کد خبر:1230742
اشتراک گذاری
مرتب‌سازی نظرها براساس:

بی‌ام‌و X7 پیکاپ به صورت رسمی معرفی شد!

بی‌ام‌و X7 پیکاپ

رسانه کلیک - بی‌ام‌و X7 پیکاپ از راه رسید. این خودروی مفهومی لوکس در مقایسه با نسخه استاندارد خود 200 کیلوگرم وزن کمتری دارد.

اکتبر سال گذشته میلادی شاهد انتشار بی‌ام‌و X7 پیکاپ در فضای مجازی بودیم. در زمان انتشار این رندرها، بسیاری تولید چنین خودرویی را غیرممکن می دانستند؛ با این حال بی ام و امروز از این خودرو رونمایی کرد! این خودروی مفهومی تنها در یک نمونه به تولید رسیده است. این خودروی مفهومی مانند نسخه اصلی خود لوکس بوده و از فناوری های زیادی بهره می برد.

بی ام و برای طراحی این خودرو مجبور شده دو صندلی آخر را حذف کند. در همین راستا، با یک خودروی 5 سرنشینه روبه‌رو هستیم. فضای بار این خودرو با چوب پوشیده شده و دست ساز است. این موضوع حس یک خودروی لوکس را به بیننده القا می کند. فضای کلی حمل بار برابر با 1.4 متر بوده که البته با باز کردن درب این بخش، طول آن به 2 متر افزایش پیدا می کند.

بی ام و برای بخش هایی از سقف، درب های عقب و فضای بار از مواد CFRP استفاده کرده که این موضوع، کاهش وزن 200 کیلوگرمی آن را در مقایسه با نمونه استاندارد در پی داشته است. از آن جایی که شاهد حضور این خودروی مفهومی در یک نمایشگاه مربوط به موتور سیکلت خواهیم بودیم، در بخش بار این خودرو یک موتور بی ام و F 850 GS قرار گرفته است.

تیم طراحی برای تبدیل این خودروی شاسی بلند به یک پیکاپ، 10 ماه زمان صرف کرده است. بی‌ام‌و X7 پیکاپ به عنوان یک خودروی مفهومی معرفی شده و سازنده باواریایی آن به صورت رسمی اعلام کرده که قصد تولید آن را ندارد. خریداران می توانند نسخه استاندارد بی ام و X7 را سفارش دهند (بی ام و X7 از راه رسید؛ لوکس و غول پیکر).

نظرها

سر‌خط آخرین خبرها

خبرهای بیشتر
محققان چینی یخچال مخصوص تراشه‌های کوانتومی ساختند

یخچال تراشه‌های کوانتومی می‌تواند شرایط محیطی پایدار و مناسبی را برای...

جنس بدنه تیتانیومی برای آیفون ۱۵ پرو یا اولترا گزارش شد

مدت زیادی است که درباره احتمال عرضه یک آیفون با بدنه تیتانیومی شایعاتی...

هوم‌پاد مجهز به نمایشگر احتمالاً سال آینده میلادی از راه می‌رسد

این دستگاه احتمالاً یک نمایشگر 7 اینچی خواهد داشت و در نیمه اول 2024 روانه بازار...

وقتی مایکروسافت ویندوز کامپیوتر شما را کرک می‌کند!

تصور کنید یک نسخه اورجینال ویندوز را خریداری کرده‌اید و برای فعال کردن...

احراز هویت دومرحله‌ای توییتر از طریق پیامک از امروز دیگر رایگان نیست

البته کاربران همچنان می‌توانند از برنامه‌های دیگر مانند Google Authenticator برای...

کفی های کفش هوشمند می شوند

 این که آیا شما یک ورزشکارید یا دچار درد پا هستید، مهم است چراکه می توانید...

میهمانی عیدانه شاد، با ایران شاد

برنامه‌های ویژه تحویل سال در شاد اعلام شد.

عیدی اول نوروز 1402 با بسته‌های عیدانه همراه اول

بسته‌های متنوع و بی‌‎سابقه عیدانه همراه اول به مناسبت نوروز 1402 اعلام شد.

ایسوس مانیتور گیمینگ جدیدی را معرفی کرد

 ایسوس ROG مانیتور گیمینگ ROG Swift QHD OLED (با کد مدل PG27AQDM) را معرفی کرده است که نرخ...

نمایشگرهای OLEDoS هدست واقعیت ترکیبی اپل توسط سونی و ال‌جی ساخته خواهد شد

در گزارش جدیدی گفته شده است که نمایشگرهای با وضوح بالا OLEDoS هدست واقعیت ترکیبی...