خط تولید مودم بومی ایرانسل (TF-i60 S1) راه‌اندازی شد

رسانه کلیک - خط تولید مودم بومی ایرانسل، با قابلیت پشتیبانی از فناوری اینترنت همراه و ثابت، با حمایت ایرانسل برای اولین بار در ایران، ، راه‌اندازی شد.

خط تولید مودم بومی ایرانسل (TF-i60 S1) راه‌اندازی شد

به گزارش کلیک، روابط عمومی ایرانسل، در مورد مودم بومی ایرانسل اعلام کرد:

این مودم، یک مودم دوگانه (Dual) است که علاوه بر اینترنت پرسرعت همراه (FD-LTE)، از فناوری اینترنت پرسرعت ثابت (TD-LTE) نیز پشتیبانی می‌کند و در ادامۀ مودم‌های بومی تولید شده با حمایت ایرانسل، نخستین مودم بومی دارای ویژگی فوق است.

مودم بومی TF-i60 S1 توسط شرکت «سامانه آزمای قائم» و با حمایت ایرانسل و سازمان اوقاف و امور خیریه تولید شده است.

علی آقامحمدی رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، عزیز الله شهبازی استاندار البرز، حجت‌الاسلام سید مهدی خاموشی نماینده ولی‌فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، سید ستار هاشمی معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و بیژن عباسی آرند مدیرعامل ایرانسل در مراسم راه‌اندازی خط تولید این مودم که صبح سه‌شنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۰، در مجتمع عقیق شهر کرج برگزار شد، حضور داشتند.

در این مراسم، علاوه بر راه‌اندازی خط تولید مودم بومی و نیز سامانۀ تولید برق خورشیدی قابل‌حمل، کلنگ احداث سوله‌های جدید برای تولید تجهیزات الکترونیک و ارتباطی نیز به زمین زده شد.

مدیرعامل ایرانسل با اشاره به نام‌گذاری سال ۱۴۰۰ به‌عنوان سال «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» توسط مقام معظم رهبری، گفت:

با توسعۀ روند حمایت از بومی‌سازی تجهیزات ارتباطی، کشور شاهد قطع وابستگی در واردات و استفاده از تولیدات داخلی باشد و از خروج ارز از کشور جلوگیری و به ایجاد اشتغال کمک شود.

وی همچنین اضافه کرد:

ایرانسل توجه به بومی‌سازی و کمک به تولید داخلی تجهیزات فناوری اطلاعات و ارتباطاتِ موردنیاز اپراتور را از حدود دو سال پیش با جدیت بیشتری پیگیری کرده و هم‌اکنون، بومی‌سازی بسیاری از انواع تجهیزات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری موردنیاز، به نتیجه رسیده و امروز، تولید نخستین مودم بومی با قابلیت پشتیبانی از فناوری اینترنت پرسرعت ثابت و همراه، رسماً آغاز می‌شود.

عباسی آرند از رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه برای ورود به حمایت از فناوری و بومی‌سازی تجهیزات فناوری اطلاعات و ارتباطات تشکر کرده و تأکید کرد: این اتفاق، نشان‌دهندۀ همکاری بخش‌های مختلف سرمایه‌گذاری، تولید و فروش و توزیع است و امیدوارم با ادامۀ این حمایت، از طرفی نیاز بازار تأمین شده و قیمت‌ها اصلاح و تعدیل شود و از طرف دیگر، پروژه‌هایی مانند تولید بومی گوشی و تبلت و نیز تجهیزات اکتیو شبکه نیز به نتیجه برسد.

وی افزود:

دیدیم که در دوران کرونا، استفاده از ظرفیت فناوری اطلاعات و ارتباطات، به‌شدت افزایش یافت و طبعاً لازم است زیرساخت‌های موردنیاز در این زمینه نیز، هم‌زمان توسعه یابد که امروز، یکی از این زیرساخت‌ها راه‌اندازی می‌شود.

در این مراسم، رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری نیز با قدردانی از اقدام ایرانسل در حمایت از بومی‌سازی تجهیزات ارتباطی، بر لزوم توجه به بهره‌وری و استفاده از فرصت جوانی جمعیت تأکید کرد و بخش الکترونیک را یکی از بخش‌هایی دانست که باید درزمینۀ بومی‌سازی تجهیزات آن، فعالیت دوچندانی انجام و نیاز کشور در این زمینه مرتفع شود.

آقا محمدی، همچنین خواستار تشکیل جلساتی با حضور سازمان اوقاف و امور خیریه و سایر مقامات ذی‌ربط برای پیگیری توسعۀ کارخانه‌های نوآوری در کشور شد.

استاندار البرز نیز در این دیدار، با تشکر از مدیرعامل ایرانسل و سایر حامیان این پروژه، عنوان کرد:

استان البرز برای همکاری و حمایت از پروژه‌های مشابه آماده است و دست شما را به گرمی می‌فشارد.

همچنین رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، در این مراسم، با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، ضمن تشکر از مدیرعامل ایرانسل و سایر متصدیان این پروژه، بر عزم این سازمان نسبت به اختصاص بهترین ظرفیت‌های موجود، به شرکت‌های دانش‌بنیان تأکید کرد.

خاموشی افزود: تشریک‌مساعی نهادهای مختلف خصوصی و دولتی در چنین پروژه‌هایی را به فال نیک می‌گیریم و آماده‌ایم تا ظرفیت‌های مختلف در اختیار سازمان اوقاف را در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان قرار دهیم.

معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز در این مراسم، با اشاره به اینکه تولید، یکی از تأکیدات مقام معظم رهبری است، گفت:

خوشحالم که در مسیر اجرای این پروژه، باتدبیر مدیرعامل ایرانسل و سایر عزیزان، یکی از افتخارات ارزشمند و فاخر در کشور رقم می‌خورد.

هاشمی افزود:

با همکاری اپراتورها ازجمله ایرانسل، بنا را بر این گذاشته‌ایم که طرح جامع تولید گوشی تلفن همراه را با مشارکت سایر بخش‌ها پیش ببریم و نیاز بازار داخلی تأمین کنیم.

با راه‌اندازی این پروژه، برای تولید ماهانه بیش از ۱۵ هزار دستگاه مودم در کشور، ایجاد ظرفیت شده است. ایرانسل پیش‌ازاین نیز، در راستای حمایت از بومی‌سازی تجهیزات فناوری اطلاعات و ارتباطات، با دو شرکت دیگر تولیدکنندۀ مودم، همکاری و از تولید مودم بومی حمایت کرده است.

ارسال نظر