پیش شرط های ثبات بازار گوشی

رسانه کلیک - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ابراز امیدواری کرد با انتصاب رییس کل بانک مرکزی و تثبیت نرخ ها و همچنین تعیین تکلیف 200 هزار تلفن همراه انبار شده، بازار گوشی های تلفن همراه ساماندهی شود.

پیش شرط های ثبات بازار گوشی

به گزارش کلیک به نقل از ایرنا؛ محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه همایش «نقش پست بانک در حمایت از اشتغال پایدار» درباره علل تثبیت نشدن بازار تلفن همراه عنوان کرد: قرار بود با تصویب نرخ ارز، وضعیت بازار روشن شود و امید است با روی کار آمدن رییس کل بانک مرکزی و تثبیت نرخ ها این بازار نیز سامان پیدا کند.

آذری جهرمی اظهار کرد: همچنین قرار بود 200 هزار تلفن همراه انبار شده نیز تعیین تکلیف شود که هنوز این امر محقق نشده است.

وی ادامه داد: با سامان یافتن این 2 موضوع شاهد تثبیت بازار گوشی های تلفن همراه خواهیم بود ( دلیل اصلی آشفتگی بازار تلفن همراه ).

وزیر ارتباطات همچنین در این همایش تاکید کرد امسال سیاست های اشتغال آفرینی در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات و پست بانک، دنبال می شود و کارکنان بانک ها نباید با برخوردهای سلیقه ای مانعی در این زمینه به وجود آورند.

آذری جهرمی بیان کرد: پست بانک ایران دارای هشت هزار باجه و شعبه در سراسر کشور است و روزانه بیش از 20 میلیون تراکنش در آن انجام می شود.

وی افزود: اساسنامه جدید پست بانک در تفاهم با وزارت امور اقتصادی و دارایی، برای تصویب به هیات دولت ارسال شده است و تلاش می شود امسال با هدف ارتقای این بانک به تصویب برسد.

مدیرعامل پست بانک در نشست اعضای فراکسیون اشتغال و تولید مجلس شورای اسلامی با رییس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: هشت هزار و ٢٠٠ میلیارد ریال اعتبار برای این بانک پیش بینی شد که تاکنون یک هزار و ٨٧٠ میلیارد ریال پرداخت و سه هزار و ٩٠٩ طرح مصوب و قرارداد شده است که در مجموع 5٩ هزار و ٢٠ شغل ایجاد می کند.

خسرو فرحی تصریح کرد: تسهیلات برای ١٨ درصد طرح ها پرداخت و ٨٢ درصد نیز تصویب شده است.

پارسال قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری با هدف تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی که در سال 1392 ابلاغ شد، به تصویب رسید.

منابع مالی اجرای قانون به شرح زیر است:

الف- معادل ریالی یک میلیارد و 500 میلیون دلار از منابع صندوق توسعه ملی با تصویب هیات امنای صندوق به صورت سپرده گذاری قرض الحسنه (با نرخ سود صفر درصد) نزد موسسه های عامل.

ب- دستکم به میزان معادل ریالی سپرده شده توسط صندوق از محل منابع داخلی موسسه های عامل به صورت تلفیقی با منابع موضوع بند (الف) این ماده.

ارسال نظر