ سی به عنوان دومین اپلیکیشن درخواست تاکسی به صورت آنلاین هنوز بیانیه‌ای صادر نکرده است.

طبق گزارش‌های ارسالی از سوی کاربران، اسنپ از ساعت ۱۷ بعد از ظهر روز سه شنبه، ۱۴ شهریور ماه دچار مشکلاتی در اتصال شد و این مشکلات تا ساعت ۲۲ و ۳۰ دقیقه همچنان ادامه دارد. این در حالی است که سیستم درخواست خودرو کرایه آنلاین تپ سی نیز از ساعت ۱۹ دچار مشکلاتی در اتصال به سرور شده است و این مشکلات تا ساعت ۲۲ و ۳۰ دقیقه همچنان پابرجا است که باعث شده تا با عدم سرویس دهی این دو سیستم درخواست خودرو به صورت آنلاین، تعداد سفرهای آژانس‌های تلفنی رشد چشمگیری پیدا کند و مسافران در جابه جایی در سطح شهرها مخصوصا شهر تهران با مشکلاتی روبرو شوند.

گفتنی است؛ دیتاسنتر افرانت به عنوان ارائه دهنده خدمات اینترنتی به شرکت‌های مطرح حوزه کسب و کارهای اینترنتی از جمله اسنپ، دیجی کالا و الو پیک هنوز نسبت به این خبر واکنشی نشان نداده است.

نظرها

سر‌خط آخرین خبرها

خبرهای بیشتر
قیمت اینترنت برخی اوپراتورها افزایش یافت

 این افزایش قیمت ها بین 30 تا 50 درصد در اپراتورهای مختلف متغیر است. این افزایش...

تاریخ معرفی ایسوس ROG Phone 7 مشخص شد

 پیش از این گزارش شده بود که ایسوس درحال کار بر روی سری جدید گوشی‌های هوشمند...

مایکروسافت لغو عرضه‌ Redfall روی پلی‌استیشن 5 را تکذیب کرد

شرکت مایکروسافت (Microsoft) اعتقاد دارد که نه‌ تنها جلوی انتشار هیچ بازی برای پلی...

بیشترین کلمات جستجو شده گوگل در سال ۱۴۰۱ توسط کاربران ایرانی

با پایان سال ۱۴۰۱ باید بیشترین کلمات جستجو شده در گوگل را مرور کنیم. در ادامه...

عربستان سعودی قصد دارد در شرکت فضایی اسپیس‌ایکس سرمایه‌گذاری کند

عربستان سعودی قصد دارد در یک همکاری با اسپیس‌ایکس، به‌عنوان سرمایه‌گذار در...

هوش مصنوعی ChatGPT حالا می‌تواند با کمک افزونه‌ها به اینترنت دسترسی داشته باشد

OpenAI در خبری اعلام کرد که ChatGPT حالا از افزونه‌ها پشتیبانی می‌کند و می‌تواند...

تیک‌های آبی سیستم قدیمی توییتر در روز دروغ اول آوریل حذف می‌شود

 توییتر در خبری اعلام کرده است که از 1 آوریل (12 فروردین) تیک‌هایی آبی قدیمی...

تلسکوپ هابل برای اولین‌بار یک سیاه‌چاله ابَرپرجرم فراری را ثبت کرد

تلسکوپ هابل موفق به ثبت اولین تصویر از یک سیاه‌چاله ابَرپرجرم فراری شد.

به‌روزرسانی واتس‌اپ با دو قابلیت جدید؛ مدیریت گروه‌ها آسان‌تر می‌شود

واتس‌اپ آپدیتی شد و حالا افزون بر امکان مشاهده گروه‌های مشترک خود با دیگر...

گوشی جدید نوکیا معرفی شد

 بر اساس خبرهای جدید، امروز شرکت نوکیا به صورت رسمی از گوشی هوشمند Nokia C12 Pro...