با واردکنندگان متخلف موبایل برخورد قاطع و بدون اغماض می شود
رسانه کلیک - سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس از پرداخت 400 میلیون دلار ارز به وارد کنندگان موبایل و تخلفات گسترده در این حوزه توسط سودجویان و افراد غیر متخصص پرده برداشت.
به گزارش کلیک به نقل از ایسنا؛ ولی ملکی سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس عنوان کرد: بر اساس گزارش وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بیش از 400 میلیون دلار ارز 4200 تومانی به وارد کنندگان موبایل پرداخت شده که متاسفانه 75 میلیون دلار آن وارد بازار شده و به نرخ ارز آزاد فروخته شده است (اسامی واردکنندگان متخلف موبایل به زودی اعلام می شود).
نماینده مردم مشکین شهر در مجلس اظهار کرد: وزیر ارتباطات عمده واردکنندگان گوشی را افراد غیر متخصص دانست و از تخلفات گسترده در حوزه واردات گوشی موبایل سخن گفت و در عین حال اعلام کرد با همکاری دستگاه های اطلاعاتی و قضایی با متخلفان برخورد قاطع و بدون اغماض می شود.
سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس در پایان یادآور شد: به گفته جهرمی ردگیری گوشی های وارداتی از طریق طرح رجیستری به راحتی امکان پذیر شده و با اجرای کامل طرح دولت الکترونیک رهگیری وسایل الکترونیکی سریع تر و راحت تر قابل انجام است.
آره حتما !!!!!
مثل بقیه اختلاس ها ، دزدی ها و ….. حتما با این ها هم برخورد میشه . هیچیم گرون نشده الانم زمستونه مام رو مریخ زندگی میکنیم !!!!!