کد خبر:1320750
اشتراک گذاری
مرتب‌سازی نظرها براساس:

با امضای تفاهم‌نامه؛

تجربه دیجیتالی شدن فنلاند به کمک ایران می‌آید

تفاهم‌نامه دیجیتالی شدن فنلاند

تجارب کشور فنلاند در خصوص چگونگی دیجیتالی شدن مورد توجه سازمان فناوری اطلاعات ایران قرار گرفت.

در پی تفاهم‌نامه‌ای که پیش از این میان وزرای ارتباطات دو کشور ایران و فنلاند مبادله شد، وبینار «تجربه فنلاند در دیجیتالی شدن» با حضور سازمان فناوری اطلاعات ایران و مسئولان فاوای فنلاند برگزار شد.

این رویداد در دو محور شامل «مروری بر نحوه دیجیتالی‌سازی در فنلاند» و «اقتصاد دیجیتال در فنلاند» با حضور فروزنده ودیعتی سفیر جمهوری اسلامی ایران در هلسینکی، بهنام ولی‌زاده معاون دولت الکترونیکی سازمان فناوری اطلاعات ایران، ماریا نیکیلا رئیس واحد دیجیتال وزارت اقتصاد فنلاند و لواسما مدیرکل بخش عمومی فاوای وزارت اقتصاد فنلاند برگزار شد و شرکت‌کنندگان به ارائه تجربیات و بحث و تبادل نظر پرداختند.

در این وبینار بهنام ولی‌زاده با اشاره به استقبال ایران از بهره‌گیری از تجارب کشور فنلاند در دیجیتالی شدن، توضیحاتی اجمالی درباره چگونگی وضعیت گذرگاه خدمات دولت الکترونیک (GSB) به منظور ارائه خدمات دولت به دولت (G۲G)، گذرگاه عمومی خدمات دولت (PGSB) جهت ارائه خدمات دولت به کسب و کارها (G۲B) و نیز پلتفرم ارائه خدمات بر بستر تلفن همراه (MBAAS) برای ارائه خدمات دولت به شهروندان (G۲C) در کشور ایران ارائه داد.

در همین حال کشور فنلاند نیز که با اختصاص رتبه چهارم توسعه دولت الکترونیکی از جایگاه قابل توجهی در جهان برخوردار است، تجارب خود را در خصوص چگونگی دیجیتالی شدن با مسئولان ایرانی در میان گذاشت.

نمایندگان این کشور اروپایی وجود دو Service Bus جداگانه در این کشور بر بستر G۲G و G۲B را تشریح کردند که درخواست خدمات دولت الکترونیکی و احراز هویت در این کشور را از دو مسیر کارت ملی و گذرنامه امکان‌پذیر می‌کند. فرآیند چگونگی الکترونیکی شدن مالیات در فنلاند از دیگر تجربیاتی بود که در این وبینار مورد بررسی قرار گرفت.

نظرها

سر‌خط آخرین خبرها

خبرهای بیشتر
یک آیفون نسل اول آکبند با استیکر Lucky You با قیمت 40 هزار دلار فروخته شد

این آیفون آکبند با قیمتی 67 برابر بالاتر از قیمت اصلی در سال 2007 به فروش رسیده...

چت‌بات هوش مصنوعی Bard به‌زودی به مدل زبانی پیشرفته‌تری ارتقا می‌یابد

به گفته سوندار پیچای، چت‌بات هوش مصنوعی Bard به‌زودی از مدل LaMDA، به مدل PaLM...

جیمیل ۱۹ ساله شد

 گوگل از سرویس Gmail نوزده سال پیش در چنین روزی رونمایی کرد.

ساخت یک باتری جدید مبتنی بر آب بدون فلز

یک باتری جدید مبتنی بر آب می‌تواند به کاهش وابستگی به لیتیوم برای ذخیره...

خودکشی یک مرد پس از 6 هفته صحبت با چت‌بات

یک مرد بلژیکی 6 هفته پس از صحبت درباره تغییرات اقلیمی با یک چت‌بات هوش مصنوعی...

آیا ممکن است سیاره‌ای کاملاً از ماده تاریک تشکیل شده باشد؟

ستاره‌شناسان می‌گویند احتمالاً سیاره‌هایی فراخورشیدی از جنس ماده تاریک...

برترین نوآوری‌های سال ۲۰۲۲ چه بودند؟

طی چند سال گذشته، شیوع همه‌گیری کرونا و اعمال محدودیت‌ها در زندگی روزمره...

رایانش ابری چیست؟

رایانش ابری روشی برای ذخیره‌سازی داده‌ها و نگهداری از آنها، ارائه نسخه وب...

۶ دلیل برای اینکه در گوشی نباید از کارت حافظه استفاده کنید

طی سال‌های گذشته روز‌به‌روز شمار گوشی های اندرویدی که از کارت حافظه...

کشف یک سیاره فراخورشیدی ۱۳ برابر مشتری

ستاره‌شناسان هنگام بررسی انبوه داده‌های تولید شده توسط کاوشگر TESS ناسا به یک...