با رأی نمایندگان مجلس؛
لغو بررسی طرح صیانت طبق اصل ۸۵ | طرح دوباره به صحن علنی برمیگردد
با رای نمایندگان طرح لغو رسیدگی به طرح صیانت در اصل ۸۵ در مجلس رأی آورد و طرح از کمیسیون ۸۵ خارج شد.
مجلس شورای اسلامی امروز با موضوع لغو بررسی طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی، تشکیل جلسه غیرعلنی داد.
این در حالی است که پیش از این نمایندگان مصوب کرده بودند که طرح فضای مجازی بر اساس اصل ۸۵ قانون اساسی و توسط کمیسیون مشترک بررسی شود اما عدهای از نمایندگان در طرحی دیگری تقاضای لغو رسیدگی به این طرح را مطرح کردند که بررسی آن در اجرای تبصره (۲) ماده (۱۶۷) آییننامه داخلی مجلس شورای اسلامی است.
بنابراین با رای نمایندگان طرح لغو رسیدگی به طرح صیانت در اصل ۸۵ در مجلس رای آورد و طرح از کمیسیون ۸۵ خارج شد.
احمد علیرضابیگی، نماینده مردم تبریز در مجلس در گفتوگو با مهر، با اشاره به جلسه غیرعلنی مجلس شورای اسلامی برای بررسی طرح «لغو بررسی طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی طبق اصل ۸۵ قانون اساسی» گفت: «در جلسه غیرعلنی الیاس نادران در موافقت با لغو بررسی این طرح طبق اصل ۸۵ قانون اساسی سخنرانی کرد.»
۶۵ نماینده برای سخنرانی در مخالفت و ۶۵ نماینده برای سخنرانی در موافقت با لغو بررسی طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی طبق اصل ۸۵ قانون اساسی ثبتنام کرده بودند.
الیاس نادران نماینده مردم تهران در موافقت با لغو بررسی این طرح طبق اصل ۸۵ صحبت کرد و معتقد بود نباید پنهانکاری کنیم و با زندگی مردم دربیفتیم.
در پایان نمایندگان با ۱۴۴ رأی موافق و ۱۱۱ رأی مخالف با لغو بررسی این طرح طبق اصل ۸۵ قانون اساسی موافقت کردند.
نظرها